2364
Világbajnok: Brazília
  • G@b0r
    jah nem. brazília vezet 1-0ra costarica ellen
  • Efreet
    meg a brazilok is 1-et..
  • G@b0r
    bár lehet hogy csak 1 tegnapi meccs összefoglalóját nézem :))
  • G@b0r
    hmm asszem 1-1
  • Efreet
    2-0... Kína egyáltalán kiment a pályára? :) (bocccs)

Winklertöl nem is vártam gyengébb szöveget :)
  • VinylToy #1195
    szakkommentátor:

A brazilok élénken kezdtek. Mondjuk nekik kell igyekezni, hiszen úgyis továbbjutottak, így ha lazán döntetlenre adják a meccset, tovább juttatva Costa Ricát és kiejtve Törökországot, eléri őket a Boszporusz Bikájának (Dr Winkler szerint a Dardanellák Dömperének) bosszúja

• Efreet
    ééés a törökök már vezetnek is 1-0ra
  • VinylToy #1193
    Mit vártok a Costa Rica - Brazíliától?

Szerintem a brazilok nem fognak hajtani, szóval sok gól nem lesz, de ne legyen igazam!
  • Hangianix
    Mas. Kiderult miert allitottak ki Caniggia-t? A 4. jatekvezetonek pofazott? Vagy a palyan levonek?

Ujra megnezve a 11-st, a korabbi velemenyemmel ellentetben: nem ismeteltetni kellett volna, hanem ervenyteleniteni. Nemcsak Ortega rugta szabalytalanul, de Crespo sem allhatott volna ott.
  • Hangianix
    Ez a jobban kuzdottek azert tulzas. Iszonyuan hajtottak az RSA-sok a meccsen, kis tulzassal 1.5 kapushibanak koszonhetik a kiesest, meg annak, hogy a spanyolok nem alibiztek.
  • Hangianix
    Ugyanazt a meccset lattuk??? Paraguay nem erdemelte meg a tovabbjutast. A szlovenok sokkal kobbak voltak, csak szerencsetlensegukre nem mentek be a helyzeteik. Az a tetu Csili-vili, pedig most nyalt a spanyoloknak, pedig a meccsuk elott oket fikazta. Eddig minden meccsen beszivott egy olyan golt, hogy ezert a klubjaban mar atadolistara tettek volna...
  • atee
    Az argentinok is kiszoptak:)
    halistennek :)
    Mar az elso meccsen latszott rajtuk messze nem olyan jok mint mondjak!
    Paraguay Viszon nagyon szepen es eredmenyesen jatszott remelem elkenik a nemeteket is!
  • Coine
    Nagyon überfasza meccsek voltak ma, kivétel az Anglia - Nigéria.
    Paraguay megérdemelten jutott tovább, jobbasn küzdöttek, mint Dél Afrika, bár ők is szimpi csapat voltak.
  • Kft.
    én pont ezt mondtam a minap amikor az olaszoknak 2 érvényes golt nem adtak meg. Ott a videofelvétel nézzék meg és döntsék el érvényes volt vagy sem.
  • Kft.
    ha japán eljutna a döntőig az se lenne rossz
  • Kft.
    én kurvára örülök hogy a franciák kiestek béna bagázs
    és remélem brazil-angol vagy német-angol vagy brazil-német döntő lesz szoval ennek a 3 országnak szurkolok
  • Efreet
    8 csapatból csak a Brazilok a továbbjutók, és csak Kína a kiesö.
    a Horvát csoportban matematikailag még mindenki továbbjuthat :)
    http://index.hu/sport/vb2002/sansz/
  • Efreet
    akkor hallgasd :) na bye, mentem...
  • Coine
    jó nap lesz !
  • Hangianix
    Be kell fejeznem az utso dolgot a szemeszterben, nem tudok rohangalni a monitor es a tv kozott. Felvenni meg nem tudom, mert foldi antenna sux. :(
  • Efreet
    nézd meg a fifaworldcup.com-ot, van rengeteg jó info... ezt a szlovén meccset meg nézd meg, jónak tünik a közvetítés alapján
  • Hangianix
    OK, akkor holnap itt talalkozunk. Majd vadaszok egy-ket jo "arcot". :)
  • Efreet
    holnap:
    Costa Rica - Brazília és Törökország - Kína
    Mexikó - Olaszország és Ecuador - Horvátország
  • Efreet
    jaja... de vége volt a meccsnek, onnantól tudhatták :)
    3-1re nyertek, 6-6 a gólarányuk Délafrikának 5-5... szar érzés lehet így kiesni...
  • Hangianix
    Na ezert mondtam, hogy hulyeseg tiltani olyat, amit ugyis megszegnek.
  • Hangianix
    Efreet: Kosz a javitast. ;-))
  • Hangianix
    Csakugy mint Campos. Csakhogy o a 3/4-t 11-sbol lotte. (Marmint Chilli-villi :-) )
  • Efreet
    "izgulhat, hogy mi történt a másik meccsen"... pff, csak rájuk kellett nézni, hogy tudjuk, mi történt.
  • Efreet
    van egy stílusa, kétségtelen... kicsit feltünési viszketegsége van, kicsit excentrikus... de rúgott már jónéhány gólt kapus létére.

vége.
    Paraguay jutott tovább.
  • Hangianix
    Roflmao, most oszinten nem ugy nez ki mint egy dagadt kvarcoraarus? ;-)))
  • Efreet
    a < és a > miatt... html tag-nek nézte :)))

Chilavert: "I want to be the Paraguayan president"
  • Efreet
    http://fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/pl/160374/
    Hangianix: csak neked :)))
  • Hangianix
    Miert torlodott az ki hogy CENSORED ?
  • Efreet
    ha nem tudnak döntetlent csinálni, vagy a szlovének nem csökkentik a gólarányt 1-re, akkor a Paraguay a továbbjutó.
  • Hangianix
    RSA, RSA. (majdnem mint a BSA ;-) )
    Nehogy mar a <<< CENSORED >>> Chilavertek jussanak tovabb!!!
  • Coine
    HÚHA !
    Nehogymá Para menjen tovább, nekem RSA szimpibb !
  • Efreet
    nagyon bele kell húznia az afrikaiaknak, ha ök akarnak továbbjutni... majdnem sikerült is :)
  • Efreet
    3-1 a pariknak ... így ök jutnak tovább.
  • Hangianix
    Nem is lenne tobb kezezes. ;))
  • Efreet
    persze, légmentesen zárt kockában kellene játszatni a csapatokat, mindenkinek bevarrni a száját, és levágni a karjait, hogy ne tudjon jelezni se...

közvetítés: "mivel sárga mezesröl ment ki a labda, a piros mezesek dobhatnak. milyen furcsa szabályai vannak a futballnak" :))))