2364
Világbajnok: Brazília
-
#1240 Apuka azert drukkol, hogy beszaladjon a palyara par meztelen japan vagy koreai lany... :D -
#1239 apukád csak féltékeny, ezért beszél hülyeségeket :))
azok jutnak tovább, akik brazilok :) -
Ramza #1238 szűrk**** = szűzk****
:) -
Ramza #1237 Kedves Totti, és a többi nyalka olasz fiú!
13 éves lány vagyok, és amikor a pályára léptek, mindig nedves lesz a nunim. Megkérdeztem anyukámat, és azt mondta, hogy ez teljesen természetes, ő is hasonlóképpen beindul a látványotokra. Ellentétben apukám azt mondja, hogy a focivb-n azok jutnak tovább, akik tudnak focizni. Kétségbeesve figyelem a mérkőzést: akkor holnaptól kire fogok lucskosodni, ha ti kiestek?
Köszönettel: egy aggódó szűrk***** és az anyukája -
#1236 Vegre egy jo biro. :D Laod Efreet, nekem ez mar profi. -
#1235 de mivel kurvakra nincs idonk, a kinaiak meg a kozelben laknak, hat ... :D -
#1234 kedves franciák
sorry, de ez a mexikó elleni győzelem annyira kimerítő volt, hogy pihennénk még itt pár napot :)
meg még kurvázni se voltunk :) -
#1233 Es mekkora gol volt baze. :-) -
#1232 ui.
Inkabb veletek megyunk, az argentinok meg usszanak. ;-) -
Ramza #1231 Kedves olasz barátaink!
Ezúton meghívunk benneteket a hazafelé tartó repülőre, ami ma délután indul, és még éppen van számotokra néhány hely rajta.
Tisztelettel:
a francia válogatott -
#1230 ez csak az altató mézesmadzag :) -
#1229 ne próbálkozz amigo :) -
#1228 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1227 Mexico-Mexico!!!
Essenek ki az olaszok is. ;-))) Meg a brazilok is a 16 kozott. Kivantam toled dzsinn! :D
-
#1226 2-5... felébredtek :D -
#1225 brazilok alszanak :) (felmerült bennem a kérdés, hogy Rica vagy Törökország fizetett többet a braziloknak a továbbjutásért? mert végülis ök döntik el, hogy kit visznek magukkal...) -
#1224 "Egy pillanat, lenyelem a dobbermannos zsömlémet, megiszom a rostos macskalevet és nekironthatunk a második félidönek. Ez is a bíró sípszavára kezd?dött. Hülye a bíró."
Korea rulz :))) -
#1223 de van. -
#1222 Kár hogy lemaradok erről is!
Talán este megismétlik, vagy már nincs olyan az m1-en, hogy a nap mérkőzését újra leadják? -
#1221 a törökök 2 labdával játszanak :) és a bíró még nem fújta le :))) -
#1220 - , , -
#1219 az ismétlést láttam :) széééép volt :) -
Ramza #1218 Beemelték szélről az ötösre a labdát, ahol gondolkodás nélkül féloldalasan beollózta a brazil srác a kapuba a labdát. -
#1217 ollózott egy szépet 1 brazil emberke -
#1216 Meséljetek!!!! -
#1215 3-1 és a legrondább is :) -
#1214 viszont már 1-3 :)) -
#1213 nagggyonn durva volt ez a gól!!!
-
Ramza #1212 Azt hiszem a vb gólja megszületett :) -
#1211 lehet :) -
#1210 asztakurva. nah ezt a gólt láttam!
Ez nagyon durva 3-0 -
#1209 nem lehet, hogy nem a gólok számát írták ki? :) -
#1208 hm. pedig 5 perce még 3-0 volt kiírva. Úgy láccik még túl korán van nekem :) -
#1207 azt a 3. gólt te hol láttad? -
#1206 már 3-0. mi lesz itt egy ora mulva :D -
#1205 Costa Rica - Brazília
szakkommentátor (Szily László):
Érdekes jelenet: Marcos, a brazil kapus akkorát dobott a labdával, hogy leszakadt a keze. De tényleg.
-
#1204 http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/18
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/17
"Hasszan Sast régóta figyelem. Ellenszenves. Bulent Kormazt is régóta figyelem. Ö is ellenszenves. Nem abuzálták ezek annak idején a kis Vicát? Brazília vezet a másik meccsen, így Törökország továbbjutó. Sajnálom, mert olyan mostohán bántak szegény Gárdonyi Gézával." -
#1203 Ez tetszik nekem! -
#1202 -
#1201 kettöt..