Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/30
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/29
meg olvasom a fifa livecast-ját 😊
Egyik se volt 11-es megis megadtak. ;-))
Riszpekk
91p Pablo Garcia szabadrúgása után a Varela lövése után kipattanó labdát Morales lõtte meg tisztán az ötösrõl - Sylva óriási bravúrral védett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
két tizenegyes gól, 8 vagy 9 sárgalap... 3 perc múlva leadják.
délutánra :
Kamerun - Németország
Szaúd-Arábia - Írország
E csoport
Németország továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Kamerunnal,
2. ha bármilyen eredményt játszik Kamerunnal és Írország nem nyer Szaúd- Arábia ellen.
Kamerun továbbjut:
1. ha nyer Németország ellen,
2. ha döntetlent játszik Németországgal és Írország nem gy?z több, mint egy góllal Szaúd-Arábiát ellen, de több gólt l?, mint Írország (pl.:Németország- Kamerun 2:2 és Írország-Szaúd-Arábia 1-0)
3. ha bármilyen eredményt játszik Németországgal és Írország sem nyer Szaúd-Arábia ellen.
Írország továbbjut:
1. ha nyer Szaúd-Arábia ellen legalább két góllal,
2. ha csak egy góllal nyer Szaúd-Arábia ellen <és> a Németország-Kamerun eredménye nem döntetlen,
3. ha csak egy góllal nyer Szaúd-Arábia ellen és a Németország-Kamerun eredménye döntetlen, de több gólt l?, mint Kamerun (pl.: Írország-Szaúd-Arábia 1-0 és Németország-Kamerun 0-0).
Szaúd-Arábia az utolsó forduló eredményeit?l függetlenül kiesik.
Kamerun és Írország között a sportszer?ségi ranglistán elfoglalt helyezés dönt, amennyiben Írország egy góllal gy?z Szaúd-Arábia ellen és Kamerun döntetlent játszik Németországgal, úgy, hogy ugyanannyi gólt szereznek(pl.: Írország - Szaúd-Arábia 1-0 és Németország - Kamerun 1-1).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy gyors dán akció végén Grönkjaer bal oldalról adta be a labdát, az érkezõ Tomasson pedig 10 méterrõl Barthez hasa alatta hálóba passzolt (2-0).
megvan a 2-0 ami kellett
a dánokat sokan tartották-tartják esélyesnek, ahogy a franciákat is, még Zidane nélkül is (a szenegáli varázslók jó munkát végeztek 😉 )
szenegál majdnem berúgott egy negyediket...
Khalilou FADIGA
A megadott büntetõt Fadiga értékesítette: ballal a jobb sarokba lõtt - az ellenkezõ irányba elmozduló carininek esélye sem volt (1-0).
Pape BOUPA
Egy kimaradt uruguayi lehetõséget követõ szenegáli kontra eredményeként növelte elõnyét az afrikai csapat! Camarra kiugratása után Boupa Diop védhetetlenül a jobb felsõ sarokba bombázott (2-0).
Pape BOUPA
Boupa Diop duplázott! A csatár egy jobboldali beívelésre érkezett idõben és jobbal, 12 méterrõl védhetetlenül a hálóba bombázott (3-0).
Toefting az atyaúristen!!!
A franciák ha még sietnek, akkor elérik az elsõ repülõt

A csoport
Dánia továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Franciaországgal,
2. ha egy góllal ugyan kikap Franciaországtól de Uruguay nem nyer Szenegál ellen pont egy góllal és legalább három góllal többet szerezve mint Dánia (nem következnek be pl. a Franciaország - Dánia 1-0 és az Uruguay - Szenegál 3-1 eredmények)
Szenegál továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Uruguayjal,
2. ha egy góllal kikap ugyan Uruguaytól, de Franciaország is (pont) egy góllal legy?zi Dániát és úgy, hogy közben Szenegál legalább két góllal többet szerez mint Dánia (pl.: Uruguay - Szenegál 3-2 és Franciaország - Dánia 1-0)
Uruguay továbbjut:
ha legalább két góllal legy?zi Szenegált,
2. ha egy góllal nyer Szenegál ellen és Franciaország nem nyer Dánia ellen.
3. ha egy góllal nyer Szenegál ellen és Franciaország is egy góllal nyer Dánia ellen, de legfeljebb eggyel kevesebb gólt l?, mint Franciaország.(pl.: Uruguay - Szenegál 1-0 és Franciaország - Dánia 2-1)
Franciaország továbbjut:
1. ha legalább két góllal legy?zi Dániát,
2. ha egy góllal legy?zi Dániát és Uruguay is (pont) egy góllal legy?zi Szenegált, de legalább két góllal többet l?nek, mint Uruguay (pl.: Franciaország - Dánia 3-2 és Uruguay - Szenegál 1-0)
Dánia - Franciaország 08:30
Szenegál - Uruguay 08:30
Dánia 4p Szenegál 4p Uruguay 1p Franciaország 1p
Kamerun - Németország 13:30
Szaúd-Arábia - Írország 13:30
Németország 4p Kamerun 4p Írország 2p Szaúd-Arábia 0p