2364
Világbajnok: Brazília
-
#1283 ezt meg már hiába magyarázod, haha !! :)
remélem az olaszok jól kiszívnak a kátenáccsójukkal 1ütt, mert hiába jó csapat, nekem 1általán nem szimpi a játék miatt, amit játszanak. -
#1282 hát azt a meccset hagyjuk.............
bíró : "hmmm, nyerésre állnak az olaszok 90 perc után, nem baj, akkor addig nem fújom le, amíg nem rúgnak egyet a franciák......"
no comment, ez olyan, mint a sumi-bari incidens, ahogy azt a versenyt bari nyerte, úgy azt a döntőt az olaszok.... -
#1281 Mit oromteli, amikor a David gyerek belotte a golt, ugy rohogtem, hogy na. Kar, hogy akkor meg nem ismertem Freak-et. :D -
#1280 Hát igen...az olaszok! Azért az örömteli volt, hogy a 2000-es EB-n csúnya játékkal (bunkerfoci) bejutottak a döntőbe, és ott kikaptak a franciáktól...höhöhö -
#1279 sajnos, pedig az elején nagyon levoltak lombozodva, persze volt sok "vaffanculo", tisztára maguk alatt voltak, de a meccs végén eoforikus hangulat kerekedett! de azért szemetek, mert elkezdték skandálni: "Basszátok meg , horvátok!"
na ezt nem bírom bennûk, felőlem örülhtenek, de a többit ne ócsárolják le! -
#1278 háháhááááááá
az olaszok mindig ezt csinálják, de ha van 1000% biztos dolog a világon, akkor az az, hogy nem esnek ki az első körben :PPPPPPPPPPP -
#1277 úristen ezek az olaszok!!!!!!!! majdnem összetörtek mindent a suliban úgy örjőngtek!!!! meg a fél város hangos a dudálásuktól!!! és ez még nem is a döntő! mi lesz akkor (he bejutnak a döntőbe:-))? asszem messze elkerülöm őket! -
#1276 Es amilyen makjuk van, megkapjak a portugalos csoport elsojet, ami valoszinuleg nem portugalia lesz. Ezaz. A portugese gyerekek majd jol legyalaznak. -
#1275 most olyan boldog vagyok itt a sok hitetlen dulifuli között
-
#1274 A vegen majd megbuntetik Mexikot a vegjatekert... De gondolom ok nem Rivaldo, ok befizethetnek mondjuk fel millat. -
#1273 Tokmindegy, azzal is tovabbmentek volna. Nem eleg, hogy nem szeretem oket, de a kocsog Pierro fejeli a golt. Pedig a neveben is benne van, hogy a fold szinerol el kellene torolni. -
#1272 Igazán kieshettek volna az olaszok, EZÉRT IS unszimpatikus a válogatottjuk, amit ma műveltek...
hajrá MEXICANA !! -
#1271 follow the white rabbit
I mean the link :)) -
Garrett #1270 ezt meg hol szerezted? -
#1269 -
Garrett #1267 a döntő ? szenegál még jöhet, de japánok nem olyan jók! -
#1266 b@ssza........
1-1
nem érdemlik meg a rohadtak -
#1265 japán szenegál lesz, és szenegál fog nyerni, ez tuti :) -
Garrett #1264 nah ma sikerült megnéznem a Barzil vs costa rica-t
Fantasztikus meccs volt!
jah mióta megy a VB eddig 1500 FT ot vesztettem a tippmixen annyi meglepetés volt.
Most hogy argentína kiesett elveszett az összes reményem. Bennük bíztam hogy mennek a döntőbe...
Most akkor ki fog a döntőbe kerülni? szerintem: Olaszország-Mexikó remélem! -
#1263 "Del Piero jelenlétével visszatértek a mexikóia remények" - Knézy Jenő
NO COMMENT, lőjje le vki -
#1262 ja :)))) kúl arcok :)))) -
#1261 Mindig igy jutnak tovabb... -
#1259 HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ Mexikóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1258 de olaszok!! Calcio öcsém :))))))) -
#1256 A brazilok meg a japanos csoport masodikjaval meccselnek. Na az nehez lehet... Kikovezett ut nekik a dontoig. -
#1255 Isten is olasz, ott is van nem messze a háza tőlük :)))) -
#1254 hihi :) -
#1253 Vazz, Ecuador vezet. Lojjenek meg 3-at es jussanak tovabb mexikoval egyutt. -
#1252 érjük=értjük
baze :) -
#1251 jól van
érjük
vicces
:D -
#1250 Vazz, kiszedi a spaceket. -
#1249 Javitva
Ja, de a 8 - 1 - 1 -et igy kepzeld el.
0 00000000 0
.0
[___]
A labda a kapusnal van. :D -
#1248 Ja, de a 8 - 1 - 1 -et igy kepzeld el.
0 00000000 0
0
[___] -
#1247 bazeg........ az olasz foci 4-4-2, mit képzel ez a köcsög??
ez olyan, mint a pizzát mustárral enni, még jó, hogy szar!!!!!!!!!!!!!!
ah, ezt elbaszták keményen.......... baresi után már nem volt az igazi a válogatott -
Ramza #1246 Amúgy mi történt? Csak nem megnéztél valahol focihíreket? Hihetetlen! :) -
Ramza #1245 Jól. Még egy ok, hogy kikapjanak: nem szokták meg ezt a felállást a 8-1-1 mellett :)))) -
#1244 jól látom, hogy az olaszok 4-3-3 témát játszanak???? -
#1243 Töfting Tütü - Töfting Tütü! :D -
Ramza #1242 Itt egy kicsit Bruce Willis-esre vette a figurát a nagy mókamester :) -
Ramza #1241 Nem, azok jutnak tovább, akik Töftingek!