Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-0 a svédeknek
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Holdfény: ha másnál nem láttál képet sajátfórumon, akkor könnyen lehet, hogy nem lehet...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Holdfény: fórum föoldal - regisztráció
emailban megkapod a jelszavad, azzal bejelentkezel
utána pedig a felh. inf-nél feltöltesz képet, amit rajzoltál (120*20 pixel, max 4K jpeg vagy gif)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
(ganxtazoliiiii 😄)
Fõoldal->Fórum->Felhasználói információk beállítása
Es ott tudod majd feltolteni.
1. ha legalább döntetlent játszik Argentínával,
2. ha bármilyen eredményt játszik Argentínával és Nigéria nyer Anglia ellen.
Angliatovábbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Nigériával,
2. ha kikap Nigériától és Svédország nyer Argentína ellen,
3. ha kikap Nigériától és Argentína legalább egy góllal nagyobb arányban nyer Svédország ellen (pl.: Nigéria - Anglia 1-0 és Argentína - Svédország 2-0)
Argentínatovábbjut:
1. ha nyer Svédország ellen,
2. ha döntetlent játszik Svédországgal és Nigéria legalább két góllal nyer Anglia ellen,
3. ha döntetlent játszik Svédországgal és Nigéria egy góllal nyer Anglia ellen, de legalább kett?vel több gólt l?, mint Anglia (pl.: Argentína - Svédország 2-2, és Nigéria - Anglia 1-0).
Nigéria az utolsó forduló eredményeit?l függetlenül kiesik.
mindkét meccs békés tespedésben telik
Nigéria - Anglia
Svédország 4p
Anglia 4p
Argentína 3p
Nigéria 0p
Olasz-brazil döntõ király lenne...
Esetleg Irek vagy Torokok😊
Mindenkeppen europainak😊 Nemetek kizarva......
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Max ha szenegál nyeri a VB.-t bár ennek nincs sok esélye.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most nem allt mellejuk a szerncse...
Kulonben mind a 3 om meccsen jobbak voltak az ellennel... a golokat nem nezve😊(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
abszolút negatív csúcs, nehéz lesz megdönteni, köszönjük !
koszontem.