2364
Világbajnok: Brazília
-
Ramza #1324 A francokat! Koreának jobb a gólaránya, így annyit kérnék csak, hogy a lengyelek egész egyszerűen verjék el az usát :) -
Ramza #1323 Ha több góllal kap ki az usa lengyelo-tól, mint amennyivel a portugálok remélhetőleg megverik koreát, akkor elszáll a sas. Már ha jól számoltam. -
Ramza #1322 Hajrá lengyelek!
Ők még kiejthetik az usát :) -
#1321 ez valahogy nekem egy mnden koncepciót nélkülöző értelmetlen hozzászólás, van hozzá valami rostély? :D -
#1320 eddigi kedvencem a VBröl: a játékosok térdenállva rohannak be a pályára... -
#1319 Foci akkor sportbakik:
Jól tájékozott sportriporter
Szűcs fejjel rugdosta ki a kapura a labdát.
Egri Viktor labdarúgómérkőzés-közvetítése az M1-en
Veszélyes a kapunkra, de nagyon. Körülbelül annyira, mint sertésre a
körömfájás az utóbbi időkben.
Idézet: Egri Viktor riporter az M1-en az FTC-Hajduk Split mérkőzés 2.
Félidejében
Forrás: Magyar Narancs - Szüret
(.), míg Schüssel a Bayern Münchennek, addig Berlusconi az FC Valenciának
szurkolt, Orbánról pedig köztudott, hogy a technikás focit kedveli.
Idézet: Mai Blikk, 2001. május 24.
Nyomom tovább
Sportújságírónak készül. Hogyan jellemezné saját diadalát, ha írnia kellene
róla?
Deák Bárdos Mihály: A befektetett meló megtérült. Nyomom tovább, a terv az,
hogy Miskolcon veszek egy lakást, s kiadom, elvégre valamiből meg kell élni.
Idézet: Mai Lap
Forrás: Magyar Narancs - Szüret, 2001. május 31.
Vasút és csodálat
Megy ez, mint a. vasúti menetrend. Svájcban, mint a schaffhauseni óra.
Idézet: Knézy Jenő Kásás góljánál az olaszok elleni vízilabdameccsen - M1
Még nem indult el a debreceni busz a Fradi-pálya parkolójából, amikor
összefutott a Loki rangidős focistája, Sándor Csaba és a tréner, Pajkos
János. Köszönöm Jani, hogy beállhattam, így teljes a karrierem! Nagyon
rendes ember vagy! - fordult edzőjéhez a védő. Te vagy csodálatos ember, én
köszönök mindent! - ölelte meg játékosát Pajkos.
Nem történt semmi különös, csak két ember találkozott. Ugye csodálatos?
Idézet: A Nemzetei Sport riportja a DVSC Videoton labdarúgó Magyar
Kupa-döntőről
Forrás: Magyar Narancs - Szüret, 2001. június 21.
-
#1318 2000 éve isten lehettem volna a mai tudásommal :DDDD (persze nem csak én, itt bárki) -
#1317 ruszkik amit hajtottak a meccs végén... ennyi sikerült. -
#1316 Japán, Belgium továbbjutott.
Brazil-Belga
Japán-Török lesz majd biza -
#1315 békés érdektelenségbe süppedt mind2 meccs..
japán vezet 1-0ra, így csoportelsö, oroszok meg 1-1el másodikként mennek a brazilok ellen... -
#1314 nem csak neked érdektelenek... kb semmi nem történik a meccseken sem... aki innen másodikként jut tovább, az arcbakapja a brazilokat. -
Ramza #1313 Fú de érdektelenek számomra a mai meccsek :(
Na jó, portugália és japán rulezik, de a többi nem igazán érdekel :( -
Ramza #1312 Pffff..... hát ez kb. olyan volt, mintha azt mondtad volna, hogy Metallica (tetszés szerint helyettesíthető) rajongó vagy, bár nem hallgatsz zenét. És már nagyon várod az új albumot is, habár úgysem fogod meghallgatni. De ennek ellenére azért megveszed, porosodjon csak a polcon... -
#1311 vezet belgijum :)
értek az túlzás.. a betükre emlékszem, meg pár szót megértek... hangzásra emlékszem csak :) -
#1310 Oups, te meg ertesz oroszul? :D Na en el, var a Daubner. :D -
#1309 nemtudom, mert az éneket nem hallottam jól... -
#1308 De en azt hallottam, hogy uj szoveget irtak hozza. Vagy az csak terv volt? -
#1307 Orosz himnusz :) anno még tudtam a szöveget... énekelni -
#1306 Belgium-Oroszország
Tunézia-Japán
Japán továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Tunéziával,
2. ha legfeljebb egy góllal kikap Tunéziától.
Oroszország továbbjut:
ha legalább döntetlent játszik Belgiummal.
Belgium továbbjut:
ha nyer Oroszország ellen.
Tunézia továbbjut:
ha legalább két góllal nyer Japán ellen
(tök egyszerü, semmi kavarás, hogy ha ez 2 góllal többet rúg, és közbe a másik a bal fülét vakarja a jobb kezével....) -
#1305 Tancolt a biro? :D Errol lemaradtam. :/ -
#1303 Azért vannak jó pillanatai is. Pl: a mai brazil meccs, meg még tegnap a bíró tánca/hogy melyik meccsen volt az nem ugrik be/ -
atee #1302 a fenebe a digok nem estek ki:((
egyre szarabb ez a wb:( -
#1301 Mindenki kiesik akinek szurkolok /Costa Rica/ lehet nem szabad Szenegálnak meg a brazilkonak szurkolni mert akkor kiesnek? Lehet ha ma az olaszoknak szurkolok akkor esetleg Ecuador jut tovább? -
#1300 HátFreak baz! Te igen nagy gondolkodó lehettél volna kb 2000 éve! :D -
#1299 ebben mondjuk van igazság...... de tudod, minnél nagyobb a sötétség, annál örömtelibb egy gyenge fénysugár :))))) -
#1298 Én nem az olaszokat, hanem a játékot magát tisztelem, és én úgy vélem, hogy abba az is beletartozik, hogy igenis szépen focizzanak, mert tudnak. A németek nem tudnak, tőlük nem is várom el.
Uff! beszéltem -
#1297 tisztelem az eddigi eredményeiket, a hírüket, a presztizsüket, és szerintem (bár ezt már mondtam) nélkülük a foci nem foci
és akkor még nem is említettem az "egyéniség" faktort :))))) -
#1296 az olaszok úgy játszanak, amilyenek az élteben: tele vannak energiával, ami van amikor rossz, van a mikor jó!
és ez a vb-ken mégjobban látszik, de ez az összes többi nemzetre is vontakozik! és ettől szép!:-) -
#1295 nem, én nem néző vagyok, hanem olasz-drukker, nekem az is jó, ha lesgóllal nyernek, vagy megölik az ellenfél kapusát, csak nyerjenek -
#1294 jah! Te nem néző vagy??? Neked nem kell a szép foci?? Akkor minek nézed? Vagy Te leszel a jövő Lippije, és most elemezgetsz, mert úgy tényleg nagyon jó, ezt elismerem. HA taktikát nézel, akkor jó. Amúgy én NB3-ban fociztam, ami nem magas osztály, de volt szerencsém találkozni Both Józseffel, aki az egyik legjobb edző az országban, és külföldön is elismert szakember. Plusz a könyvét is olvastam. Szal egy kicsit szaglom a dolgokat. De akkor sem tetszik az olasz foci. Így. Mert néző vagyok! -
#1293 mert lelkileg igencsak romboló, ha a meccs vége után 4 perccel kiderül, hogy még nem nyertél játsz tovább
és a hosszabbítás faszság, a többi meccsen max 2 perc volt, a 4 nagyon ritka, ráadásul az egy nagyon tiszta félidő volt...
na mindegy -
#1292 *nem hosszat - fogalmat -
#1291 Mar vagy 6 eve bevezettek a biro altal elore meghatarozott hosszabitas hosszat. Tehat jatekidon beluli gol volt. Utana meg az olaszok nem tudtak ujitani csak neztek a DT goljat. Miert nem ok lottek az aranygolt... :D -
#1290 és?? mások meg offenzívat, közben meg minden kontrát bekapnak, mert a védők ott pihegnek a másik térfélen..... -
#1289 védekező / bunkerfoci.
ráülünk az eredményre
színészkedés (ebben olaszok az elsők között vannak)
és satöbbi -
#1288 ez van, ez nem örömfoci, hanem sikerorientált profizmus
szerintem ti a magyar falusi bajnokságok hangulatát várjátok el egy világklasszis válogatottól, akik nem fogják hajtani magukat, ha nem muszáj -
#1287 abszolút deffenzív focit játszanak -
#1286 Csak a knézi ne lenne ott, megfertőzi a többieket a faszságaival.... :D -
#1285 miért, milyen játékot játszanak, ami nem fele meg az ízlésednek? -
#1284 OK, de igazságtalan lett volna a sors, ha az olaszok nyernek a bunkerfocival, szvsz abbahagyhatnák már azt, hogy ha rúgnak egy-et, akkor 8 ember áll mindig a kapu elé, és kibekkelik a meccset. Ez a baj az olasz bajnoksággal is, túl csapkodó. Pedig iszonyú technikás, és ügyes focisták vannak a calcio-ban, csak nincs igazán lehetőségük megmutatni, hogy mit tudnak a ladbával, mert mindig a nyakán kell lógni az ellenfélnek, és ki kell szívni a vérét!!! Kb ilyen utasítűsokat kaphatnak mielőtt kimennek a pályára.