2364
Világbajnok: Brazília
  • Ramza
    Kedvencek: (akik közül többen is csúnyán leszerepeltek)
    dánok, spanyolok, portugálok, argentinok és mexikóiak
  • Ramza
    "a brazilokkal kapcsolatban érzem azt, hogy unalmas focit játszanak"

Bocs, de erre a legelvetemültebb brazilellenes is csak annyit tudna mondani, hogy LOL LOL LOL
    Azért munkahelyen nem kellene tolni az anyagot, Freak :) Vagy egyszerűen csak rááll a kezed az állandó másnak való ellentmondásra?
  • Hangianix
    Nem, en szeretem, csak nem akarlak rosszra (forumozas) csabitani. :D
  • Hangianix
    Meg azert Ronaldo is felveszi a nagy penzt a klubtol,de serul es utana meg igy jatszik. Co-co. :D
    Ki a negy kedvenc? Szerintem lesz vagy 3 kozos, az eddigiek alapjan. :D
  • ipszilon
    jaaaaaa! te neked is az a bajod, hogyha vki egyetért veled, azt nem bírod?
  • Ramza
    Értem. Mondjuk nekem sincs a négy kedvenc csapatom között, de amit eddig mutattak, az döbbenetes volt. És nem csak a gólok száma, hanem a JÁTÉK. Szóval ebben nagyon ott vannak, de ha nem szimpatikusak, akkor tényleg nincs mit tenni, megértem :)
  • Hangianix
    Te inkabb tanulj! :DDD
  • ipszilon
    :-p
    pedig te mondtad, hogy hülyeség minden baromsággal sulkykolni szegény diákokat! és felesleges információ halmaz az iskola!:-)
    amúgy Eintsein is megmondta: "A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás!"
  • FREAK
    osztom

én a brazilokkal kapcsolatban érzem azt, hogy unalmas focit játszanak, de mivel sumi fan vagyok, így meg tudom érteni a brazil drukkereket

elvégre ők a kingek....
  • ipszilon
    nekem is ez a bajom!
  • FREAK
    hát tanulj is, ha velem akarsz vitatkozni :PPP
  • Hangianix
    Egyszeruen nem szeretem ezt a csapatot Ronaldot, Rivaldot es Ronaldinho-t.
    Juninho-t, Cafu-t komalom. Romariot is szeretem, a 94-es vb-n jatszokkal se volt semmi bajom.
    Jol jatszanak, szepen, de a jatekosokat nem szeretem.
  • ipszilon
    :-)
  • ipszilon
    bocs, de most nem! megyek tanulni!
  • Hangianix
    O nem volt az elso 4-ben. :D
  • ipszilon
    jaaaaaaaa! első négy!:-)
  • FREAK
    ha van kedved dumálni nyiss egy topikot, vagy menjünk a tömegiszonyba
  • Ramza
    Nem tudom, hogy a 11 gólt szerző brazilokkal mi a bajod.
    A horvátok harmadik helye pedig akkora vicc, hogy kommentálni sem érdemes.
  • ipszilon
    + Argentína kiesett!
  • Hangianix
    Ugy ertettem, hogy gond nelkul. Most errol szo sincs. Az elobb nem tavalyi, hanem 4 evvel ezelotti akart lenni.
  • Hangianix
    Mellesleg a tavalyi elso 4-bol:
    1. Franciaorszag - kiesett
    2. Brazilia - sajna megfogja nyerni
    3. Horvatorszag - kiesett
    4. Hollandia - ki se jutott
  • Ramza
    A 8 közé be is fognak jutni. Nem ez a baj. Az, hogy a játékuk nem méltó a két évvel ezelőtt mutatotthoz. Amúgy egyetértek.
  • Hangianix
    En olyan meccseket vartam toluk, mint amit a lengyelek ellen mutattak, amikor eppen fociztak. A 8 koze barmikor be kellett volna jutniuk.
  • ipszilon
    pedig a legtöbb divat onnét jön, én csak ezért csodálkoztam! de te tudod! alazaságban van vmi, de hogy tényleg valódi.. na mindegy ez egy másik topic!

továbbjutottak a belgák!!!!!!!!!!!!!!:-)
  • Ramza
    Sajnos ez nem az ő vb-jük, az már biztos, legyen akármi is a vége :(
  • FREAK
    Nem. Úgy általában, bár tudom, milyen buta nép, de az én életfelfogásomnak az USA felelne meg legjobban (Jamaica után :)

az autók, a házak, a lazaság, a déli vidékek éghajlata....

és én igenis tisztelem bennük, hogy bár csak 500 éve kezdték el ott az életet (a fehérek) de már egy ideje majdnem mindenben elsők, az ország gazdag és erős, és elég szélsőséges ahhoz, hogy én pl. nem unatkoznék odaát.... :((
  • Hangianix
    Egyebkent meg melysegesen csalodtam a portugalokban.
  • ipszilon
    akkor most én nem értek vmit! freak: te velük vagy ellenük vagy? úgy általában, az amcsiknak? ellenük, nem?
  • Hangianix
    Frik, ebben meg en is ellened lennek. :D
  • ipszilon
    ebben én nem lennék biztos! de most komolyan!
  • Coine
    az biztos.
  • FREAK
    inkább ne, mert ott is csak "freak kontra mindenki" meccsek lesznek.............
  • Ramza
    Nézd, bizonyára mindketten sok dolgot tudnánk sorolni pro és kontra, anélkül, hogy meggyőznénk egymást.
    A legális lsd meg nálam nem nyerő... én azonnali fű és csokilegalizálást szeretnék, minden másban szigorúbb tiltást... de ez megint más topik témája lehetne.

Nyissunk "Amerika kultúrája" topikot?
  • FREAK
    pedig nagyon sok dolog onnan indult, nem is beszélve a legális lsd korszakáról, amikor aztán igazán nagy dolgok születtek ott (és csak ott)
  • Ramza
    Nem jutottak sehova, az észak-amerikai selejtezőt megnyerni nem nagy kunszt. A vb-n is jó kis középcsapat, semmi különös. Ennél nyolc éve is jobban játszottak, amikor a brazilok vért izzadva egy góllal küldték őket haza a nyolc közé jutásért (akkor továbbjutottak, most nem biztos, hogy továbbmennek).
    Szóval milyen fejlődésről beszélünk?

Kultúra: na ez megérne egy külön topikot, nem állítom egy pillanatig sem, hogy nincs bennük semmi értékes, de nagy általánosságban és összességében nem érzem a vágyat, hogy rajongjak érte.
  • FREAK
    pedig figyelemre méltó, ahogy a semmiből idejutottak, ezt nem tagadhatod

kulturálisan meg lenne pár észrevételem, főleg művészeti síkon
  • Ramza
    Finoman szólva nem tartom sokra a "kultúrájukat" és a focijukat sem. Ezen kívül semmi.

Szerencsére a lengyel testvérek öt perc alatt lőttek kettőt :)
  • FREAK
    usával mi a bajod G?
  • Hangianix
    Jó is az. És egy Töfting rajongónak ehhez hozzá is kell szoknia. :D
  • Ramza
    De jól elbeszélgetek magammal :)