2364
Világbajnok: Brazília
-
#1569 és még szerencséjük sincs az ördögöknek... -
#1568 Biztos Brockhauser volt az egyik vendeg. O ott vedett (Belgium). -
#1567 Angol-Brazil lesz... ha az lesz.
kicsit szaraxik a netem :( -
#1566 Erdekes eddig. Ezutan kit is kapnak? Angolok? Ha ugy jatszanak majd az angolok, mint a nemetek elleni 5:1-nel, a brazilok meg igy, akkor a kavesoknak lesz egy utja. -
#1565 simán.. jobbak a braziloknál ezen a meccsen. -
#1564 Kifognak nyilni a belgak es kapnak megegyet. De akokr is megerdmeltek volna a tovabbjutast a mai meccs alapjan. -
#1563 :-(((((((((((((( Szegeny belgak. Ha nem er bele a hatved, fogja a kapus. -
#1562 mégse a hosszabbításban. (K.Jenö meg rögtön az égbe viszi öket, pedig 3 perce épp hazaküldte a társaságot...) -
#1561 Vagy 11-esek ala '94 vb donto. Vagy segit a biro egy 11-sel a'la torokok ellen. -
#1560 jósolgassak? döntetlen lesz az alapidö alatt, és a hosszabbításban a brazilok véletlenül találnak 1 gólt, és nemmegérdemelten továbbjutnak. -
#1559 Wilmots nem semmi most. -
#1558 Ne csereljek, csak az elso bekapott gol utan. -
#1557 brazil kapus nagyon le fog pusztulni... le kellene cserélniük... -
#1556 Ja, hat azt megertem. Nekem is, azert kerdeztem. :D -
#1555 nulla? :) amúgy szoktam nézni, csak most másdolgomvolt :)) -
#1554 Pedig ott 5 perc alatt annyi golt latsz, mint az egesz felidoben. -
#1553 szünetet nem néztem :) -
#1552 Ki volt a ket vendeg? -
#1551 Én már csak a franciák miatt is a belgáknak drukkolok.
Biztos boldogok lesznek majd a csigaevők. -
#1550 hat nem igaz legyen már vmi gol. Braziloknak drukkolok de hogy a Belgák igy megfogják... Remélem a 2. félidőben lesz már gól. -
#1549 így elnézve a két csapatot, még akár nyerhetnek is a belgák :) -
#1548 Eddig kellemesen csalodtam a belgakban. Amit a csoportmeccseken mutattak az nudli volt. -
#1547 Ok, tovabbitom is az engedelyt a csapatoknak. :D -
#1546 legyen.. tölem :)) -
#1545 Legyen most is egy nagy meglepetes. -
#1544 Na meg nincs gol. -
#1543 qrva életbe, szegény Mexikó :(( -
#1542 Koreaval jatszhat dontot? :D -
#1541 nem baj, sima szenegál a döntőben már okés lesz :D -
#1540 délután brazil-belga... hát ezekután nem veszem biztosra a brazil továbbjutást :) -
#1539 Ja es a megalmodott Japan-Szenegal donto, nem lehet, mert ha a japcsik megverik a torokoket, akkor egymassal jatszanak. :-( -
#1538 A sajat meccseiket nezik mindannyian. :D
Japanban azt hiszem a lakossag 61% varja mar, hogy vege legyen... -
#1537 korea meg japán várja a vb végét, hogy nézhessék tovább a bézbólt... ezt is "mondták"... eddig 1 meccs volt, ahol látványosan kevesen voltak. -
#1536 Korea. Az amcsikat nem erdekli a foci. Pont az egyik meccsuk elott mondtak, hogy bar focistabol van a legtobb profi, egyre csokken a nezoszam. -
#1535 szerinted Korea vagy az US. nyomja a nagyobb nézöszámot = pénzt? :) -
#1534 Es nem csak jatekban, golokban is, hogy Efreet 1517-es hozzaszolasat is figyelembe vagyem. :D -
#1533 Lattad a korea ill. lengyelorszag elleni meccsuket? Teny, hogy a polakok ellen elvettek egy goljukat, de mindkettonel a masik csapat volt a jobb. -
#1532 De miert kell az amcsikat nyomni? Koreanak nem adtak meg a szabalyos goljat, most meg:
"O'Brian egy szöglet után egész egyszerűen elütötte a labdát, ám a játékvezető nem vette észre, így elmaradt a tizenegyes" -
#1531 ezt most honnan szoptad? -
#1530 Egyebkent az amcsik barmelyik masik cspattal szemben (talan Belgium a kivetel, alulmaradtak volna). Dehat Mexikoval x-szer jatszottak mar, nagyon jol ismerik.