Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Itt meg kesz Samson volt. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Könyökkel ütés volt, és azonnali kiállítás jár érte.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
ugrás közben, levegõben történt, ha jól emlékszem, ráadásul a spanyol jött hátulról, szóval én nem értem a büntetést..... de mindegy, nem ez döntötte el a meccset

Riszpekk

Hangianix
Mellesleg errol no comment?

Lehet róla szó, bár a nemzetközi meccsek mindig is jobban érdekeltek, mint a klubszinten folyó küzdelmek, de miért ne!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hangianix
Nem, pont azert lett ilyen durva eltiltas, mert nem "vetlen" konyok volt.

Hangianix
Mit szolnatok utana egy altalanos foci topichoz? Barmilyen bajnoksagbol lehet eredmenyeket nyomni, meg ilyenek...

FREAK
sima magas könyök volt, ha nem orral megy neki a spanyol, fel sem tûnt volna.... ugrás közben elõfordul, max sárga jár érte......

Riszpekk

Hangianix
Azt hiszem Efreet, meg mi 3-an visszuk a topic 80%-t. 😄

Hangianix
Utolag. A meccset vegigjatszhatta.

FREAK
...és amiért Tasottit 8 meccsre eltiltották...............

Riszpekk

Igazad van, csak a csoportmeccseket néztem. Bocs. És akkor ez most mit is jelent? 😊

FREAK
na majd kiderül, hogy a portugálokkal keverem a spanyolokat....

Riszpekk

Hangianix
Egyebkent az olaszoknak nem ugy van mazliuk, hogy egy hasonlattal vilagitsam meg a dolgot, mintha nyernek a lotton es abbol vennek eg hazat, hanem mintha talalnek egy hulyet, aki eladja nekem 2 millaert. 😄

Hangianix
94-ben egymas ellen jatszottak. 😄 Puhl volt a biro, el is nezett egy Tassotti konyoklest, amiert ki kellett volna allitani az olaszt es akkor nem ok jutottak volna tovabb...

FREAK
94-ben tuti, hogy volt olasz spanyol, és asszem a két baggio lõtt is gólt

a másik lehet, hogy az eb-n volt, de 94-ben nigéria után a spanyolokkal játszottak, asszem negyeddöntõt

Riszpekk

Hangianix
Na itt van megegyszer a brazilok mumusa, ha valaki elfelejtette volna. 😄DDD

Az utolsó két vb-n nem játszottak egymással. Az eb-n nem emlékszem, hogy játszottak volna, de lehet. Majd utánanézek. mindenesetre érdekes lesz, ha ott sem játszottak...

Hangianix
Huh, most nezem az amcsi meccset. Haaaaaat.
Az egyenlito goljukat nem adtak meg es abbol lottek a 2-at a polakok.

Oké, igazad van, a németekre nem találok jelzõket 😄

FREAK
az utsó 2 vébén, ha jól emlékszem (vagy egyik az eb-n volt?)

Riszpekk

FREAK
de itt már nem errõl van szó

én nem szeretem a brazil focit, de elismerem, hogy õk a legjobbak mindig, mindenhol

te nem szereted a defenzív stílust, és ezért ahol tudsz belerúgsz a digókba, mert õk meg pont ezt játszák, megjegyzem nagyon jól, hisz van 2 (vagy 3?) vb elsõségük, és nagyjából mindig dobogóközelben vannak.....

ha már ronda focit akarsz ott a német, na arra találj ki megfelelõ jelzõt..........

Riszpekk

A mindig és az utóbbi idõben egészen pontosan mit is jelent?

FREAK
diedo=diego 😊))))

Riszpekk

FREAK
utóbbi idõben mindig volt olasz-spanyol, és mindig a diedo-k szíttak 😊

Riszpekk

Ez igaz. De azóta sem csináltak sokat 😊 Bár most az európai selejtezõkön nagyon simán mentek tovább, ha jól emlékszem. Mint a lengyelek 😊

(és most nincsenek akkora sztárjaik)

Én igazság szerint nem akarok kötözködni. De komolyan! Csak egyszerûen nem értem, hogy hogyan lehet fõzni az összetevõk színe alapján (ha érted mire gondolok).
De tényleg zárjuk le, brazilok is megcsúszhatnak majd az elsõ keményebb ellenfélen. Pl. Töftingen 😊))

Hangianix
94-ben mar voltak 3.-ok a svedek.

Hangianix
Az ismeroseim kozul MINDENKI olasz, argentin fan. Csak Pierrot utalja mindenki. Azt szeretik a nok??????? Vazz, annal meg en is jokepubb vagyok. 😄

Tippjeim a nyolc között:
Dánia - Brazília: basszus! 😞((((((((
Németo - Mexikó: kiváncsi leszek
Spanyolo - Olaszo: na ez lesz a meccs!!!
Svédo - Japán: hááát, hogy e két csapatból lesz egy a négy közt, az érdekes 😊

Na persze ahogy magamat ismerem, teljesen máshogy lesz 😊

FREAK
amúgy nem tudom, ebbe miért kellett belekötni, ha egyszer totál igaz, hogy a brazilok túl jók és van sztárjuk..... vagy nem igaz???

Riszpekk

Bocs, hogy újra bevágom, de így teljesen van legalább értelme:

Nyolcaddöntõ Napok szerint

49. Németország - Paraguay Szogvipo június 15. 08:30
50. Dánia - Anglia Niigata június 15. 13:30
51. Svédország - Szenegál Oita június 16. 08:30
52. Spanyolország - Írország Szuvon június 16. 13:30
53. Mexikó - USA Csondzsu június 17. 08:30
54. Brazília - Belgium Kobe június 17. 13:30
55. Japán - Törökország Mijagi június 18. 08:30
56. Dél-Korea - Olaszország Tedzson június 18. 13:30

Negyeddöntõ Napok szerint

57. 50. gyõztes - 54. gyõztes Sizuoka június 21. 08:30
58. 49. gyõztes - 53. gyõztes Ulszan június 21. 13:30
59. 52. gyõztes - 56. gyõztes Kwangdzsu június 22. 08:30
60. 51. gyõztes - 55. gyõztes Oszaka június 22. 13:30

Elõdöntõ Napok szerint

61. 58. gyõztes - 59. gyõztes Szöul június 25. 13:30
62. 57. gyõztes - 60. gyõztes Szaitama június 26. 13:30

Harmadik helyért Napok szerint

63. 61. vesztes - 62. vesztes Tegu június 29. 13:00

Döntõ Napok szerint

64. 61. gyõztes - 62. gyõztes Jokohama június 30. 13:00

FREAK
mindenesetre érdekes

Riszpekk

Ez igaz. Hányan írnak ide rendszeresen? Max. tizen? Nem igazán reprezentatív minta szerintem.

FREAK
"mert kiderült, hogy az olaszok valójában nem is sztárok, és nem is szereti õket senki rajtad kívül"

ha mondjuk ezt a fórumot nézed, akkor tényleg ez a helyzet, ezen érdemes elgondolkodni

rajtam kívül mindenki csak leugatja õket

Riszpekk

Hangianix
-->Ramza
Dél-Korea - Olaszország
Itt jo lenne egy hasonlo eredmeny. 😄

A folytatás:

A folytatás:

49. Németország - Paraguay Szogvipo június 15. 08:30
50. Dánia - Anglia Niigata június 15. 13:30
51. Svédország - Szenegál Oita június 16. 08:30
52. Spanyolország - Írország Szuvon június 16. 13:30
53. Mexikó - USA Csondzsu június 17. 08:30
54. Brazília - Belgium Kobe június 17. 13:30
55. Japán - Törökország Mijagi június 18. 08:30
56. Dél-Korea - Olaszország Tedzson június 18. 13:30

Hangianix
Ezert baj, hogy mar 3 ilyen nagy csapat kiesett, mert azert jobban lazba hozna egy Argentina - Portugalia meccs, mint egy Korea - Szenegal.
Igaz, a rendezoknek tovabb kellett menni, kulonben a kutya se nezne a meccseket.

Nem akartam válaszolni, de a kezem elkezdte automatikusan ütni a billentyûket.
Szóval csak annyit: a cigánygyerekes érv kb. annyira volt jó, mintha azt mondtad volna, hogy az össze zselésdiszkós az olaszoknak szurkol.
De részemrõl lezárva, mert kiderült, hogy az olaszok valójában nem is sztárok, és nem is szereti õket senki rajtad kívül.
Ehh.

Hangianix
A vilagbajnoksagon a legtobb mezt Totti nevevel adtak el. 😄 UFF!

FREAK
hát nem tom, az utcán az összes cigánygyerkõc ronaldo mezben nyomja, Totti rajongóval még nem találkoztam...... Ja, és Del Piero is csak a nõknél menõ... Mondjuk az a tegnapi gól - ismerjétek el, tud, ha akar

Riszpekk

Nekem is nagyon fáj, de két meccset veszteni 😞

magus
szegény portugálok...kapufa, és sok sok 10 centi. sajnálom õket😞(

Hangianix
Na, amit a portugalok az utolso 6 percben csinaltak az becsulendo. Ha igy kuzdottek volna az elso meccstol kezdve, akkor 9 ponttal jutottak volna tul a csoporton.

Kiestek a portugálok...
A ma mutatott játék alapján jogosan.

Hangianix
Mar csak 9-en vannak?

Brazil meccsen nem izgulni, hanem szórakozni szoktam.
A sztárokról meg lásd #1374. Elég szomorú, hogy egyesek jogosan, mások pedig sármosan lesznek sztárok 😊

Hangianix
Vazz, jobban kedvelem Portugaliat, de ez azert gol volt.