Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Õk még kiejthetik az usát 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Jól tájékozott sportriporter
Szûcs fejjel rugdosta ki a kapura a labdát.
Egri Viktor labdarúgómérkõzés-közvetítése az M1-en
Veszélyes a kapunkra, de nagyon. Körülbelül annyira, mint sertésre a
körömfájás az utóbbi idõkben.
Idézet: Egri Viktor riporter az M1-en az FTC-Hajduk Split mérkõzés 2.
Félidejében
Forrás: Magyar Narancs - Szüret
(.), míg Schüssel a Bayern Münchennek, addig Berlusconi az FC Valenciának
szurkolt, Orbánról pedig köztudott, hogy a technikás focit kedveli.
Idézet: Mai Blikk, 2001. május 24.
Nyomom tovább
Sportújságírónak készül. Hogyan jellemezné saját diadalát, ha írnia kellene
róla?
Deák Bárdos Mihály: A befektetett meló megtérült. Nyomom tovább, a terv az,
hogy Miskolcon veszek egy lakást, s kiadom, elvégre valamibõl meg kell élni.
Idézet: Mai Lap
Forrás: Magyar Narancs - Szüret, 2001. május 31.
Vasút és csodálat
Megy ez, mint a. vasúti menetrend. Svájcban, mint a schaffhauseni óra.
Idézet: Knézy Jenõ Kásás góljánál az olaszok elleni vízilabdameccsen - M1
Még nem indult el a debreceni busz a Fradi-pálya parkolójából, amikor
összefutott a Loki rangidõs focistája, Sándor Csaba és a tréner, Pajkos
János. Köszönöm Jani, hogy beállhattam, így teljes a karrierem! Nagyon
rendes ember vagy! - fordult edzõjéhez a védõ. Te vagy csodálatos ember, én
köszönök mindent! - ölelte meg játékosát Pajkos.
Nem történt semmi különös, csak két ember találkozott. Ugye csodálatos?
Idézet: A Nemzetei Sport riportja a DVSC Videoton labdarúgó Magyar
Kupa-döntõrõl
Forrás: Magyar Narancs - Szüret, 2001. június 21.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Brazil-Belga
Japán-Török lesz majd biza
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
japán vezet 1-0ra, így csoportelsö, oroszok meg 1-1el másodikként mennek a brazilok ellen...
Na jó, portugália és japán rulezik, de a többi nem igazán érdekel 😞
értek az túlzás.. a betükre emlékszem, meg pár szót megértek... hangzásra emlékszem csak 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Tunézia-Japán
Japán továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Tunéziával,
2. ha legfeljebb egy góllal kikap Tunéziától.
Oroszország továbbjut:
ha legalább döntetlent játszik Belgiummal.
Belgium továbbjut:
ha nyer Oroszország ellen.
Tunézia továbbjut:
ha legalább két góllal nyer Japán ellen
(tök egyszerü, semmi kavarás, hogy ha ez 2 góllal többet rúg, és közbe a másik a bal fülét vakarja a jobb kezével....)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyre szarabb ez a wb😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Riszpekk
Uff! beszéltem
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
és akkor még nem is említettem az "egyéniség" faktort 😊))))
Riszpekk
és ez a vb-ken mégjobban látszik, de ez az összes többi nemzetre is vontakozik! és ettôl szép!:-)
Riszpekk
és a hosszabbítás faszság, a többi meccsen max 2 perc volt, a 4 nagyon ritka, ráadásul az egy nagyon tiszta félidõ volt...
na mindegy
Riszpekk
Riszpekk
ráülünk az eredményre
színészkedés (ebben olaszok az elsõk között vannak)
és satöbbi
szerintem ti a magyar falusi bajnokságok hangulatát várjátok el egy világklasszis válogatottól, akik nem fogják hajtani magukat, ha nem muszáj
Riszpekk
remélem az olaszok jól kiszívnak a kátenáccsójukkal 1ütt, mert hiába jó csapat, nekem 1általán nem szimpi a játék miatt, amit játszanak.
bíró : "hmmm, nyerésre állnak az olaszok 90 perc után, nem baj, akkor addig nem fújom le, amíg nem rúgnak egyet a franciák......"
no comment, ez olyan, mint a sumi-bari incidens, ahogy azt a versenyt bari nyerte, úgy azt a döntõt az olaszok....
Riszpekk
na ezt nem bírom bennûk, felôlem örülhtenek, de a többit ne ócsárolják le!
az olaszok mindig ezt csinálják, de ha van 1000% biztos dolog a világon, akkor az az, hogy nem esnek ki az elsõ körben 😛PPPPPPPPPP
Riszpekk