2364
Világbajnok: Brazília
-
#1529 Ja, de nem nemet focit. -
#1528 Szenegál most kb akkora favorit lett, mint anno Kamerun :) az ismeretlenségböl elöjöttek, és elkezdtek erösen továbbjutni :) -
#1527 komolyan elkezdtem szenegálnak szurkolni :))) -
#1526 német-usa? :))) ejjjjj de csúf lesz. onnan akkor inkább az amcsik -
#1525 "csak odabaszott neki egyet"
Ok, ha elárulod, miért csinálta, igazad van. -
Ramza #1524 2:0
A nyolc között német-usa.
Be sem kapcsolom a tévét :( -
#1523 itt a második. ez egy szépen végigvitt támadás volt :)
mész németekhez focit nézni? :) -
#1522 Nem labdas utkozes volt. Tehat nem felugorva tortent, hanem csak odabaszott neki egyet. -
#1521 Ja, en 5 evesen mar a helyszinrol szurkoltam a magyaroknak. ;-))))))
Talan 2006-ban eljutok eloben is vegre egy vb-re. -
#1520 Most erre mit mondjak? Te is ezt mondtad, én meg változatlanul azt mondom, hogy Tassotti se előtte se utána nem volt egy bunyós arc, szóval ennek sincs semmi értelme. Sima kontakt volt, aminek a spanyol orra látta kárát. Egy meccsen többszász ilyen ütközés van, kézzel, lábbal, vállal, fejjel, háttal és ezek összes kombinációjában.... -
#1519 3 évesen még nem követtem annyira a focit, de szerintem azt is agyonvédekezték :) -
#1518 1982. Harom dontetlennel jutottak tovabb a csoportjukbol. A vilagbajnok kesobb Olaszorszag lett. -
#1517 persze... csak tudod.. gólra jáccák a játékot, és nem szépségre :( ezért sikeres a német meg az olasz is. minimumenergiával jutnak tovább... anno a vbn vagy az eb-n volt, hogy az olaszok 3 döntetlennel mentek tovább? -
#1516 És az olaszok? Tudhatnád, hogy se a németeket, se az olaszokat nem komálom. Tudod mi az érdekes, hogy a következők érdemelték meg a továbbjutást: spanyolok, írek, brazilok, koreaiak, japánok, szenegálok, dánok, svédek, mexikóiak. -
#1515 mert a németek megérdemelten jutnak tovább? mehik rengeteget hagytak ki... simán vezethetnének, ha... de nem lehet-re jáccák a focit :) -
#1514 #1433 - a vitank eldontese Freak-kel Tassotti ugyeben.
Szegeny Toeftinget le is csereltek... -
Ramza #1513 Teljesen el vagyok keseredve. Töftingék nem nyertek, most az amerikaiak vezetnek, mi lesz még itt? :) -
#1512 Ja, csakhogy japan MEGERDEMELTEN jutott tovabb, az amcsik meg nem. -
#1511 miért lenne megcsúfolása? kijelentették, hogy csinálnak profi focit. emberanyag van rá, lelkesedés van rá. nézd meg japánt, ugyanez... :) -
#1510 Ez szamomra kb. olyan, mintha Szenegal bejutna a 8 koze a jegkorong vb-n. -
#1509 Nem letezik, hogy az amcsik a nyolc koze jutnak. A foci megcsufolasa... -
#1508 USA vezet 1-0ra mehikó ellen... -
#1507 Szegény írek. -
#1506 Mexikó - USA hétf? 08:30
Brazília - Belgium hétf? 13:30 -
#1505 Amúgy milyen csapattársad?
Milyen sportág?
Senegál!!!!!!!! -
#1504 Hát biztosan nem ! Hee Hee -
#1503 Hát ezt mondta az egyik csapattársam is, akinek az apja tényleg svéd. Most biztos nem örülnének ennek a poénnak... höhöhö -
#1502 Pedig a svéd kapusnak van legkönnyebb dolga,hiszen csak beáll a kapuba s'véd -
#1501 Bakker gyanúsan jók ezek a szengáli bantu srácok!! Nem láttam a svédek elleni meccsüket, így megtanultak focizni 1 generáció alatt? Vagy ezek már mind franciaországban nőttek fel, és vetekednek a világbajnokokkal.(azaz náluk jobbak, mint tudjuk)
Viszont a spa-írland nagyon karcos volt. Ez a kicsit vébéje! Még az olaszokat azért fel kéne szállítani a repülőre! :DDD -
#1500 Hát igen ostabaság volt amit az edző művelt és akkor még enyhén fejeztem ki magamat. Mondjuk az első 11 se volt jogos mert hozzá sem ért a védő ill már akkor ért hozzá a támadóhoz mikor az már feldobta magát, a nem megadott gólókról ne is beszéljünk amik között volt persze les gól is, de legalább 1 nem volt az.
JA PERSZE SZENEGÁL IS TOVÁBBJUTOTT JEEEEEE!!! -
#1499 Még egy ilyen ügyes húzás Camacho-tól, s mehetnek haza a spanyolok.
A hosszabbításban óriási szerencséjük volt, hogy a 11-es rúgásokig eljutottak
Más kérdés, hogy voltaképp 1:0-ra nyerhettek volna, ha a bíró nem adja meg a 90. percben azt a büntetőt... -
#1498 JEEEEEEEEEEEEEEEEE NYERTEK A SPANYOLOK!!!!!!!!!!!!! /MEGÉRDEMELTEN/ -
#1497 Na a spanyolok mar vezetnek. -
#1496 Ja, Szekelyt. Mar hibazott egyet a vb-n, remelem o se ad meg 1-2 golt a olaszoknak. :D -
#1495 basszus!!!!!! kiestek a svedék!!!! -
#1494 magyar partjelzőt kapnak ? -
#1493 Hehe, most hallottam a rádióban, hogy paráznak az olaszok a magyar partjelzőtől. :D -
#1492 JAJA :)))
amúgy Svédeknek drukkoltam, de Szenegál is jó volt, mondom, h. ők nyerik a VBt :D -
#1491 JAJA -
#1490 JAJAJA