Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mateos kir. az új logód.
hajráá Mexikó, Svédország.
a többi, majd késõbb 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
btw. a dán leányzó se néz ki rosszul... |D
komolyan(?) meg... sok szép van köztük 😊)
koszontem.

elkezdték nyomni a Futballitis reklámokat 😊)) rulz, majdnem olyan jó mint a nikefootball 😊 (Elvis a király!!!!!)
Ülö Kutya belötte. Ügyes volt és megmentett minket még 30 perc szenvedést?l. Bravo!"
ennyit erröl 😊
(nem pont igy, de a lenyeg ez)
http://www.toefting.de/
Spanyol , Angol , Brazil es a 3. meg kerdeses nalam 😊 Paraguaynak szurkolnek😊 vagy a Torokoknek😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megtalaltam a 94-es vb-n gyujtott tudositasgyujtemenyemet. Hogy akkor meg mire nem volt idom. 😄 Tehat akkor a bizonyos Tassotti konyokos.
"A kutyát sem érdekli, hogy megint rosszul játszottak (az olaszokról van szó - Hangianix), sokkal bosszantóbb Tassotti durvasága. Nincs okom feltételezni, hogy Puhl "átnézett" az eseten, ezért elégedjün meg annyival: ritka nagy ostobaság volt a Milan védõjétõl, hogy akár a bíró háta mögött is megkockáztat egy ilyen sportszerûtlen, brutális könyököst. Ha a partjelzõje segíti Puhlt, a 11-esen elmehetett volna az olasz továbbjutás."
Na én elpályáztam mára, jó hétvégét mindenkinek! Freak, nehogy megbántódjál az olasz-ellentétünk miatt 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!