Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
ÉN MEG NEM NEKIK DRUKKOLOK ! 😊
mateos kir. az új logód.

hajráá Mexikó, Svédország.
a többi, majd késõbb 😊

mateos
hát má csak olasz + német van angolokon kivül
G@b0r
de legalábbis mindenféleképpen európai csapat nyerje!

mateos
ÉN IS
G@b0r
Remélem angolok nyerik a vébét

Z
Éljen a mai 3 angol gól!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Coine
sárban való bírkózás lesz ? 😄

Hangianix
Na majd holnap leirom, nalam ha ezek alapjan kellene donteni ki nyerne a vb-t. Merkozesrol merkozesre. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Coine
Még jó báz, ez nagyon nagy 😄

Hangianix
Ha matrica lenne, megvennem. 😄

Coine
királyság 😄

Hangianix
A dontot a vegen tenyleg megint a brazilok es az olaszok fogjaj jatszani. Mindegy, aznap este legalabb nem lesz kenyszerem, hogy a tv elott uljek.

Hangianix
Na, eddig nem fertem gephez, mert meccset neztem. A kedvencek kiestek, Toeftinget le is csereltek 😞, de jobbak voltak az angolok, meg ha nem is 3 gollal.

Efreet
eeeh 😞 vacakmeccs... a dánok többekközt szerencsétlenek is, az angolok meg mázlisták...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
aham, végülis nem rossz ötlet, ök ingyen, közelröl megnézhettek 3 csapatot 😊)

btw. a dán leányzó se néz ki rosszul... |D

Hangianix
Hehe, bevallhatod, hogy a szaudiak megmozgattak a fantaziadat. 😄 Termeszetesen csak a vb-n bemutatott jatekukra gondoltam...

Efreet
Az írek 😊 (a zene miatt)
komolyan(?) meg... sok szép van köztük 😊)

Hangianix
Hehe es ki az uj kedvenc? 😄 (Nezz el a CS topicba, hagytam egy uzenetet ott, ami neked is szol. koszi)

Efreet
a Cameroon Diaz kicsit durva volt... 😊) de nagyontuti

Hangianix
Ez alapjan kellett volna valasztani a kedvenceket. 😄 Hajra Japan.

nah Paraguay is kiesett 😞

koszontem.

Hangianix
A modemesektol elore is bocs, ha nem idevalo majd torli Efreet. 😄

Efreet
majddélután jövök... ha el nem alszom 😊

Hangianix
Ja valamelyik kedvenc most kiesik. Mondjuk az angolok eddig sehogy nem jatszottak, tehat inkabb ok bucsuzzanak.

Hangianix
KAr, hogy Zidane mar nem jatszik... 8D

Efreet
délután Dánia - Anglia ... lényegesen érdekesebb, szebb meccset várok 😊

elkezdték nyomni a Futballitis reklámokat 😊)) rulz, majdnem olyan jó mint a nikefootball 😊 (Elvis a király!!!!!)

Efreet
"szakkommentár:
Ülö Kutya belötte. Ügyes volt és megmentett minket még 30 perc szenvedést?l. Bravo!"

ennyit erröl 😊

Hangianix
Nincs kedvem megnezni melyik kod az. 😄

Efreet
azt az áthúzott O-t a nevében nem lehet beírni? 😊

Hangianix
Ramzanak

Efreet
gépfoci nyer... (megnyomták a 'Gólt szerez' gombot)

Hangianix
Na igaz a mondas, hogy is van: A foci az a sportag, ahol ket csapat jatszik es a nemetek nyernek.
(nem pont igy, de a lenyeg ez)

Hangianix
Toeftingrol talaltam oldalt, de nem jon be. 😞
http://www.toefting.de/

Hangianix
Most legalabb meg nem benazott. Valami baj lehet vele. 😄 Ilyenkor kar, hogy nincs kozonsegszavazas. Kizarni mindakettot es visszahivni egy szerencses vesztest. 😄 Ennel meg az NB1-es meccsek szinvonala is jobb.

Efreet
látod, én vagyok a profi 😊 az elsö félidöt átaludtam, most meg hazaértaem a boltból és van 10perc hátra, viszont még nem történt semmi... (németfoci bloeeee 😊 viszont pályán van a nagykedvenckapusod 😊 )

Hangianix
Hat ez a meccs, hot unalom. De en vagyok a hulye, hogy nezem... 😞((

I.C.ram
Тфпящт ыфотфдщь рщпя фн щкынщынщл лшуыеул ьуке ынукштеуь ощд офеынфтфл уы ьуп ф лудуеш купшщищд шы ынфкьфнтфл еутядуп ф рщддфтвщллфд ьш мфт ршфтящдщь щлуе шы уввшп ьуп туь дфеефь рщддвфт + мфдфьш ьуссыуе
I.C.ram
hihetetlen milyen szar ez a VB a nagy eselyesek huznak kifele! es a ez eddigi leszerepelt csapatok (USA, Japan, Del-Korea, stb) jutnak tovabb. Oroszoknak is drukkoltam de kiszalltak 😞(( egyedul a Nemetek maradtak meg benn a kedvenceim kozul, Brazilokat utalom meg az osszes del-amerikai csapatot kis sargakat 😊) is utalom mert olyan kis sunyik 😊) Remelem europai csapat nyeri a VB-t
jaja a Nemetek nagyon szar focit jatszanak...
Spanyol , Angol , Brazil es a 3. meg kerdeses nalam 😊 Paraguaynak szurkolnek😊 vagy a Torokoknek😊

Shep
Szóval le vannak vajazva a meccsek, akkor már semmin nem csodálkozom, de nem lehetne a németek helyett akárki más? Utálom a németeket, ráadásul ahogy õk fociznak az undorító.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azért ilyet, a matörténtek után még a végén Korea v. Japán lesz a Világbajnok/ami azért enyhe túlzás lenne, mármint hogy õk a világ legjobbjai, ugyan már/. A nap fénypontja az volt mikor az a csóka a stúdióban a Korea Portugál meccs után azt mondta, hogy a koreaiak igenis jól fociznak meg eredményesen mert elverték a portugálokat. Ez neki jó foci volt? 9 embernek még jó hogy birtak rugni 1 nyamvadt gólt. Na meg az USA se semmi. Ilyen csapatok vannak a legjobb 16 ban ugyan már.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hangianix
-->Freak, Ramza
Megtalaltam a 94-es vb-n gyujtott tudositasgyujtemenyemet. Hogy akkor meg mire nem volt idom. 😄 Tehat akkor a bizonyos Tassotti konyokos.
"A kutyát sem érdekli, hogy megint rosszul játszottak (az olaszokról van szó - Hangianix), sokkal bosszantóbb Tassotti durvasága. Nincs okom feltételezni, hogy Puhl "átnézett" az eseten, ezért elégedjün meg annyival: ritka nagy ostobaság volt a Milan védõjétõl, hogy akár a bíró háta mögött is megkockáztat egy ilyen sportszerûtlen, brutális könyököst. Ha a partjelzõje segíti Puhlt, a 11-esen elmehetett volna az olasz továbbjutás."

Hangianix
Azert felhoztuk a topicot.
2. 2002 Foci VB.

Hangianix
Na, majd hetfon folytatjuk. 😄 Bat Tofting mar holnap buntet...

FREAK
Úgy ismersz??

Riszpekk

😊)))
Na én elpályáztam mára, jó hétvégét mindenkinek! Freak, nehogy megbántódjál az olasz-ellentétünk miatt 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
én már akkor sem értettem..... egy öreg, tapasztalt védõ, direkt eltöri egy ellenfél orrát absz. nem veszélyes helyzetben...... mindegy, mondom, a lényeg, hogy az olasz spanyoltól nem félek 😊

Riszpekk

Hangianix
Az eredmeny 2:1 volt es ez a 71-78 perc kozott volt valamikor, tehat szamithatott volna.

Nem nagyon követem a meccset, ha már tudom az eredményt és szomorú vagyok a portugálok miatt, akkor inkább szomorkodok, nem nézem az amcsikat 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tényleg nem baszogatásból mondom, de akkoriban elég komoly konszenzus volt ennek a megítélésében, senki nem beszélt vétlenségrõl.