2364
Világbajnok: Brazília
-
#1651 En akkor is az angoloknak szurkolok. Nem is tudom lattam-e, valaha is spanyol-angol meccset. -
#1650 milyen meccsek voltak ma?1kor keltem egyiket átaliudtam a másikat átwar3aztam. pliz mondjátok el -
Ramza #1649 Ne feledd, hogy a brazil az a csapat, ami nincs kettejünk tetszési metszetében :) -
#1648 Latod bejott a hajra olaszok. Nxt time akkor hajra brazilok. :D -
Ramza #1647 Biztos elfogult vagyok, de én végignéztem, és annyira egyértelmű részrehajlást nem éreztem. De lehet, hogy tényleg elfogult vagyok, és nem tudok objektívan értékelni :) -
#1646 Nem bunda volt, csak reszrehajlo jatekvezetes. Szerintem a mentalitasuktol tavol all. -
#1645 pflol? -
#1644 hogy meg volt bundázva -
#1643 MIt mondott, ugy 10 perce nincs tv :-( ? -
#1642 Így jár, aki fecskét eszik! -
#1641 Na mondjuk jogosan fognak anyazni az olaszok, de nem tudnak mit csinalni. Freak, latod az a biztos dobogo eluszott a biron. -
Ramza #1640 VAN IGAZSÁG!!!
Nem akarok gecizni, de pontosan ennyit ér az olasz foci. -
#1639 Csapó te is elmehetsz a büdös qrva életbe a gyanusítgatásokkal ! -
advocatus #1638 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ::(((((((( -
pedro870 #1637 wazz, klónozni kéne Puhlt meg a top1 partjelzőt. Erre engedélyezném. -
#1636 igenigenigeeeeen :)))))
azúrok haza :))) (ellendrukk) -
#1635 HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHZHAHHAHAHAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHAHA
2-1
2-1
mehettek haza tésztát zabálni ! -
#1634 GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa -
#1633 Hehe. A 4. goljuk amit nem adtak meg. -
pedro870 #1632 -
#1631 Nezd meg a 94-es negyeddontot. :D -
#1630 simán mehetett volna tovább a labdával, ehelyett feldobta magát fájdalmas arccal........olasz stílus -
pedro870 #1629 Szvsz előbb kezdett esni, minthogy hozzáértek volna. Azért remélem továbbjutnak az olaszok. Spanyol-olaszt akarok látni. -
#1628 már volt 1 sárgája -
#1627 Ezt nem igazan ertettem. nem volt 11-es, de nem is mueses volt. Miert kapott sargat(pirosat)? -
#1626 cumi cumi cumi
végre a bíró díjazta a nagy színészi tehetséget -
#1625 huuuuu, nem semmi szabadrugas volt. -
#1624 ez nagyon szép szabadrugás / védés volt -
#1623 Ha eljutnak a 11-sekig akkor az nem biztos, hogy jo koreanak. Eddig 2-t hagytak ki - amcsik, olaszok ellen. -
#1622 ne fesd az ördögöt a falra :( -
#1621 Miert bantod Pierrot, meg Tottit. Olyan nyalka legenyek. :DDD -
#1620 na qrva csapó pici a vendég...kapcsolok el.,...bassza meg...menjen ki a meccsre szurkolni, ne ott jópofizzon.., -
Ramza #1619 Nem rossz taktika :D -
Ramza #1618 Van munkahelyen hangulat, egymásnak ugrottak a férfi és a női szurkolók, mert lenyálasbuziztam az olaszokat, és az összes nő nekemugrott (szavakkal :), a férfiak meg védenek :))))
Senkinek nem kell ez a szar olasz foci már csak a nőknek. -
#1617 fesztivál...parádé...anarchia, tombolás és party a végletekig :D -
#1616 Ramza, akinek eddig drukkoltunk kiesett. Mit szolnal egy hajra olaszokhoz? :D -
Ramza #1615 Hajrá Korea!!!
De ahogy ismerem az olasz foci "nagyszerűségét", tovább fognak jutni valami talált aranygóllal :( -
#1614 Ez mekkora volt, ha belovi a koreai gyerek, mi lett volna ott. -
#1613 ez az ollózás gyönyörű volt, bemehetett volna, és akkor hamarabb kiesnek a digók :) -
#1612 köszönjük megaláma Vieri, ember nem lövi ezt felé, csak egy olasz válogatott :)