2364
Világbajnok: Brazília
  • FREAK
    de a négerét is, ok??
  • Hangianix
    Holnapra bemasolom neked Maldini rovid eletrajzat a 98-as vb kalauzbol. :D Vagy a futball enciklopediajabol. :D
  • FREAK
    világszinten

ha jól tudom Maldini többször volt világválogatott tag, Dessailly-ről nem tudok (de nincs is info-m, tehát 50%) :)
  • FREAK
    de most ez a helyzet......

a 94-es olasz csapat (70% Milan :)))))))) über volt, a Brazilok sem bírtak velük

azóta meg jönnek a takony delpierók és oda a legenda.................... basszák meg, ha képesek voltak ide süllyedni....... egy Baggio, Baresi, Schillacci korszak után.........
  • Hangianix
    Egyik az olaszoknal, masik a franciaknal. :D
  • FREAK
    jó pléjer az a néger, de könyörgöm, tucatsztár

10 év múlva Maldini legenda lesz, Dessailly meg egy egykori jó pléjer.....
  • Hangianix
    Egy csapatban nyomtak vagy 5-6 evig.
  • Hangianix
    Rajottem mi a bajod. A szamodra "aranykorszakka" nemesedett 90-s evek elejehez hasonlitasz mindent. Ezekutan persze, hogy nem tetszik semmi, foleg, ha meg a csapatban is Maldini az egyetlen akit elismersz. Ez pont olyan, mint amit mi magyarok csinalunk az aranycsapattal. Azutan mindegyik csapatot szidtak - pedig a 62-s es 66-s vb csapatunk se volt piskota. Sot a veresegek ellenere a 86-os se.
  • pedro870
    mi fájt? hogy hasonlóan nagy név? pedig...

ma jól játszott egyébként, a fejét mondjuk majdnem lerúgták.
  • FREAK
    én úgy is örülnék neki (a helyében), illetve tisztelném érte :D
  • Hangianix
    :o))))))
  • FREAK
    ááááááááááááájjjj, ez fájt.......

tudod, mint a General Motors egy albán bicikligyárhoz..........
  • Ramza
    Oké, végülis már én is keverem a fogalmakat a hozzászólásaimban, és nem akarok következetlen maradni. Szóval olasz focitudás van, létezik, csak éppen nem tudják használni. Olyan, mint amikor a remetének 30 centis dákója van.
  • Hangianix
    Mint ahogy Maldini is...
  • pedro870
    Maldini-nek szebb búcsú is kijárt volna. Hierro is lép a vb után a válogatottból. Egyiké se semmi pályafutás. Wazz, de király lett volna egy (2002-es :)) spanyol-olasz már csak emiatt is.
  • FREAK
    Dessailly 6-8 éve volt nagy név..........
  • Hangianix
    Es egy dolgot el kell fogadni az amator szepfiukkal kapcsolatban. OK HAJTANAK!
  • FREAK
    nyerjék, de innentől kezdve az egész elveszti a komolyságát, mert akármilyen jöttment banda vébét nyerhet

szerintem inkább az a kérdés, hogy a nagyok közül, kinek lesz újabb győzelme

és a brazilok lassan kifogynak a potenciális ellenfelekből....
  • Hangianix
    Na, abban megegyezunk, hogy az olaszok tudnak focizni. DE, a kezdobol 10 jatekosuk az olasz bajnoksagban jatszik, ahol tobbnyire ugyanezt a stilust nyomjak. Ehhez szoktak hozza. Azt azonban nem ertem, miert mondta Trap, hogy 4-5 formaciot gyakoroltak be es ezt barmikor tudjak valtani. Miert nem valtottak?
  • Ramza
    Mondjuk az kiváncsi rá, aki meg is nézi a mweccseket, esetleg egy kicsit ért is hozzá, nem csak a név alapján szurkol egy csapatnak, stb.

Ha a sárga amatőrök vagy a fekete szépfiúk játszanak a legjobban, akkor nyerjék ők a vb-t.
  • Ramza
    Borzasztó volt a hasonlat, Freak :(
    Épp ez a lényeg, hogy Brazíliának Olaszországgal szemben nem csak neve van, hanem jelen pillanatban is rendelkezik focitudással.
  • pedro870
    Ja a hozzáállás tényleg ilyen, de az olasz bajnokságban csak van példa másfajta taktikára is. Nem is voltam boldog Trapattoni kinevezésétől.
  • Hangianix
    Tehat Zidane vagy Desailly az mulo divat? Mondjuk foleg az utobbira nem tudom ezt elfogadni.
  • FREAK
    játékosok?? Lizarazu, ennyi. A többi csak múló divat, tehetség nélkül (ez persze az olaszokra is vonatkozik, Maldini az egyetlen név)
  • FREAK
    érdekes, engem pont innentől nem érdekel.... ki a szar kíváncsi rá, hogy a történelem legnevetségesebb vébéjén valami sárga amatőrök vagy valami fekete szépfiúk nyernek?
  • Hangianix
    Nézd már meg a játékosok névsorát. Játékerőről beszélek, nem formáról.
  • Hangianix
    Erre 3 jutott el eddig, sőt 4 a csoportjából is kiesett.
  • FREAK
    Franciaország, gratulálok....... Akkor már inkább Dél Korea
  • Hangianix
    Épp ez a jó, hogy nem számít a név, milyen unalmas lenne, ha mindig azok lennének a 8 között.
  • Hangianix
    Ha ténylegesen a játékerejüket nézzük és nem a formájukat, a 8 közé a következő csapatoknak kellett volna jutni (nem abc és nem is erősorrend): Argentína, Franciaország, Anglia, Portugália, Brazília, Olaszország, Spanyolország. Kamerun.
  • FREAK
    maga a tény

Délkora kiveri az olasz válogatottat

Érted, AZ OLASZ VÁLOGATOTTAT DÉL-KOREA!!! Már kimondva is vicces, belegondolva meg egyenesen szomorú.... Főleg, ha alapja is van. Ilyen alapon remélem, Szenegál meg kiveri a brazilokat, ha már semmit sem számít a név....
  • Ramza
    "nem kellett volna visszafognia a gól után védekező felfogásba"

Az olaszok ezt játsszák 20 éve. Ezért ellengyógyszertáros csapat nekem. Tudom hogy jó focisták, de hányok a hozzáállásuktól, hogy egy rúgott gól után szépen be kell állni betonvédelemre.
  • Hangianix
    Kötelező program:
    Negyeddöntő
    Anglia - Brazília
    június 21., péntek, 08:30
  • pedro870
    Szvsz messze nem jobb csapat korea, de az olaszokat az ajnározott meg ultrakedvelt edzőjüknek nem kellett volna visszafognia a gól után védekező felfogásba. Emiatt megérdemli mondjuk a vereséget.
  • pedro870
    nem a bíró volt a főgáz, hanem a partjelző ott a végén
  • Hangianix
    Az origo olasz parti volt:
    103. perc: Tottit buktatják a büntetőterületen belül - tizenegyes helyett sárga lapot kapott színészkedésért, s mivel már volt neki egy, az ecuadori bíró kiállította a római támadót.

Az nem volt 11-es. Mondjuk elsimerem, nem is szineszkedett. Tehat egyszeru kirugasnak kellett volna jonnie.
  • Ramza
    Amúgy pont erre az érvelésre mondtam már ezerszer, hogy nem tartom trúl jó dolognak, hogy az olaszok kb. 20 éve a nevükből élnek...
  • Ramza
    Nem értem mi a gond. Ha este majd szépen megnézed ismétlésben a meccset, akkor láthatod, hogy a jobb csapat jutott tovább. Akkor mi a baj?
  • Hangianix
    Egyebkent ecuadori volt a biro. A 2:0 utan mit vartak, kinek fog kedvezni.
  • FREAK
    na, örülhettek az így már végképp színvonalas nagy csapatokból álló mezőnynek....

foci=vicc (kb. 4 éve)

amúgy meg már csak szenegál világkupagyőzelme vidíthat fel :(