R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

elõzõleg ge force 2-õm volt most randeon 9600 pro és nem annyira jön be! vice city akad nem megy jól a raven shield 1024X860 stb+half life jobb egy ge force 1-essel mint randeon 9800 pro-val
Elküldve: 2003. 11. 04. 19:22
Tárgy: te hülye
te hülye ezt úgy hívják hangfal!
ismételd el " h a n g f a l ! mégegyszer
hang mint zene fal mint a ház fala
mégegyszer " jó kisfiam 5-ös"
-------------------------------------
No Comment: Swat, ennyi az értelmi szintedrõl, olvasd már el mit írtál! Te fasz bazdmeg, így akarsz beilleszkedni?

) yeahooooo cool caps off :thy

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"szaros lagos game,5öt lövök egy emberbe,szar game" Öcsi
nézzétek meg a Cod-ot,5 szerver indult és ennél szarabb ritkán születik!
hehe!törölni please a zsömbi hozzászolását!
CSAK PROBÁLTAM VALAMI BASZÁST BERAKNI A ZOLI80 HELYETT,KISÉRLETEZGETTEM ÉS VOLT EGY ILYEN KÉPEM GONDOLTAM BERAKOM ÉS SIKERÜLT.HATALMAS SIKERÉLMÉNY ÉS BOLDOGSAG ÁRADT ÁT A TESTEMEN UGYHOGY MARAD EGY IDEIG

Kb.olyan érzésem volt, mintha 30 évesen rappeltem volna a 16 évesek között!

Tény és faló, hogy az RVS jobb, de a COD-dal is el lehet szórakozni!
Dixie Flatline, 00:02 - Játék: Gold - (1 komment)
(Gamers Hell) Cate Archer nem vonult vissza, épp most dobta be hozzánk Contract JACK aktáját. A mindenre kapható Jack ügynök a napokban esett át az utolsó teszteken. A vezetõség alkalmasnak találta, így megadta számára az arany státuszt.
Idõközben beesett a játék multi demoja, amely immár mentes a Fileplanetes
Hardwired
Ma már le is töröltem!😊
caps lock off!!! THYYY

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu