R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szombaton leszek!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Crem komámnak valami gondja akadt a gépével is(aaszem oprendszer) de bizti jön amint elhárította...
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Crem mi van veled? Rég találkoztunk, egy jó kis csatározásra nem jössz este?

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zárt fórum/Raven Shield nézzétek! Passwordot privátban, vagy MSNen, ha nincs még. ( [email protected] )
De ha nem lenne akkor ezt a 8kilót zsebbõl fizethetném...
Én is egész nap azon töprengek, hogy valaki csak " kemény csávó" akart lenni, vagy nekem szólt...
Mellesleg egy Ignis-rõl van szó, (ráadásul metál) ami még középosztályt se éri el! A parkolóban ennél csak jobb és márkásabb kocsik áltak 2-3 kivételével! Mielött valaki félreértené ezzel nem azt akartam mondani, hogy azokra kelett volna dobni!😊
😊
Egyébként sajnálom a dolgot,sajnos nagyon sokan ezt csak
vagányságból csinálják mert baromira unatkoznak.
Netán konkurencia tette?
Tegnap leöntötték a kocsimat kromofággal, ma reggel pedig a gépem visszaállt egy régebbi beállításhoz és szinte elveszett minden anyagom...

Hát fene tudja. nekem gef 3ti200-am volt és én csak egy radeon 9600-ra cseréltem, még csak nem is pro-ra, de nem igen megy 60-70fps alá a játék. elõtte geforce-al meg max 60 volt😊