R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerverbõl sem lesz hiány szerintem. Gondolom a HSF is indít belõle. Nekem meg biztos menni fog a szerverem! <#nyes>#nyes>
Elsõ 3 körben szigorúan ki kell kempelni a Gábort, utánna már az idegtõl úgy is elb@ssza!:DDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Figyelnem is kell mikor jelenik meg pontosan a game, mert nem szeretném, ha lenne 1 óra elõnyötök is!:DDDDD
Remélem a reflexeid lelassúltak az 1 év alatt!:D
A HSF tuti lesz
A CB-bõl pedig Ray ,KOmi és én biztos ott leszünk!:D
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Leeginkább az olyan örök mondások hiányoznak mint pl:
HSF| Gábor : "Bazzmeg Ír vállj el, vagy valami legyen, de gyere már játszani!:DDDDDDDDD
HSF| Gábor: Látom Bazzmeg a kliens program is fut nálad...
HSF| Gábor:(Du. 12:30 után) Megyek iszok egy kávét!!!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
2005. december 7. 12:33, Szerda - Németh Szabolcs
Nemsokára érkezik a taktikai FPS következõ része, ennek örömére érdemes áttekinteni a készülõ program újdonságait.
A játék ismét élõ példája annak, hogy napjainkban már mennyire a konzolos piac dominál. A programot már minden PS2, Xbox illetve GC tulaj szeptember óta élvezheti, nekünk meg marad a nyálcsorgatás. Na de lépjünk túl sérelmeinken, és vessük bele magunkat a játék boncolgatásába.
Aki nem ismerné a Tom Clancy sorozatot, annak szól a következõ pár sorocska. A Rainbow csapat amolyan "all in one" gárda, mely a világ elsõ számú terrorista elhárító osztaga. A mostani történetben mi más köré fonódhatna a cselekmény, ha nem a média által is oly nagyon preferált terroristahálózatokra, valamint biológiai fegyverekre. Miközben a csapat tagjai mások életét mentik, saját maguk kerülnek a célkeresztbe. Egy hatalmas és velejéig romlott erõ útjában állnak, és a sorsukat nem kerülhetik el.
A sok ellentmondás, bizonytalanság, illetve a kerettörténet nagyon élvezetes játékmenettel kecsegtet. A játékban az igéretek szerint az eddigieknél sokkal sokrétûbb, illetve összetettebb taktikai utasításokat is kiadhatunk majd. Azonban az ellenfeleket sem kell félteni, a továbbfejlesztett AI rendszer elõreláthatóan kõkeményen megizzaszt majd mindenkit. A sorozat amúgy sem tartozott soha a "menj elõre és tüzelj mindenre, ami él és mozog" kategóriába, de most még jobban felköthetjük a gatyánkat. Meg kell találnunk az összekötõ szálat a terroristák és a vírus között, ami elvezet minket a megoldáshoz.
Történetünk tizenhat egyjátékos pálya során kerekedik ki, továbbá kilenc (köztük az elõzõ részbõl már jól ismert - 747, Mint, Bunkers) multimapen bizonyíthatjuk rátermettségünket. A programban összesen 42 fegyverrel ritkíthatjuk a sötét elemeket, a felhozatalból hat fegyver még soha nem szerepelt egyetlen egy Rainbow Sixben sem. Ez még nem minden : kedvencünket távcsõvel, lézerrel és sok minden egyéb kütyüvel is felszerelhetjük, hogy az a legjobban illeszkedjen a játékstílusunkhoz.
A prgramra a PC tábornak sajnos még hónapokig várnia kell és nem teheti be a karácsonyfa alá, de ha lehet hinni az Ubi Softnak, akkor a Rainbow Six 2006 elsõ negyedévében boltokban landoló következõ része nem egy hanyag portolás lesz.
teljes cikk+képek!
Hivatalos oldal
Mi a helyzet a legújabb kiadással??
PLZ PLZ HELP!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Forza.
Bocsi ha olyat kérdezek, de visszaolvastam vagy 10 oldalt már és még mindig semmit nem találtam a dologról, úgyhogy felteszem a kérdést:
Van egy nemtudommilyen RV6 tört verzióm.
Letöltöttem a cimbimtõl az Athena verziót, de nem tudom feltenni.
Azt a hibaüzenetet doja ki az install elkezdése elött, hogy nemtalálja a nyelveket. néztem a fájlokat és tényleg nincs a cd-n.
nem is kell ottlenniük? vagy csak nem jó valami?
az eredeti .exe-t visszamásoltam az RV6-ba.
próbáltam nélküle is e semmi változás.
Van erre megoldás?
hol a többi szerver? ASE ben sem látom :D
Alap 1.6 van fent továbbra is ...
Forza.
remélem egyszer összefutok az "itteniekkel" is :)
Forza.
(filterelni csak pingre szûrtem, 75 alá :)
Forza.
Forza.