R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
hm, videok nélkül felment ... rossz a game CD ?? 😊

Forza.

arty
megvettem én is ezt a GOLD editiont, sajnos nem tudom felinstallálni, 99% után hibaüzi, h mérnem a cd1 van bent ... setup kilép, uninstallál, error.

így vegyek eredeti szoftvert 😉

Forza.

kossz!
http://www.rvsgaming.com/
ertem! koszonom szepen!!
Big Daddy
Kiegészitökre az athena-ra és az iron wrath-ra gondoltam.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Hát pályákat a theplatoon.com-ról szoktunk tölteni,de most néztem valamiért nem megy csak a fórum.Fegyverek ruhák meg tudtommal csak a kiegészítõkben vannak újak,külön letölthetõ nincs.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

fegyverek,Ruhak,palyak!
Big Daddy
milyen kiegészítõkre gondolsz?

udv! van olyan oldal ahonan kiegeszitoket lehet letolteni a jatekhoz? thx
ismerem, de azer koszonom!!
Big Daddy
A hsf szervereken szoktunk játszani az iron wrath-al.EZEN az oldalon meg tudod nézni melyik szerveren ki játszik.

HUH... végre mükszik a playerstats is, a szerverlistában.. coop-ra is meg adv-ra is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

melyik serveren szoktal jatszani Gabor_(HSF)? ha lehet akkor mennek jatszani!
most mar jo! koszonom szepen Gabor_(HSF)!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

mert telepiteni kellene

Hi! Nem lehet bekapcsolni a multiplayerben a Punk Bustert! Nem tudja valaki hogy miert van ez? Thx
Big Daddy
Egy befosott alkesz volt a képen,de csak link volt hozzá nem is a kép volt a fórumba,de mindegy.Nagyon meleg volt aznap.<#shakehead>

koszonom szepen a segitseget Gabor_(HSF)!!!!
nem kell letoltenem csak az Internet Explorer-t szereti az oldal! most elkezte letolteni 23 min
Manager v2.0 le kell toltenem hogy tudjak letolteni?
ok!Free Public Servers mind tele van es nem tudom letolteni!
ird fel az a kulcsod az ironhoz

ok! a letoltes felett mi az a key?
megvan es melyiket toltsem le?US English Expansion-t vagy UK English Expansion-t?
de az uk verziot ha a rvs -ed is uk

tölsd le 1 giga

regeltem aztan hogy tovabb?

az oldalon mar van loginem ott el is fogadja a passt! honan tudnam letolteni az Iron wrath-ot?
amint látod az elsõ 2-õ ott a HSF server,de mi az RVS en belül az Ironnal jáccunk és nem kell semmien pass,csak az ubira kellene fellogonolnod,no és persze letölteni az Iron wrath-ot

Ezen az oldalon talaltam egy ket servert de itt is ker passt! beirom az ip-t es utana felhasznalonevet es passt ker, megadom es meg mindig nem fogadja el! mindenki mondja az eredetit kell megveni az eredetit! hat meg van nekem az eredeti aztan meg se megy a multiplayer! nagy atveres az ubisoft reszerol! http://www.hsf.hu/rvsslwebphp/serverliste.php
sajátunkion jáccunk ott nincs pass

ti hol jatszotok? melyik szerveren? tobszor probalkozom de nem fogadja el a passt es egy ido utan kiirja, hogy 15 min-re letiltja a logint!
Egyébbként meg ritkán járunk ide,itt leginkább azók találhatók akik nem jáccák ezt a gamét

próbálkozz csak el fogja fogadni,csak mostanság már leáldozóban az ubi szerverek igy a néha a régi logint is alig eszi meg ,nem még az újjat

valaki megmondana hogy ilyenkor mit lehet csinalni? patchek is fel vannak teve!F*** kivan ezzel a jatekkal! az ubi oldalon elfogatta a keyt amikor csinaltam az account!
ill. ezt is<#vigyor1>

ezt meg én tudom<#pias>

Akkor adj hozzá 6 évet 😊
Tudom, hogy "rádragadt" név.
Nálunk is van egy ilyen stílusu és koru klántárs...
...Donpapa <#nyes>
Hadjátok az Athenát,sokkal jobb nála az Iron és minden benne van ami az AS-ban,sõt sokkal többféle küldetés van,aztán meg nem olyan fps lagos sem és még a pályák is jobbak +18 van belõlük

majdnem..a legidõsebbik lányom elmult 24 és unokám van ,de ez az "apu" csak ugy rámragadt

Apu azért az igen nagyon tulzás 😊
Hacsak nem 11-2 évesen voltak gyerekeid 😊
<#banplz>
Itt van azé Life,fõleg ha apu hozzászólásait néha törölni kell...ugyiiii????<#nyes>

eredeti jatekom van meg csinaltam a multiplayer menüben ubi logint es megse fogadja el a passt a jatek! ez miert van? tudna nekem valaki segiteni?
rvspatch 1.0 to 1.60 uk, aspatch 1.0 to 1.10 uk ezeket fel az eredetire!
Crem
"Dátum: 2005.07.28. 21:21 Adta: Punker
ocsmány kép a a humorosban!"

Nem láttam adj egy linket!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?