16419
-
#15004 lehet de ezt nem tudhatjuk meg soha és kivancsi lennék rá emlékszel e olyasmire a közelmultbol h baj lett volna a ferrari autojaval mert nekem erösem meg kell eröltetnem magam. -
Gabor_(HSF) #15003 Erre azt mondanám az első 2 vb az a benettonnal volt,és én emlékszem amikor Alesivel helyet cseréltek,de ebbe ne menjünk bele,mert ez ennél hosszabb,mint ami ide kifér..Ami viszont Tény! rajta kivül senki nincs aki 50-80 körön keresztűl tud egyforma köridőket menni,Mondhatnám azt is átülhetne Renault-ba, Honda-ba ,BMW-be azzal is vb lenne -
#15002 NEm mondanám!!! Én annak idején Senna rajongó voltam. De Ő már nincs. Nekem Sumi nem szimpi. Ez van. Ha lenne még Senna...
Én azóta inkább csapatnak drukkolok. Ilyan a BMW!!! -
#15001 tény hogy profi a csavo de a sikereihez az is nagymértében hozzájárul h profi autót vezet és profi csapat áll mögötte.az utálatot asszem a legjobb baratnöm eszement rajogasa valtotta ki,26éves,tanult ember és ugy viselkedik ha sumákerröl van szó mint egy hülye tini amikor meglatja a robbiet.soha nem értettem ezt az eltulzott rajongast.egy ember aki jol vezeti a gépet,egy német,olasz autóban marha hülye fejjel és sablonnyilatkozatokkal.kb annyira érthetetlen mint a mi "oknélkuli" utálatunk. -
Gabor_(HSF) #15000 Még soha senkitől nem kaptam egyetlen egy értelmes magyarázatot arra miért is utálja SUMIT,évek óta rengeteg emberrel veszekszem ez miatt, de a "csak" on kivül még nem kaptam értelmesebb választ -
Gabor_(HSF) #14999 Te is olyan vagy,mint az egyszerü ember,nem viseli el a PROFIKAT,én 92 óta rajongok MS-ért,pedig akkoribam PROST volt a kedvencem,azóta minden verseny VHS-n megvan,de ez semmit nem változtat azon a tényen MS a király!!! -
#14998 habár az sem lenne rossz ha a többiek szednék ossze magukat ahogy börni ekleszton mondta. -
#14997 én is igy vagyok vele bár nem tudom miért utálom.talán azért mert nincs izgalom,valahogy visszafoghatnák öket.
a palik meg egy nagy suttyó,igazán megkimélhetne mindenkit a faszságaitól. -
#14996 SUMI megbüntetett mindenkit...
-
#14995 -
#14994 30Mp különbség van az 1-3. között... (második is Ferrari:) ) -
#14993 Zsófi anyira ért a vezetéshez, mint Én a rotációskapához! -
#14992 Sajnos most a BMW sem az igazi! Már annak drukkolok, hogy a Renault verje a Ferrarit. Utálom Shumit!!!
-
#14991 Ezt hamar befejezte... -
#14990 mar ott sem:) -
#14989 Ja! vadállat volt! -
#14988 Ehhh...
Zsofi a szokásos helyén!:P -
#14987 bakker drukkoltam trullinak,ezt elbazta,pedig kiralyul rajtolt:( -
#14986 Truli...
-
#14985 bar hang nélkul nem olyan izgi de nem birom mr. p hangjat. -
#14984 szerintem magat égetné nem minket de azért reménykedjünk h nem lesz ciki:) -
#14983 Nem is azért izgulok, hogy kisik, vagy nem,hanem Ne égessen le minket, mert szerintem az egyetlen F1 versenyző, aki menet közben elszívhat egy cigit nyugodtan, mert a menetszél nem zavarja... -
#14982 nincs miért izgulni,az utsó helyről indul a csaj:) -
#14981 Mivel úgy vezet mint egy nő... -
#14980 Baumgartner ZSÓFI!:D -
#14979 ki az a b. zsófi?hadd izguljak én is érte:) -
#14978 Ma még megnézzük, hogy Sumi bemutatót tart. Izgulok egyet B. Zsófiért aztén teljes volt a napom szurkolásban!:) -
#14977 3:1 Debrecennek!:) -
#14976 Ez idáig azon izgultam, hogy a Fradi zakozzon, de már nyugodt vagyok!:DDD
-
#14975 10-11-12-bön azt hittem leverik!:(
Nagyon kemény volt az Argentín! -
#14974 Kszönöm. -
#14973 Gratula babához!
Sok sikert a neveléshez.
Mester.. -
#14972 a faszom,ez izgi volt,fél doboz cigi ugrott:)
csipem a zsolt gyereket. -
#14971 kemény a box baze! -
#14970 gab valami elszarodott s serveren,a maplist fura.pilotot ir és bombas,stb.......... -
#14969 Hát nekem tegnap nagyon gáz volt, egyszerűen nem fogtak a golyóim... A hangtompito is gáz (minden fegyver demédzse 2 lesz!!!). Nekem annyira nem jön be ze az 1.0! De ha ez van... -
swat sniper #14968 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3010 MHz with 510MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra (5313)
Assertion failed: !Reader.AtEnd() [File:..\..\Core\Inc\FCodec.h] [Line: 311]
History: FCodecHuffman::Decode <- FCodecFull::Code <- FCodecFull::Decode <- UDownload::DownloadDone <- UHTTPDownload::Tick <- TickDownload <- UNetConnection::Tick <- UNetDriver::TickFlush <- UNetPendingLevel::Tick <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
-
#14967 helyet pls! -
#14966 nomeg valami nagyon nem stimmelt az 1.56os serverekkel,jatszhatatlan volt. -
#14965 mert jönnek a nagyonlámák a szerverre és fél kézzel kajalas kozben,a furdokadbol irthatod öket becsukott szemmel.nekik 100-300as pingjuk van a magyarok 30ához képest.:)kivétel daddy,neki a kulfoldiekénél is nagyobb.:)