R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swat sniperel meg ne foglalkozzál mert mindig ilyen!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A csítem így teszi harképtelenné a terrorokat

HIP-HOP jön Vuk
HIP-HOP jön Vuk
ejnye-ejnye

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Olyan fegyvert használok amilyet akarok, ha nem tetszik, ott a restriction.
Egyébként azt sem értem, minek felhozni a témát...
MErt volt már olyan hogy megkértek, vegyek hangtompítót. Vettem.
DE már akkoris azt használok ha a csaat nagy része azzal megy. . kérés nélkül .
egyébként mondom nem akarok megbántani senkit . szimpla negatív kritika.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Hangos fegyverek miatt nemtudom miért szólsz be, nekem ilyen a játékstílusom, adversialba is puskával rohanok.
Különben leszarom, hogy mit gondolsz rólam, csak most tévesen ítéltél meg. A log nem hazudik!
panaszkodnék ha lehet. mert ez így most felgyülemlett bennem.
- Most este, olyan hatan vagyunk a szerveren Cooperative fut. Lövöldözünk elvagyunk. Amok_HSF csatlakozik. Játszunk egy - két kört. Swat.Sniper.hu elereszti a kérdést :
-nem váltunk Adversial ra?
- de.
és már Adversialba is vagyunk. Mindenki csak figyelt. De még csak annyit se tudtam beírni hogy ne. vagy mittomén. Spyderco írta hogy "nem kéne.." de akkor már át volt váltva.
Szóval nem tudom. ez azé úgy kicsit felbosszantott.
Mert azér volt már úgy hogy bejött egy HSF es tag és megkérdezte váltsunk map ot? vagy akartok adversialt játszani? és akkor mondtuk hogy maradjon Coop. és marad és a pálya is és játszottunk. itt meg hipp hopp annyit se tudtam mondani hogy mukk.
- másik
Swat.sniper.hu
hát én nem tudom nem sûrün játszunk együtt. de eléggé dühös lettem rá.
fõleg a "kössz hogy fedeztél" dumára.
Mert ha valaki út közepén táraz , meg gránátozik az megérdemi hogy lelõjjék.És az hogy nem láttam az ellent , az ugye lehet azért is mert nem ott állok ahol a csapattárs. már csak azért is mert nem akarom zavarni. Ellenben egy két emberrel ( CB.Traxion; ). Akik bejönnek szerverre se köszön sesemmi. elkezd Zuluzgatni. akkor haver megöli magát . Elrohannak a leghangosabb fegyverekkel, 10 métert azt lelövetik magunkat. Persze ilyenkor mi is megszívjuk , mert a sok terror odarohan.. szóval ez nem csapatjáték.
más:
vannak ezek a bind-ek mikor tárazik meg folow me, meg stb. Na most Sniper.hu nagyon belejött ebbe. mert az egyik mapon négyszer ötször is eleresztette a Folow me.. bindet miután nem követtük még kétszer. akkor beírtam hogy jóvanmá.. akkor abbahagyta.. következõ kör ugyanez.
Elég idegesítõ, hogy minden apró mozdulatra ott van valami szöveg. mert a Clear még ok . De Pl . sima Coop nál mér kell a Reloading? Tök jó hallgatni ezt.
- Charge
- Folow me..
- Folow me..
- Waiting for orders--
- Folow me..
szóval idegesítõ.
sértõdés ne essék, nem akarok senkit megbántani ( bár ez biztos sikerült), csak most ez így felgyülemlett bennem.
by Boci
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Amúgy elég szar a netem.

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
két kérdésem lenne.
1.
Hogyan mi módon lehet eltüntetni Spectatorban a Piros pontot a kép közepérõl. ?
2.
Esetleg meg lehetne oldani a Map szavazást a HSF szerveren?
thx
Kicsit laggosak a külföldiek...Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Tegnap esti harc

De mindig ez fogad :Nincs játékos ezen a szerveren
Ti akkor kezdtek az utobbi idõben, amikor én már a távirányítot se bírom el...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ti4600
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Gondoltam-gondoltuk segítünk nekik !

nekem ilyesmi "bénaságom van"
(Inno 3D GeForce FX 5900 UltraHelyesírási hibákért elnézést kérek!!
Meg így de ez nem csak ultraHelyesírási hibákért elnézést kérek!!
Nekem így néz ki a FX 6800 Ultra
Másik gyártó

Eljön az idõ, amikor én is pelenkára fogok költeni, nem ilyen "drágaszágra" !😊 Bár azt nem tudom milyen beruházási jogcímen írom le az adómból!😞
Errõl jut eszembe!!! Mi a helyzet az utánpótlással????😊
Mikor lesz ON-line berugásos ünneplés?😄
Ha lenne rajta még 16db zöld-sárga-piros led akkor úgy nézne ki, mint a kínai piacos "First" magnó!
http://cb.hungs.hu
itt bal oldalt van a TS. Beírod a neved és már benn is vagy! 😊
Bezzeg 1 ilyet:
Ati 9800XT
Ha kettõre telne akkor egyiket elfogadnám

Megkezdtem idei évi spórolást a következõ beruházásra!😄
jelszót még mindig nem tudok.
illetve weboldalról próbáltam belépni, de nem engedett.
segiccsetek már 😊
Vagy pedig gyertek Barnus.hu-ra Fülivel épp megyünk AS-ni a francia csigazabálók ellen😊
Effektív felbontás: 8.0 Megapixel
Optikai zoom: 7x
Digitális zoom: 14x
Smart zoom (VGA): 35x
Rekesz (35 mm-es megfelelô): F 2.0–2.8 (28–200 mm)
NightFraming
Hologram AF
Többpontos Focus
Középsúlyozású Focus
Spot Focus
Continuous Auto Focus
Továbbfejlesztett tartozékcsatlakozó
Adathordozó: Memory Stick™, Memory Stick PRO Compact Flash
Felvételi formátum: JPEG / GIF / TIFF /RAW / MPEG
Becsült STAMINA idô / Felvételek száma: 3 óra 45 perc /450 (NP-FM50)
Cyber-shot P100
5,1 Megapixeles tényleges felbontás
Kompakt és stílusos alumínium készülékház (130 cm3)
Carl Zeiss Vario-Tessar lencse (3x optikai zoom)
F2.8-5.2, 38-114 mm (35 mm-re konvertálva)
Elkészíthetõ képek száma / STAMINA idõ: 340 kép / 2óra 50 perc* (NP-FR1)
1,8" LCD (134 000 képpont)
Expozíció kézi beállítása
Valósághû Képalkotó Processzor (a pontosabb képminõség, a rövidebb válaszidõ és a hatékonyabb energiafelhasználás érdekében)
Adapteren át kompatibilis konverziós lencsékkel is
Elõre tárolt beállítások (9 üzemmód)
Sorozatfelvétel: 9x (Finom), 15x (Hagyományos) (1,2 kép/másodperc)
Hisztogram kijelzés
Közvetlen nyomtatás USB-n keresztül (PictBridge**)
Memory Stick / Memory Stick PRO kompatibilis (32MB Memory Stick mellékelve)
Ez kb. 150.000+ 128Mb 14.900.-ft
HGS-re próbáltam menni(hgs.serveftp.com?) de jelszót kért. mi a jelszó?😊