R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Elég gyatrára sikeredett😊
Kell még egy kis idõ mire ujra belejövök😊
A tudatlanság gyönyörködtet
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

No comment...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Viccelek ám!😊 Nehogy komolyan vedd!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Általában mikor szoktatok játszani?
Vagy változó?
inkább a coop-ot kedvelem.
Az AS pályákat nem ismerem, egyszer végigmentem rajtuk, lõhatlan GOD módban, hogy feloldjam a pályákat a késõbbi gyakorlás miatt.
Külföldi szervereken elõfordult, hogy kiütöttek ok nélkül.
Ez eléggé hervasztó szerintem. Itt, hogy áll a dolog?
Szabály csak az átlagos.
Szint nem probléma.
Várunk.
Hozzátok csapódtam én is.
Eddig csak külföldi szervereken játszottam.
Vannak valamilyen spéci szabályaitok?
Milyen szinttõl lehet veletek játszani, ugyanis perpill. ujrakezdõ vagyok.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
mert én ebbõl annyit láttam amennyit leírtam, és abból nem az jött le, hogy ezért váltottunk.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
HSF honlapján megtalálod!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mert azt tudom , hogy a Counter Strike-ban lehet beszélgetni.
De az UnrealTournament2003-ban és a R6:Raven Shield-ben lehet-e?
Vagy csak a teamspeak-kal lehet?
Segítsetek!
Szeretnék beszélni multiplayer-be.
Hogy kell használni a Teamspeaket?

HIP-HOP jön Vuk
Amúgy hidd el ha nyugottan fedezékbe bújok te ott hajolsz ki mögöttem egy fal mellöl látod a terrot és én újratöltök akkor segíthetnél LOL
a zulut meg hülyeségbõl ha zavar szólj be játék közbe abbahagyom de ha csöndbe vagy nem tudom mér haggyam abba!!!
A reloding azé megy mert FEDEZNI KÉNE az embert!!!
A follow me meg azé mert 2 terrot láttam és jó lenne a segítség!!