R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonPapa
mi az éppen aktuális patch száma a játékhoz ?
ja és honnét jo letölteni ?
aszem 1.55 ig jó vagyok
ami akkor jött ki amikor az Athenas World

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

zoli80
EU9-EN VAGYOK.

Crem
F1 után megyek...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
valakinek nincs kedve külföldin irtani?unatkozom.

Én

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

AndrewCB
jön valaki külföldire?

A RS serverre simán fölenged a listából csak a AS-sel van gond !!CSAK A CONSOLELAL LEHET MEGNYITNI felül a menüsorban a JOIN IP-vel sem lehet!!

Big Daddy
4990Ft
(cdgalaxis.hu)

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

PREMIERE1
THX!

(Akkor ez gyorsabb kör volt, mint az eredeti Raven.)

Még egy kérdés: milyen áron? Kiegészítõ áron, vagy 7990, mint a Raven volt?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

igen.

A tudatlanság gyönyörködtet

PREMIERE1
Sziasztok!
Kapható már itthon az Athena Sword?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Külföldire próbálok csatlakozni, az elsõre felenged, utána akát RS akár AS nem válaszol a szerver.

AndrewCB
Ray, Zoli, Komi, Hofi: Ne csodálkozzatok, h tegnap szar volt a szerver, ugyanis az Ubi megint teljesen halott! 😊

Elvileg Én tegnap összesen 43 másodpercet játszottam! 😊

AndrewCB
Én is szívtam Athénával! De lehet, hogy nálam az volt a probéma, hogy nem eredeti!

Big Daddy
Próbáld meg te is open parancsal,ha úgy bemegy,sztem nem nálad van gond.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Tényleg!Én is szívtam tegnap! Az athenára csak open parancsal tudtam bemenni.A ravent nem próbáltam.

máshova felenged?

Gyakorlatilag nem nyúltam hozzá.
mit javasolsz?

zoli80
szerintem valami patch gond lehet,nekem akkor szokott ilyesmit kiirni.

SZiasztok!
Bocsi, hogy én is elõjövök a problémámmal, de vagy 4 napja nem tudok csatizni a szerverhez.
Azt írja, hogy Incompatibele version.
Pedig nem nyúltam hozzás és a múltkor ezzel a vezrióval játszottam.

Volna valami ötletetek, hogy ujratelepítés nélkül hogy úszom meg?
RS, AS eredeti.

Köszi!

AndrewCB
Vagy itt.

Big Daddy
Itt mindent megtalálsz

Köszönöm a gyors helpeket. A game biztonsági másolat :-)...
Viszont kerestem mindenfelé, de nem találtam 1.4 to 1.56...
A 1.4-est leszedtem, de addig nem rakom fel, amíg nem találok 1.4 to 1.56-os peccset.

Vagy próbáljak egy olyat, hogy leszedem az 1.0. to 1.54-et és utána az 1.54 to 1.56-ot?
Törölt felhasználó
Elõször1.0- 1.4-ig utánna1.4- 1.56-ra próbáld.A megfelelõ nyelvhez us vagy uk.Ha eredeti akkor uk, ha nem akkor valószínüleg us kell.
traXion
Próbáld a UK-el. Vetted, vagy letöltötted a játékot?
Ha vetted, akkor magyarországon általában UK, amit eladnak.
Ha letöltötted, akkor US.

Üdv...
miért nem tudom felpeccselni a Raven Shield 1.0-át 1.56-ra? Se ezzel: rvspatch_1.0_to_1.56_us.exe és se ezzel: RVSPatch_1.0_To_1.56_UK.exe nem mûködik.

Valaki tudna segíteni?
DonPapa
vagy tán a Hypos palackon ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

AndrewCB
LoooL

traXion
A számítógép segítségét kérném...

AndrewCB
Ghost is emlékeztet valakire. Hol is láthattam???

Azt hiszem ez volt:
Vagy ez:

Szerintetek?

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

traXion
És vastüdõt is tökéletesen tudja TSen utánozni!!! 😄

DonPapa
és persze az sem elhanyagolando hogy nagyon hasonlit egy hires szinészre

traXion
A számlát majd küldjük a szolgáltatásaimért.... 😊

BulletTooth UBI alkalmazott, közösségi kapcsolattartó, és ez nem cikk, hanem egy (egyhetes) ubi fórum hozzászólás. Munkey pedig a ThePlatoon fõszerkesztõje.

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Big Daddy
Köszke!

zoli80
még szerencse,hogy van nekunk a traxion,tud angolul,tud emberek lelkébe gazolni meg csunyan is tud beszélni.ja és ne felejtsük el hogy a fegyverekhez is nagyon ért és még egy csomo,csomo mindenhez gondolom én.na de a lényeg az hogy örüljünk neki!

traXion
Bullet Tooth az aláíró.... Õ írta a cikket.

traXion
contributions to this event will help fund the programs of research, education, advocacy, and service, which are leading them towards the ultimate goal—the elimination of cancer.

LOL te hülye kis fasz nevezési díj van, és azt a rák elleni kutatásra adományozzák! Nincs szó arról, hogy kiutazz! Mellesleg csapatot se tudnál magadnak összeszedni... Nem azért mert nem lennének rá jelentkezõk, hanem azért mert kevés az eredeti ASel rendelkezõ játékos, és ha lenne csapat, te nem lennél benne!

Mér nem tudtok kiutazni Amerikába 1 torna miatt??

traXion
Azt se tudod mirõl van szó lol...

Hol lehet letölteni?? 3D gamersen és a Fileshack-on sincs fenn de a raven-shield.com se ír róla!!

Rainbow Six 3: Athena Sword 4 v 4 Tournament!

Saturday May 29, 2004

The Combat Zone Network is proud to announce an online fundraiser on behalf of The American Cancer Society. The American Cancer Society is making a difference every day in the lives of people touched by cancer. Your contributions to this event will help fund the programs of research, education, advocacy, and service, which are leading them towards the ultimate goal—the elimination of cancer. Every donation counts. By donating to participate in this event, you not only have an opportunity to compete for prizes but you make a personal statement as this donation goes to a worthy cause. Everyone in their lifetime will be affected by Cancer in one way, shape, or form. Now is your chance to help out, feel good and have fun in the process!

All the individual donations of $5.00 a player or $20.00 per team (4 v 4) goes to the American Cancer Society to fight this disease.

Some of the sponsors for this event: Crucial, Best Buy, NVIDIA and more!

Either donate as a team or individually. Please contact [email protected] when you are all set so we can coordinate your donation with your team. You will receive a receipt for this event so you can apply to your taxes and write it off. We will also be making a permanent graphic and banner page to recognize those who gave to this worthy event.

Get all of the info HERE

És ki a sponzor????!!! Az NVIDIA

AS patch nincsen mellé??

1.6 peccs újdonságai:
Mutián átnéztem a cuccot és pár bétatesztelõtõl is visszajelzést kaptam, ezek derültek ki:
- A "set" és "exec" parancsokat kikapcsolták, így jópár nem detektálható csítet kiiktattak, ezeket a vérláma-büdöslábú-semmmirekellõ csíter gecók többet nem tudják használni.
- Beépített egyenruha választó rendszer a szerveradminoknak, R6 és RS mintájára. Fogadok hogy a futó ladderek szabályokat fognak ezek használatára kidolgozni.
- Az SDK-ról nem tudok túl sokat mondani, csak annyit hogy ezt is bétatesztelik.
-BulletTooth (ezt passzolom, de valamelyik Guy Richie filmben volt Bullettoth Tony nevû krapek)
Big Daddy
1.6 Patch News - 4/13/2004 - Munkey
From the horse's mouth
So after checking out the patch myself and getting feedback from some of the beta testers, here is what I have found (and am comfortable talking about ):

-The "set" and "exec" commands allowing access to numerous undetectable cheats have been locked, ultimately disabling good-for-nothing cheaters from using them.

-An in-game uniform selector for the server admins ala R6 and RS I am willing to bet that many of the competitive ladders will be making rule amendments to address this new feature.

As for the SDK, I am sorry all, but I can't make any comments at this time with the exception that I can tell you it is being beta tested as well. I wish I had more info to share, I really wish I did, but I don't want to tell you one thing and then have it not end-up being the case in the end. I'm working to get some updates, etc. on that for you all.

-BulletTooth

Ez mit is jelent?

ghost cb
LOL
SPAMMER

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

zoli80
msnnen😊
msn-en.

zoli80
ha van kérdésed msnnen meg tudod kérdezni.

zoli80
hasznald egészséggel