R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és honnét jo letölteni ?
aszem 1.55 ig jó vagyok
ami akkor jött ki amikor az Athenas World
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
(cdgalaxis.hu)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
(Akkor ez gyorsabb kör volt, mint az eredeti Raven.)
Még egy kérdés: milyen áron? Kiegészítõ áron, vagy 7990, mint a Raven volt?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A tudatlanság gyönyörködtet
Kapható már itthon az Athena Sword?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Elvileg Én tegnap összesen 43 másodpercet játszottam! 😊
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
mit javasolsz?
Bocsi, hogy én is elõjövök a problémámmal, de vagy 4 napja nem tudok csatizni a szerverhez.
Azt írja, hogy Incompatibele version.
Pedig nem nyúltam hozzás és a múltkor ezzel a vezrióval játszottam.
Volna valami ötletetek, hogy ujratelepítés nélkül hogy úszom meg?
RS, AS eredeti.
Köszi!
Viszont kerestem mindenfelé, de nem találtam 1.4 to 1.56...
A 1.4-est leszedtem, de addig nem rakom fel, amíg nem találok 1.4 to 1.56-os peccset.
Vagy próbáljak egy olyat, hogy leszedem az 1.0. to 1.54-et és utána az 1.54 to 1.56-ot?
Ha vetted, akkor magyarországon általában UK, amit eladnak.
Ha letöltötted, akkor US.
miért nem tudom felpeccselni a Raven Shield 1.0-át 1.56-ra? Se ezzel: rvspatch_1.0_to_1.56_us.exe és se ezzel: RVSPatch_1.0_To_1.56_UK.exe nem mûködik.
Valaki tudna segíteni?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

LOL te hülye kis fasz nevezési díj van, és azt a rák elleni kutatásra adományozzák! Nincs szó arról, hogy kiutazz! Mellesleg csapatot se tudnál magadnak összeszedni... Nem azért mert nem lennének rá jelentkezõk, hanem azért mert kevés az eredeti ASel rendelkezõ játékos, és ha lenne csapat, te nem lennél benne!

Saturday May 29, 2004
The Combat Zone Network is proud to announce an online fundraiser on behalf of The American Cancer Society. The American Cancer Society is making a difference every day in the lives of people touched by cancer. Your contributions to this event will help fund the programs of research, education, advocacy, and service, which are leading them towards the ultimate goal—the elimination of cancer. Every donation counts. By donating to participate in this event, you not only have an opportunity to compete for prizes but you make a personal statement as this donation goes to a worthy cause. Everyone in their lifetime will be affected by Cancer in one way, shape, or form. Now is your chance to help out, feel good and have fun in the process!
All the individual donations of $5.00 a player or $20.00 per team (4 v 4) goes to the American Cancer Society to fight this disease.
Some of the sponsors for this event: Crucial, Best Buy, NVIDIA and more!
Either donate as a team or individually. Please contact [email protected] when you are all set so we can coordinate your donation with your team. You will receive a receipt for this event so you can apply to your taxes and write it off. We will also be making a permanent graphic and banner page to recognize those who gave to this worthy event.
Get all of the info HERE
És ki a sponzor????!!! Az NVIDIA

Mutián átnéztem a cuccot és pár bétatesztelõtõl is visszajelzést kaptam, ezek derültek ki:
- A "set" és "exec" parancsokat kikapcsolták, így jópár nem detektálható csítet kiiktattak, ezeket a vérláma-büdöslábú-semmmirekellõ csíter gecók többet nem tudják használni.
- Beépített egyenruha választó rendszer a szerveradminoknak, R6 és RS mintájára. Fogadok hogy a futó ladderek szabályokat fognak ezek használatára kidolgozni.
- Az SDK-ról nem tudok túl sokat mondani, csak annyit hogy ezt is bétatesztelik.
-BulletTooth (ezt passzolom, de valamelyik Guy Richie filmben volt Bullettoth Tony nevû krapek)

From the horse's mouth
So after checking out the patch myself and getting feedback from some of the beta testers, here is what I have found (and am comfortable talking about ):
-The "set" and "exec" commands allowing access to numerous undetectable cheats have been locked, ultimately disabling good-for-nothing cheaters from using them.
-An in-game uniform selector for the server admins ala R6 and RS I am willing to bet that many of the competitive ladders will be making rule amendments to address this new feature.
As for the SDK, I am sorry all, but I can't make any comments at this time with the exception that I can tell you it is being beta tested as well. I wish I had more info to share, I really wish I did, but I don't want to tell you one thing and then have it not end-up being the case in the end. I'm working to get some updates, etc. on that for you all.
-BulletTooth
Ez mit is jelent?
SPAMMER

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
És vastüdõt is tökéletesen tudja TSen utánozni!!! 😄