16419
-
#15177 javítás működik attól függetlenül, hogy crackelt a game? -
#15176 nemtudom -
#15175 ezt nem mondtam, hogy nem interneten keresztül akarunk játszani, hanem LAN-on keresztül. a hálózat egyik számítógépe server és onnan oszlik el az internet + a serveren van a tűzfal is úgyhogy abba nem tudok beleavatkozni.
és mi meg csak hálón belül szeretnénk játszani, eddig nem lépet fel ilyen. szerintem a játékkal van valami hiba.
ha kipróbálunk 1 másik ugyanilyen ubisoft-os játékot, mondjuk Ghost Recon, azon már kapásból megy, pedig ugyanaz szinte -
#15174 vagy tüzfal kikapcs. -
#15173 állitgass be pár server "szürőt",pl. csak az 1.0-ás servereket mutassa. -
#15172 lehet én vagyok a béna, de jó lenne ha valaki segítene -
#15171 lehet hogy erről írtatok már, de az lenne a problémám, hogy megpróbálok belépni Multiplayer módba és egyszerűen megál az egész. akárhogy állítgatom az opciókba, ez történik.
erre van valami megoldás?
amúgy az 1.0-ás verzió van, és működik ehez javítás, ha telepíteni akarom, de crackelt változathoz? -
swat sniper #15170 Legalább a kocsija jobb egy McClaren Mercédesznél ez kiderült -
#15169 Igen, kicsit nevetséges, hogy mit művel az a mamlasz. -
#15168 Mondom hatvannal én is végig tudnék döcögni a pályán még Monacoban is. -
#15167 Hiradóban a muki:
"Baumgartner Zsolt most IS utolsó lett, de VÉGIGMENT, és ez NAGY DOLOG!"
LOL :DDD -
#15166 Örültem volna....(jellemző mi csak örülnénk ha)
Azért tényleg milyen dicsőség ,hogy a múlthéten 19 helyről 9-re "küzdötte" magát és ő csupán azért nem esett ki mert 60-nal végigdöcögött a pályán a többiek meg voltak olyan hülyék ,hogy nyomták a gázt és nekimentek egymásnak.
Meg a csapata is olyan jól felszerelt és annyira hozzáértő ,hogy még egy kormányszervót sem tud kicserélni de hát fölösleges lett volna rá pénzt költeni mert a magyar srác így is úgyis utolsó lesz. -
#15165 Baumgartner Zsolt: "Örültem volna, ha csapattársam előtt végzek, mert összességében jobb köridőket mentem nála. A rajt után majdnem telibe találtam Ralf Schumacheréket, akik szinte előttem fordultak keresztbe. Alapvetően jó hétvégét zártunk, ha a verseny eleje jobban alakul, Gimmit is megelőzhettem volna.
Optimizmus Powa -
#15164 Király ez az OTs-14-es -
#15163 ilyenkor délelőtt csak lámák vannak mindenütt:((
10 perce bemelegítés ként terro huntoltam de a csávókák nem nagyon teamworköltek a végére mindig ketten maradtunk egy ügyes sráccal de a Parade Line pályán nehéz ketten életbe maradni szal egy kör kb 6 percig tartott és csak ketten dolgoztunk össze úgyhogy ki léptem mert most adversialhoz tul fáradt vagyok. -
ZsirosKenyer #15162 szeva!
a haverommal szeretnenk nyomni egy coop mission-t de mikor hostolok internet game-t a DOS ablakban a game intitialized felirat utan elkezdi benyomni h 'retry-time 34.23' v vmi iylesmi es csak szamol szamo les szamol!
van vmi mentöötlet?lanban tökeletesen müködik és nem számol -
#15161 No kérem szépen, átállt a HSF szerver egy régebbi ventrilo használatára, mert a 2.2-es csak 8 klienst volt hajlandó kezelni. Az alábbi linkről letölthető az új régi változat, kérem mindenki szedje le, mert nélküle nem tud csatlakozni a most futó duma szerverhez! Kösz: vuk_(HSF)Új sok klienses ventrilo! -
Amok71 #15160 de nekem a rendszer a D: meghajton van, akkor is? :)))
Nem, akkor előtte fdisk-el csinálj az egészböl 1 partíciót, ha meg a másik vinyón van, akkor vedd ki...! -
swat sniper #15159 mi van a szerverrel?? -
#15158 Morgen! -
#15157 Egy kis RVS? Valaki? -
#15156 de nekem a rendszer a D: meghajton van, akkor is? :))) -
Gabor_(HSF) #15155 Javasolnék egy "format C:" install win3.1, fussál neki újból -
#15154 sziasztok, adjatok tippeket , mert en mar kifogytam az otletekbol.
a helyzet a kovetkezo: felrakom a ravent es rohadtul nem indul el, csak jon a splash screen es annyi.
mar video drivert is csereltem, deamon tools-t letoroltem. ezen a windoson mar mukodott regebben csak lezuztam, mikor athenas us-uk kavaras volt.
thx
-
#15153 1.56/1.02 -
#15152 Melyik a legfrissebb patch mert azé nem működik csomó szerver mert nem ugyanaz a verzió.
-
#15151 Miért van az ,hogy hiába raktam föl az Athena Swordöt csak 3 szerver aktív választható mind szürke mit tegyek ,hogy több legyen aktív??? -
#15150 Oké!:)
Vuk-ot elértem MSN-en... -
Gabor_(HSF) #15149 Megy.................... -
#15148 Miért nem megy a server? -
#15147 próbáld ki ezt -
#15146 eladó asus a7n8x-x alaplap.a kislemez csatlakozójábol kitört egy fogacska de a szervizben azt mondtak 50%esély van rá h muködni fog ugyanis a kislemez hatulján is csak minden masodik fognak van funkciója.van hozzá egy xp2200+
proci is.a kttö együtt 22000.a proci még garis haromnegyed évig kb.. -
#15145 Tehát senki nem hibás. Mert nem visgálták az ügyet. Így versenybaleset volt. -
#15144 Senki nem jön játszani? -
Gabor_(HSF) #15143 Ja et Andynak szólt -
Gabor_(HSF) #15142 Tanulmányozd ezt és ha ugy érzrd neked van igazad akkor -
#15141 na mégsem ok,nem mukszik.ha valaki tud frankot kuldje el v irjon. -
#15140 találtam a huntersen. -
#15139 picsaba,a cdromom eltorte a raven play discemet:(
tudtok nocd-t az 1.0-hoz? -
Gabor_(HSF) #15138 Te mellik futamot nézted?????