R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy onnan jött, ja. 😊
A medve nem játék.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
sikerult beloni a ventrillot,ace codec packbol csak a gsm codeket raktam fel a köv modon:igy
Úgy néz ki, hogy én is vissza tudok jövök Ravenezni. Komolyan gondolom, ugyanis beszereztem az Athenat is. Tudnátok segíteni, hogy az utolsó patcheket 1.0-ról honnan lehetne letölteni? (Persze mûködõ linkekre gondolok,amik be is jönnek. 😊 Mindkét verzióhoz: a sima Ravenhez és az Athenához is. + Punkbuster ...)
Mivel úgy nézem még mindig sokan megvagytok (Komi, Andrew, Ray, Zoli, Gábor ...), érdemes lesz visszajönni. (Majdnem tíz hónap után.)
+
ISTEN ÉLTESSEN KOMI! 😊
A medve nem játék.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Indítottam egy ventrilo szervert, ami a Team Speakhez hasonló, bár jóval gyorsabbnak tûnik. Ne szóljon senki semmi rosszat, inkább próbáljuk ki, mert néha mire RvS-ben megszólalok, hogy mi a helyzet, addigra lemészárolják az egész csapatot. Letölthetõ a www.ventrilo.com címrõl, a 2.2.0-ás verzió, a szerver címe pedig még mindíg hsf.serveftp.net . Üdv: vuk_(HSF)
HIP-HOP jön Vuk
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
ez tényleg elég rémisztõ
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az isten mod marad, mert akkor unalmas nekem a játék!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

1, Illegal gamma korrekcióval (1.5)-re van rakva...
2, Módosított internetkapcsolat 15000-20000!?
Két clán servert próbáltam...
Én se bírom amikor boxol...
Marha röhejes mozgása van...
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"