R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i: Ugy belefeledkeztem a játékba hogy elfelejtettem felvenni a feleségemnek a Star Treket. Kaptam is a buksim ra 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
te nemjössz?😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ja és screenshot-ot mivel lehet csinálni a consolos "shot" parancson kivü (igaz ezt megoldaná a keybind 😄)
Tudja valaki?
koszi

www.armed-assault.hu

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Este, lehet, hogy hálábol kiosztok néhány golyot
http://deathfellows.hu/
bemásoltam a könyvtárba a crac fájlt de még így is kéri a 2. cd-t mit lehet ilyenkor csinálni?van valami megoldás rá ,hogy ne keljen daemon toolsozni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯