R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Asszony biztos örülni fog!

Raven Shiledet megkérdeztem, lehet jobban megéri ha Angliából hozatok egyet ott 30£ az ára (10.000-11.000 píz), gondolom nálunk sem lesz olcsóbb, sõt..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Nem, de azt is megveszem erdetiben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Petyus_
Még nincs info, de Raven Shieldet nem tudjátok mikor jelenik meg? 😊

KM
...és lövünk!

repro
Forum Spam Rulezz

Mennyit kóstál? most lusta vagyok neten utánna járni..

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
hö!? van multi része????

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nya én ezért nyomom ki a hullákat..

N0 TXT TLK PLZ!4!

Este leszünk.

Petyus_
Jaja!

Birk@
Ez király, most már csak más player is kéne 😊

Birkus Maximus

Birk@
:ddd

Birkus Maximus

Birk@: nézd meg a topic cím alati két sárga nyíl közötti címet. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Birk@
GYerekek valaki irjon be pls egy szerver-t jo lenne megnezni mulyen a multi resze

Birkus Maximus

Olyan is volt hogy hátrabukfencekkel legurult a dombon, de a rekorder még az volt, mikor Banking House pályán egy vöröske állt közel a bejárathoz, hogy tökéletesen rálásson a kimenõ zöldekre, fent az emeleten, a korlátnál... Mire valaki, nemtom ki, hátulról meglepte csöppet, és kipurcantotta... Erre a gyerek kényelmesen rákönyökölt a korlátra, felemelt fegyverrel a kezében, mint aki továbbra is a bejáratot figyeli és bármikor tüzelésre kész, csak kicsit pihen! Engem ez annyira meglepett, hogy mikor hoztam túszt, kilógtam oldalra, és észrevettem a gyereket, 2 tárat kilöttem rá, mert nehéz volt rájönni hogy halott - visszalõtt! Mint halálom után rájöttem egy f*szt lõtt vissza csak mocsok csapattársa bekempelte magát a korlát széléhez és lõtte szegény fejemet miközben én haverját próbáltam kilõni õt meg észre se vettem! Milyen mocsok dolog ez a karma engine!

Na ezt jól megmondtam, nem tervezek, vagy még is...

petyus: megveszed mindkettõre 😊). Viccet félretéve én PC-re veszem meg mert még nem tervezek XBox-vételt. Bár meg kell mondjam erõsen tervezgetem (vagy PS2, jó gamák vannak arra is).

Még szerencse hogy van belõle DVD5-ös verzió. Valaki tudja mi a különbség a 9-estõl?

Petyus_
Én is nagyon vártam de nekem is nagy dillema, mert tervezek venni egy XBoxot és arra is van Substance.. és ezt azért jobb konzolon nyomni, ott adja azt a hangulatot. 😊

Petyus_
Na látod ez pl. rohadt jó. 😊

Azt hiszem a karma engine-nek van egy becsontozásért felelõs része, és úgy tûnik a készítõk ezt egy az egyben átvették Unreal Tournament 2003-ból. Ezért vannak érdekes spárgázások, meg ilyenek (de azért tud nagyon jó dolgokat: pl. ez a létrás eset, lépcsõn legurulás, lecsúszik a domboldalon, lassan csúszik lefelé a falnál a hulla).

De mondom tuti lesz hozzá javítás elõbb-utóbb.

MG2 megveszem eredetiben. Nem tökölök a letöltéssel

Petyus_
Nem, egy db double layer DVD.

Ja tényleg lehet. Az akkor 5-6 CD?

Szabad tippelni? Metal Gear Solid 2. Régen várt és IGEN NAGY! 5100 mega!

LOL! Petyus, ha nem hagytam el, akkor nekem valahol van olyanom ahol asszem éppen Stolo azzal próbálkozik, hogy lesz*pja magát! Na azon fetrengtem! Csak félek hogy sima printscreenel csináltam... Mind1, de iszonyatos halál utáni pózok vannak ebben a gémben! Tegnap olyan is volt hogy Rain lelött 2 embert a létre tetején, mire az egyik leesett, mi meg JTB-vel úgy beszartunk hogy teljes lendülettel tüzet nyitottunk egy hullára!

Ez nagyon Ász kép. 😄DD.

Mi az a régen várt nagy játék??
Vagy indiszkrét a kérdés?

Nem igazán laggolhat.Nem fut rajta semmi.
Ellenben szerintem a netünk szarakodott mert tegnap mindenki töltött ezerrel. (nem a szerverrõl hanem úgy átlagban mindenki mert tegnap kijött egy régen várt nagy játék és azt zuzza mindenki.
Tegnap nagyon jó volt a game - este 22.00 óráig, aztán nekem nem lag lett, hanem az árnyékok középre csúsztak és semmit sem láttam: akármit próbáltam szinte semmit nem láttam elõre - ezért aztán hulla jelölt is voltam végig.

Más:
mindenkitõl elnézést szeretnék kérni, aki velem egy csapatban volt és véletlenül leTK-ztam, de könyörgök, ha be vagyok feszülve egy sarokra, az nem azért van mert beragadtam (ami ebben a programban nem is ritka), hanem mert bõszen célzok - és ha ilyenkor meglátom az ellent nem figyelek arra, hogy valaki átkacsázik a tûzvonalon. Tehát: Sorry!

http://gaborszantai.co.uk/

CB-LSC
Ez qrva nagy.
CB-LSC
nem a hgs.A lag.
[Rush]
Kire Soma, mi nyomtuk mint ATOM, csak az a két csenesvész alak aki velünk jáccott az nem 😄DD
Nem tényleg jó volt köszi a gammát!!!

hTTp://ror.hu/

schoma
Köszi a játékot, nagyon jó volt. De azért szerintem a kommunikáció még ránk férne!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

And5
na leállt serverünk 😞
de holnap újra megy bár ha kijön az indy akó bizonytalan

And5
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
private airporton mar nagyon királyak vagyunk
4x egymás után mission completed
pedig mar 30 terror veteran van

Taptarap
Egy kis szex az izgalmakra. A harmadik milyen irigykedve nézi õket.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Petyus_

Sziasztok! Mondjon vki egy címet ahonnan le lehet tölteni! Lécci!!!!!!!!!!
And5
a kulisszák mögött 😊)))

And5

And5
hogy leeht betenni a képeket hova töltsem fel?

Petyus_
Tömeges öngyilkosság.

Taptarap
😄DD

And5
sjuhh 😊

Szvsz úgy értette, hogy a lag(gond) szûnik meg

www.armed-assault.hu

And5
én csak 4 embert bírok el meg ne szûnjetek

R@in
Fekvõtámasz orrvérzésig 😄

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

And5
hejj hejj meg ne szûnjetek
advertet majd hol lehet akó jáccani ?

Mi? Ugye nem a HGS?
CB-LSC
holnapra megszûnik.
Taptarap
HGS non-stop megy.