R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
jól az enyém hasonló csak 1600xp és 64 vga ram.
CB-LSC
mér nem futtatod le az sfv fájlt mielõtt kitömöríted?Akkor biztos jó ha azon átmegy.
And5
na vmiért fejjel lefelés lett

And5
tök mind1 mia neve a tga fájlnak?

The Garrett
hát akkor itt nem fogok arcoskodni jódarabig

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

G. Joe
még 28 perc aszongya

http://deathfellows.hu/

alap rádiozós hangokat nem lehet lecserélni? mert ehez az embémához akkor sztálin hangja dukálna 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az alap asszem és elvileg énvoltam 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_
Te akkor arcoskodj itt ha majd Raven Shieldben mutatsz valamit!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Tegnap valakin láttam fasza komcsi armpatchet az király volt.

majd ordics bitte ha ujra megy coop server és vannak is rajta 😄

Petyus_
64*64 pixel, 24 bit színmélység, tga formátum. Armpatch folderbe bemásolni.

And5
engem is érdekelne

kéréds:
a vállra a jelvényt hogy kell gyártani??
(mármint méret, formátum, stb.)

ui.: tom hogy már valahol volt de léci most had ne nyálazzak vissza 😄

And5
na látom g jeo már szeded mennyit jósol?

G. Joe
Töltöm remélem jo lesz. Addig nem köszönöm. 😊 MAjd utána.

bár a ramot nem tom hogy elég neki, de majd meglássuk
(ja és nekem xp-n megy ami köztudottan sok ramot eszik...)

nekem p3 1ghz 512sd gef2gts -el 1024*768-ban kb minden med-en lazán fut reccenés nélkül, szal tied a maxot is birni fogja...

G. Joe
nézem

66 mega lenne, de szerintem nem tod kijáccani hogy ne a cd-n keresse 😄

And5
kérem mások nejöjjenek be csaka data3.cab van ott

Szerintetek ezen a gépen hogyan fog menni a játék?
AMD Athlon XP 1600+
324mb ram
geforce 3 ti 128 ddr ram
adsl

War. War never changes.

And5
átmeneti leállás szerver beállítások teknikai okok család erkölcs szerelem és egyéb okok
Gjoe nkd meg ftp://[email protected]/

R@in
Topic alatti hp

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

oneal1
este jössz??
a streets en párbajozhatunk megin!😊

!Forza Ferrari!

G. Joe
Kurva anyád Raven Shield! Most szedte mle a 1.cd-t harmadszor mire jo lett. Erre most install 99% data3.cab crc !!!!!!!!!!!!!!!!! Dögölj meg!!!!!!!!!

Már több mint 3 Gb-ot töltöttem le miatta! MEkkora az a köcsög fájl? Nem tudja vki feltölteni vagy elküldeni. Nálam csak 60Mb körüli 😛

Na már megvan az 1. cd! alig várom már hogy felrakjam! Kell hozzá vmi speciális patch, crack, loader vagy cdkey hogy majd tudjak multizni veletek?

War. War never changes.

G. Joe
Petyus reszkess, mert Raven Shieldet telepitek. 😊

cypher
Jött ki esetleg vmi patch,ami a problémákra megoldást jelent??
Nálam (CSAK EZ a játék) bármely Detonátorral próbálom,halálom esetén kilép+ablak még mindíg..
Kandurex
Lehet, hogy nem is õ játszik, hanem a lánya. és xarrá lõvi a jó népet, apuci meg beszedi az elismerést

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
a lányát se kell félteni. Jobban lõ mint te 😛 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

schoma
Melyik csatornán szokott ez menni?
IP-t és passt a népnek!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Forrest Tomee
Ezt megerõsítem, 3 hónapja nem feküdtem le 01:30 elõtt. (éjszaka egy etetést átveszek, hogy a páromnak legalább napi 5 óra alvás meglegyen) Net illetve gép nélkül megõrülnék. Azért elég mókás képet lehetne csinálni miközben a gyerek békésen alszik a papa ölében addig az apuka vérbeborut szemmel lövi az ellent :o)

Et mega lol.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Petyus_
Hallanád Timbert játék közben Wilcon. 😊

"Na hagyjál most játszok! Menjél aludni!" (mindezt a négy éves kislányának) "A fene egy meg ezt a tetüt mit áll ide elém!!" *ordítva* erre halljuk a gyerekhangot a háttérbõl "Na apa nyugodj már meg!". Ez a lol. 😊

Ebben lehet valami. A sógoromnak egy éves a lánya, õ is állandóan a neten lóg, mondván a gyerek miatt nem tud aludni. Vett egy fasza fülhalgatót aztán kész. Hermetikusan kizárva a síró realitás 😊.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

képzeld el mi lessz abból a gyerekbõl 😄DD

G. Joe
lol 😊

boldog névnapot angyalaka meg minden érintett!! 😄

jó az izlése az asszonynak... 😄DD

And5
A killer from death fellows Welcome to your nightmare
tuti ez vana lányod ágya felett is 😊

G. Joe
MAjd Oktober után eszébe se fog jutni a számitogép. NEm lesz rá ideje.
Tapasztalat szol belölem. Miota megszületett a kislámyunk (2 honapja) lényegesen kevesebb ideje van ilyesmire. 😊 Pedig neki is összerakta megy gépet. Ott porosodik. Legalább lesz indok hogy hajnalig játszol...gyerek nem hagy aludni(ne ugyy legyen) 😊

Ne is mond. Én Oktoberre várom az elsõ gyereket. Kicsit parázok, hogy annyi az alvásnak. De szerencsére az én feleségem is jól viseli, hogy gamézok, csak az a baja, hogy õ nem igazán jut az Imperium G. 2-hõz mert neki az a kedvence. 😊

And5
a. carkey laser.sytes.net most 3an vagyunk 😊

Forrest Tomee
Hát néha :o) de nem bánom mert mosolyogva hallgatja mikor csillogó szemmel mesélek arról, hogy milyen klassz tántorogni a gázgránátos szobában és nem hisztizik. Ez mindennél többet ér.Max a gyerek etetése zavar be éjszaka

a sector ftp-jének mi a mai jelszava?
köszi

War. War never changes.

schoma
Hát biza én "csak" reproként ismerlek! De lehet, hogy nem?!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

repro
engem bezzeg senki sem köszöntött fel!
majd átírom a nevem józsibá_repro-ra!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az asszony meg a deficitet hozza mi? 😊))

Forrest Tomee
Hát részemrõl én termelem a profitot a cégnek, napközben nincs móka. De este...! Már várom ...
Most akkor már két szerver vár minket, kedves játékosokat?