R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vki tud segíteni mi lehet a gond
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Aztán szomórúan tudomásulvettem, hogy ott max kimászni lehet (vagy még azt sem
).- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De ha nem akarsz az sem baj.Ahogy elindítod a játékot rögtön lehívhatod a konzolt és oda is belökheted az open parancsot.
Nem is kell beloggolni! Simán a fõképernyõn le lehet hívni a konzolt.
Vártunk rátok...
Ti jöttetek...
Mi lõttünk...
Ti hullottatok...
Mi örültünk!!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://homepage.ntlworld.com/crossfade/flashsite/CloseQuarterFix.zip

Sejtettem, hogy leshozzá mapözön 😊
"Az Ubi Soft Entertainment már megjelent Rainbow Six: Raven Shield-jéhez adott ki egy vadi új pályát. Úgy tûnik a srácok nagyon benne vannak a fejlesztgetésben. Nem bírják abbahagyni. 😊
Letöltés: RS:RSmap.zip(4.99M😎
A tegnap délutáni játék kegyi volt!
Különösen a létráról alászálló öngyilkos alakok tetszettek nagyon!

Azt mondom ez legyen a legkisebb hibája!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Kérdezz itt meg bárkit! (kivéve timbert!

)Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De lehet, hogy csak rosszul lett, és hányingere volt.

Sétálok békésen erre valaki "behal" az ablakon...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Látom, hogy a háta mögött becsapódik a skuló és nem történik semmi!!!! Vagyis történik... Nekem kikerekedik a szemem és lemegyek hanyattfekvésbe...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azért nem látszik a keresõben mert le van kapcsola az ubi szerverérõl teljesen.Ugyanis egy kapocs és már ezerrel kérné a cdkulcsot.
Így is állandóan televan akkor gondold el ha még látszana is.😊
17xp,512ddr,100mbit/s (tiszta)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...