R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamlet|CODE is coming!!! 😊

CB-LSC
azért kíváncsi lennék a dícsérõ szavaidra mikor a fél milás laptopot eláztatja a drága.
schoma
Nézz el a topic címe alatti oldalra!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hali!! Isten ez a játék igy full-ba ( asszem a cs-t lerakjuk kicsit 😊)) de a gondom hogy nem enged be ez a magyar server lehivom a consolt beütöm a címet és kiirja hogy " connection failed" beütöttem 1 párszor hátha nemtudok irni, de semmi.

Vki tud segíteni mi lehet a gond
Petyus_
De aranyos kutyus! 😊 Szerintem egy ilyenért se haragudnék rá olyan jófej pofija van. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Szerintetek visszaveszik a notebookot gariban?

Amelyik létrán felmászol azon le is lehet, nekem ez a tapasztalatom.

Nyertem!

Én legalább 3x megpróbáltam a létrás akciót.
Aztán szomórúan tudomásulvettem, hogy ott max kimászni lehet (vagy még azt sem ).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amit beregisztrálsz.(Teljesen ingyenes)
De ha nem akarsz az sem baj.Ahogy elindítod a játékot rögtön lehívhatod a konzolt és oda is belökheted az open parancsot.
"Semmit nem kell tenned csak annyit, hogy miután beloggoltál az UBI account ellenörzõ szerverére, egyszerüen lehívod a konzolt (defaultban az "ö" gomb) és beírod, hogy : open hgs.serveftp.com"

Nem is kell beloggolni! Simán a fõképernyõn le lehet hívni a konzolt.

KM
Bevackoltuk magunkat...
Vártunk rátok...
Ti jöttetek...
Mi lõttünk...
Ti hullottatok...
Mi örültünk!!!

MA remélem kipróbálhatjuk ugye?

Akkor te kampeltél ott mint a disznó 😊
Petyus_
Így van.. Red Storm nagyon fogja supportolni ezt a játékot! Folyamatosan egyre jobb lesz!

KM
Igen, de ehhez kell egy patch is!
http://homepage.ntlworld.com/crossfade/flashsite/CloseQuarterFix.zip

lesz 😊
Aszem csak egy jó pach kellene aztán kira. 😊
Sejtettem, hogy leshozzá mapözön 😊
Alexease
Jatekok.hu
"Az Ubi Soft Entertainment már megjelent Rainbow Six: Raven Shield-jéhez adott ki egy vadi új pályát. Úgy tûnik a srácok nagyon benne vannak a fejlesztgetésben. Nem bírják abbahagyni. 😊
Letöltés: RS:RSmap.zip(4.99M😎
Na! Én is elkezdtem vele játszani...VÉGRE! Nekem eddig ez a kedvenc sorozatom (a SWAT 3 is jó volt). Ha végigvittem a single-t, megyek multizni! 😊
KM
Hali mendenkinek!
A tegnap délutáni játék kegyi volt!
Különösen a létráról alászálló öngyilkos alakok tetszettek nagyon!

schoma
Ezt egy percig sem vitatom! Megoldás: lõdd szét!
Azt mondom ez legyen a legkisebb hibája!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CB-LSC
hasonlót láttam már a street nevû pályán kifele lógott a csákó az ablakon.
schoma
Minek akarsz ugrálni? Anélkül is nagyon élvezetes a játék.
Kérdezz itt meg bárkit! (kivéve timbert! )

schoma
Ja! Azon a pályán tegnap (is) voltak érdekes jelenetek.

Ez nagyon tuti kép. Eredetiben is tetszet ez a figura.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

schoma
Azt szerintem én szedtem le!
De lehet, hogy csak rosszul lett, és hányingere volt.

Hali ! lenne 1 kérdésem 1700celeron 384ram geeforce 2 ti a gépem és a demoval nagyon szagattam a neten, full-ban van-e ilyen probléma vagy kijavították????
Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Sétálok békésen erre valaki "behal" az ablakon...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
100% ig igazat adok!! Kegyetlenûl idegesítõ, hogy szinte lehetetlen lelõni távolról a másikat!
Látom, hogy a háta mögött becsapódik a skuló és nem történik semmi!!!! Vagyis történik... Nekem kikerekedik a szemem és lemegyek hanyattfekvésbe...

ha látszana valszinû mindennap kapnál párezer örjöngõ mailt hogy azzonal bovitsed a servert hogy több port fusson rajta mert nincs hely és õk jáccani akarnak 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Így van mert cím alapján kell csatlakozni úgy, hogy lehívod a konzolt és beírod: open és a cím
Azért nem látszik a keresõben mert le van kapcsola az ubi szerverérõl teljesen.Ugyanis egy kapocs és már ezerrel kérné a cdkulcsot.
Így is állandóan televan akkor gondold el ha még látszana is.😊
CB-LSC
kb annyira hogy megnyomod a lövést és 1 mp múlva kezd lõni arról nem beszélve hogy nehezen tudnak lelõni a késés miatt ugyhogy plz mellõzd ezt.Azt meglehet csinálni hogfy limitálod a letöltés sebességét 20KB/s-re akkor még elfogadható.
Strahd_
Mi volt a cim ahonnan letöltötted???

Strahd_
LifeForce dedikált szerverre gondoltam én is

Kandurex

megyek........

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha 30k-val akkor BF-es tapasztalataim alapján semmennyire (BF kb folyamatos 10-15k zabál le), sztem még 40 is éppen belefér, de afölött lagolni fogsz de nagyon... Márha nem állítod kapcsolatod modemre multi menüben!

Petyus_
Nagyon. 😊

schoma
Köszi. Csak ez érdekelt. 😊))

Saját szervergép és egy szerverszobában figyel a bixen.
17xp,512ddr,100mbit/s (tiszta)
schoma
Nem úgy értem. A honlapot már természetesen láttam. A szerveretek milyen paraméterû. Hálózat, cégnél bérlitek, vagy saját? Csak kiváncsiságból.

Természetesen multira gondolok.

Multi >>: hgs.servegame.com <<
Ha közben töltök le (ADSL), mennyire lassít le a játékban??

Fent a kék mezõben nézd meg a sötétkék írást és katt rá 😊
schoma
Nektek hol van dedikált szerveretek? Már ha meg lehet tudni.

De csak dedikált szerverben tudok segíteni.
Vagyok vagyok