R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejön az új map és a fél társaság eltünik.
A medve nem játék.
War. War never changes.
szal 3 opcio van:
1. vagy én vagyok hülye és már elfelejtettem 😄
2. ez nem moha
3. bénán van modelezve és valami egészen más mint aminek lennie kéne
én a 2-esre tippelek 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Splinterben mindennek hõképe volt.. szerintem az egy külön plugin volt az Unreal Engie-ben hogy olyan jól nézett ki. Bár nem kizárt, hogy házilag is tudtak olyat fabrikálni.
Az a lényeg, ha van ilyen mod, írjuk be a fórumra, próbáljuk ki, és fõleg beszéljük meg, hogy etikus-e a használata mert ezekkel a modokkal szokott gond lenni. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A medve nem játék.
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.rainbowsix.org/ravenshield/index.php
Az elõbb lehagytam a címet ...
(Írjon már vki lsz egy példát, hogy kell beszúrni linket!!! Én ebben béna vagyok ...)
A medve nem játék.
Illetve, volt uitt egy jó táblázat a fegyverek hatékonyságáról. Gondoltam beszúrom ...
A siteon találtok jópofa armpatcheket is ...
A medve nem játék.

Mivel ezek megvannak, nem hinném, hogy a készítõknél licensz és egyéb problémák lennének. Annak idején a Black Thorn-hoz (?) elkészítettek több régi R6 pályát (hacienda rulez). Nem került túl nagy fáradságukba. Persze minden a készítõk kedvén múlik. De mivel most jött ki és már van hozzá két új publikus map és ki tudja mennyi készül, van remény, hogy ez a tendencia nem áll meg. Támogatottság kell rendesen. Rajongótábora az van ... (Lassan ez a topic is az 1850. hozzászóláshoz közeledik, pedig csak pár hét telt el a kiadás óta.)
(Ezután - közben - "lelkes amatõrök" elkészíthetnék a America's Army és a S.W.A.T. pályáit, majd jöhetnének más bevált FPS-ek térképei is ...)

A medve nem játék.
War. War never changes.

DrAK: hát ugyanaz az engine, csak más build.. nem nagyon okozhat gondot egy hozzáértõnek. Mondjuk thermalos védõk a Bridge-en az nem lenne túl jó.. 😊 De pl. Pipeline, Tunnel, Insurgent, Weapons Cache nagyon állat lenne!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Meg most fut egy mapkészítõ verseny, április végén publikusak lesznek a pályamunkák. Plusz az UnrealEd-et nagyon dícsérik, jól lehet használni.. rövidesen jönnek majd ki az AAO, CS, Rogue Spear, SOF2, stb. legjobb mapjei Raven alá. Állat lesz! 😊 Magyar map-készítõ nincs esetleg? 😊
Ja, és isten a FAMAS!

http://www.theplatoon.com/ravenshield/default.asp#851
lehetett olvasni:
"Rocky from Agression noticed something interesting on Amazon.com, apparently, the Raven Shield Map Pack is already on sale pre-order and is scheduled for release on July 8. Interesting."
MÉG TÖBB TÉRKÉP!?
A medve nem játék.
N0 TXT TLK PLZ!4!
War. War never changes.