R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a LAN-ban levõ gépek nincsenek internetre kötve akkor mennie kell, amikor sír csak válaszd a pipát és pár másodperc után elindul. Ha internetre is vannak kötve a gépek akkor két file-t egy kicsit át kell buzerálni, asszem ebben a topikban is le van írva elõrébb.
Nem baszik leszedni, csak elfelejti be is masolni a megfelelo konyvtárba 😊

CB-LSC
az mp5 kistesója de benne van a játékban is.
CB-LSC
szigorúan csak hangtompítóval😊.Hol a kukker az a stukkereden he?
Ez MP5 vagy más?
Nekem a ma berakott map nagyon bejön.
De megy csak új mapok vannak rajta és mindeki baszik leszedni 5mb-t.
Bejön az új map és a fél társaság eltünik.
Nem csak neked biza...

Csak nekem nem megy a hgs??? 😞(

a.carkey
Team Speak> Van valami állandó TS v RW a Green és a Red oldalra? Mert jó lenne, persze szigorúan csapatmunka szempontjából ...

A medve nem játék.

ja épp onnan jövök

War. War never changes.

oneal1
jó most a hgs??

!Forza Ferrari!

HooDoo
kedvenc rogue spear pályám 😊 mitnyertem? 😊
Petyus_
Nem MOH:AA hanem Rogue Spear!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

én nem emléxek ilyen mapra a mohabol... 😄
szal 3 opcio van:
1. vagy én vagyok hülye és már elfelejtettem 😄
2. ez nem moha
3. bénán van modelezve és valami egészen más mint aminek lennie kéne
én a 2-esre tippelek 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Biztos páfrány. Izé moha.
TUTI nem.
Stotoo
nem

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Nem. Miez?
Petyus_
Nem neked!

Stotoo
nem

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Petyus_
Ismerõs?

Tikal
Szerintem nem igazán lenne értelme játszhatoság szempontjábol. Meg amugy sem vagyunk kigyók hogy hõkép alapján vadásszunk 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Inkább SOF2. 😊

Splinterben mindennek hõképe volt.. szerintem az egy külön plugin volt az Unreal Engie-ben hogy olyan jól nézett ki. Bár nem kizárt, hogy házilag is tudtak olyat fabrikálni.

Az a lényeg, ha van ilyen mod, írjuk be a fórumra, próbáljuk ki, és fõleg beszéljük meg, hogy etikus-e a használata mert ezekkel a modokkal szokott gond lenni. 😊

a.carkey
Csak azért kérdeztem, mert a képen Splinter Cell minõségûnek néz ki a thermal ...

A medve nem játék.

A H.G.S. nincs visszagyengítve.Én is napjában töbször bújom az RS honlapokat, hogy esetleg valami rejtett beállításokkal jobbá tegyem a játékot.Ha a thermált ilyenné tehetem valahogy akkor üvöltsetek bár ez eléggé kizárt.
Petyus_
Lesz. Rövidesen. 😊 Még a fényeken dolgozik a srác, meg bugjavításokat végez. 😊

Alexease
<a href="http://www.link.hu">link neve</a>
Jacek
na jo hagyom mert csak linkelgetem a semmit😊

Jacek
Jacek
😄DD facom😊

Jacek
aaaaaaaaaaaaaSZÖVEGaaaaaaaaa

Jacek
a.carkey
Persze csak annak, aki nem ismerte ...
😞

A medve nem játék.

a.carkey
A site persze német, de a goggle mindenre képes:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.rainbowsix.org/ravenshield/index.php

Az elõbb lehagytam a címet ...

(Írjon már vki lsz egy példát, hogy kell beszúrni linket!!! Én ebben béna vagyok ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Találtam egy thermal ss-t a játékból, de nem emlékszem, hogy nálam így nézne ki a thermal g4-en. (W98 alatt játszom. A legújabb driver van fent. A Splinternél így nézett ki. Bár thermalt csak a multiban használtam eddig, szóval lehet, hogy csak a hgs serveren van a grafika "megnyírbálva".) Nálatok?

Illetve, volt uitt egy jó táblázat a fegyverek hatékonyságáról. Gondoltam beszúrom ...

A siteon találtok jópofa armpatcheket is ...

A medve nem játék.

Jacek
ok csinalok egy Q3 ZTNdm1=et ok😄DDDDDDD

a.carkey
Szerintem elég lenne, ha megcsinálnák a régebbi Rainbow Six, Eagle Watch, Rouge Spear, Urban Operations, Covert Operations, Black Thorn, mapeket. Ezeket késõbb megtoldhatnák a Ghost Recon, Desert Siege, Island Thunder mapekkel. És ez csak a R6 és a Tom Clancy féle vonal ...

Mivel ezek megvannak, nem hinném, hogy a készítõknél licensz és egyéb problémák lennének. Annak idején a Black Thorn-hoz (?) elkészítettek több régi R6 pályát (hacienda rulez). Nem került túl nagy fáradságukba. Persze minden a készítõk kedvén múlik. De mivel most jött ki és már van hozzá két új publikus map és ki tudja mennyi készül, van remény, hogy ez a tendencia nem áll meg. Támogatottság kell rendesen. Rajongótábora az van ... (Lassan ez a topic is az 1850. hozzászóláshoz közeledik, pedig csak pár hét telt el a kiadás óta.)

(Ezután - közben - "lelkes amatõrök" elkészíthetnék a America's Army és a S.W.A.T. pályáit, majd jöhetnének más bevált FPS-ek térképei is ...)

A medve nem játék.

na leszedem a 43.45-ös detonatort, mert az fps 10 fps és 50 fps között ugrál egyfolytában, és elég szivatós.

War. War never changes.

Petyus_
Íme! 😊

Én a Shopot nézném meg. Csak sajna olyan pályákat nehzebb átrakni ahol mondjuk dobozokon ugrálva lehet feljutni helyekre.
Petyus_
Abból a szempontból semmilyen.. különben szép szerintem.

DrAK: hát ugyanaz az engine, csak más build.. nem nagyon okozhat gondot egy hozzáértõnek. Mondjuk thermalos védõk a Bridge-en az nem lenne túl jó.. 😊 De pl. Pipeline, Tunnel, Insurgent, Weapons Cache nagyon állat lenne!

B@ldrick
Hahóka😊 Milyen az unreal engine grafikja fullon a Splinter Cell-hez (fény-árnyék) képest?

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Petyus_
Jaja.. hivatalos mappack jön majd kifelé.

Meg most fut egy mapkészítõ verseny, április végén publikusak lesznek a pályamunkák. Plusz az UnrealEd-et nagyon dícsérik, jól lehet használni.. rövidesen jönnek majd ki az AAO, CS, Rogue Spear, SOF2, stb. legjobb mapjei Raven alá. Állat lesz! 😊 Magyar map-készítõ nincs esetleg? 😊

Ja, és isten a FAMAS!

a.carkey
A
http://www.theplatoon.com/ravenshield/default.asp#851
lehetett olvasni:

"Rocky from Agression noticed something interesting on Amazon.com, apparently, the Raven Shield Map Pack is already on sale pre-order and is scheduled for release on July 8. Interesting."

MÉG TÖBB TÉRKÉP!?

A medve nem játék.

Petyus_
Kipróbáltam kicsit bugos de tényleg jópofa! 😊 Teátrális haláljelenetek! 😊

Petyus_
Fullal is mûködik?

repro
Várni kell egy darabig. ha valami nem jó, azt ugyis kiírja (Server Full, Connection Failed, stb.)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Petyus_
Töltsd le az új mapet!

így sem jó, mi a baj?

War. War never changes.