R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A LEGNAGYOBB BAROM VAGYOK HOGY ELKEZDTEM EZT AZ EGÉSZET - BEFOGOM A POFÁM!!!
2. Köszi LSC, 4 után leszedem...
3. Igen én megveszem, nekem megéri, legfeljebb kevesebb Bacardit iszom a köv. hónapban.
2. Köszi LSC, 4 után leszedem...
3. Igen én megveszem, nekem megéri, legfeljebb kevesebb Bacardit iszom a köv. hónapban.
http://gaborszantai.co.uk/
azt megköszönném.
Emberek!
Nekem nagyon tetszik ez a szerver, és a kialakult csapatok is. Külön élvezet, ha nehezen, de sikerül leszednem egy CB-s egyedet (Lifeforce-ra ez külön igaz!!!
)!
Az, hogy mindenki rohan, talán bocsánatos bûn azoknak, akik nem klánokban játszanak, hiszen nincs meg az a jól begyakorolt taktika, összeszokás, mint a klán tagjainak. Azonban egy-két menet után úgyis rá fog jönni a magányos Rambo, hogy egyedül nem sokat ér...
A hangulat nagyon jó a menetek közben!
Remélem, így is fog maradni!
Lõni vagy nem lõni? Az itt nem kérdés!

Nekem nagyon tetszik ez a szerver, és a kialakult csapatok is. Külön élvezet, ha nehezen, de sikerül leszednem egy CB-s egyedet (Lifeforce-ra ez külön igaz!!!
)!
Az, hogy mindenki rohan, talán bocsánatos bûn azoknak, akik nem klánokban játszanak, hiszen nincs meg az a jól begyakorolt taktika, összeszokás, mint a klán tagjainak. Azonban egy-két menet után úgyis rá fog jönni a magányos Rambo, hogy egyedül nem sokat ér...
A hangulat nagyon jó a menetek közben!
Remélem, így is fog maradni!
Lõni vagy nem lõni? Az itt nem kérdés!

Én, ha jó ára lesz.
Én nem találtam, de van ez a másik magyar szerver amit itt hirdettek,(nem a laseres hanem a másik) olvass vissza. Ha találsz külföldit, szólj nekem is, érdekelne hogy mit tudnak a kintiek.

ha eredeti CD-d van akkor biztos találsz fullos osztrák vagy német szervert.Ha kijön MO-n a game ami állítólag május
(576 forrásból)ki tervezi a megvételét?
(576 forrásból)ki tervezi a megvételét?#2113
És ki beszélt rólad?
Én bizos nem de még Rainról sem beszéltem.Ezért nem értem miért csipkelõdik.
Én bizos nem de még Rainról sem beszéltem.Ezért nem értem miért csipkelõdik.
Bizony.

aszongya meg valaki, hogy van e hgs hez hasonló jó külföldi szerver, ahol érdemes próbálkozni (mert néha nincsen senki hgs-en egyedül meg nem olyan jó
)
)
campeles dolgot nem vagom azert😊)most az annak szamit ha vedek egy helyet ez egy ilyen jatek mar bocsanat.
Mert aki birka az ugysem tudja megcsinalni mert ugyan ott fog campoltni😊) es masodikra kiszeded!
Mert aki birka az ugysem tudja megcsinalni mert ugyan ott fog campoltni😊) es masodikra kiszeded!
Rain: Mivel enyém a szerver és én vagyok az admin ezért nem értem miért húzod fel magad?
Ha adsze egy ötletet, hogy hogyan szürjük ki a csalókat akkor azt fogjuk alkalmazni.
Veled semmi bajom azon kívül, hogy sokat kampelsz 😊
És ha megfigyelted akkor azt is tudod, hogy hiába bosszant én élvezem 😄
Ennélkül avas lenne a játék 😊))
Ha adsze egy ötletet, hogy hogyan szürjük ki a csalókat akkor azt fogjuk alkalmazni.
Veled semmi bajom azon kívül, hogy sokat kampelsz 😊
És ha megfigyelted akkor azt is tudod, hogy hiába bosszant én élvezem 😄
Ennélkül avas lenne a játék 😊))
Life ne foglalkozz ezzel,nem kötelezõ a servereinken nyomulni aki nem birja az nem jön és kész,nekünk csak jobb.
\"building better worlds\"
Hát ez a nézõpont elég szomorú....
Én minden gamet max felbontással játszom, vagy leglább olyannal, hogy 40-60fps-em legyen. Mert az élmény miatt játszom, és ha nyerek az csak bónusz.
(De legalább pörög a fórum, mégha baromság miatt is....)
Én minden gamet max felbontással játszom, vagy leglább olyannal, hogy 40-60fps-em legyen. Mert az élmény miatt játszom, és ha nyerek az csak bónusz.
(De legalább pörög a fórum, mégha baromság miatt is....)

Life-fal reggel arról dumáltunk ájszíkjún, hogy milyen über-király volt a tegnap esti game - nekem is nagyon tetszik, csakhát van amit nem értek - lehet, hogy egy két héten belül én is így fogom nyomni, és akkor engem fognak az újak csíterezni.
Lehet, hogy az új egerem is bezavar a tûzgyorsaságomba, nem'tom.
Lehet, hogy az új egerem is bezavar a tûzgyorsaságomba, nem'tom.
Hát igen! Emlékszem. Én is ellened voltam. Olyan sz... csapatban is már régen voltam! Mindenki ment elõre, minden elgondolás nélkül, aztán persze, hogy leszedtétek mindet. Én meg szép lassan mentem volna elõre, amikor észreveszem, hogy egyedül vagyok ötötök ellen! Hát mondom fasza. Sok rambó meg fekszik a földön, és egy darab ellent nem nyírtak ki. 

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
1000. alkalommal:
Senkire nem mondtam, hogy cheater - visszalehet olvasni, csak sok még számomra a megmagyarázhatatlan "megérzésbõl fakadó" tett.
Peace!
Senkire nem mondtam, hogy cheater - visszalehet olvasni, csak sok még számomra a megmagyarázhatatlan "megérzésbõl fakadó" tett.
Peace!
Akkor már 3an vagyunk, akiknek tetszik a játék!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
LSC azért mondanám, hogy nagyon naiv vagy.A HCG közül a 90% használ csalást.1% kihasználva azt, hogy mindenki ismeri õt és nem hinnék el róla, hogy csal a fentmaradó százalékuk pedig 21" moncsin 640*480-as felbontásban játszik úgy, hogy lekapcsolja a fölösleges megjelenítést (égbolt, fû nagy része).Letölt közben, hogy laggoljon.Poénos nem?Te abban a hitben vagy, hogy a fûben ülsz és nem lát miközben az õ gépén a puszta közepén ûlsz kiszolgáltatva.Ez is csalás mégha nem is ismerik el.Hát tudodmit?Aki így játszik és nem maga a játék élményéért és igy elõnyt szerezve fregvadász az megérdemli.Az ilyet nem becsülni hanem lesajnálni tudom.Eszem ágában sincs irigykedni rá.Míg engem szétvet az izgalom és az adrenalin addig õ nem izgul mert tudja, hogy nyernifog.Ezzel a játék értelmét és élményét el is veszti.Nos ilyenekre vagytok irigyek?Vagy LSC ilyen akarsz lenni?Ne feljtsd el amit átéltél a SoF2 ligán amikor az izgalomtól betakaróztál és szétfagytál 😄.Na én ezért az izgalomért játszom és soha nem leszek az hcg de még 1. sem és nem is akarok.

köszike, de hamar leszedte valaki, mert kb 4 CBsnek kell...
Nem lesz kit banolnotok, simán elveszitek az emberek kedvét a játéktól.
Aki játszani akar az maradjon béna!
Különben furcsa lesz a CB-nek és kibanolja.
Pfffffff
Aki játszani akar az maradjon béna!
Különben furcsa lesz a CB-nek és kibanolja.
Pfffffff
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Az az igaszság hogy vannak közöttünk is páran(elnézést tõlük) akik többször csítereznek mint ahány csíter van.1 biztos ha Rain banolva lessz én is távozom az RS-bõl mert 100% hogy tiszta és akkor nem megfelelõ az elbírálás.
Hát tegnap nem volt semmi amit össze bénázott az ellenfél az tuti.

Nekem is teccik a game, és szerencsére csak itt sírnak a népek, a szerveren nem.

én elfuttattam az sfv-t aszerint jó volt szerintem hibásan töltötted le de akkor felnyomom mégeccer.
héééj(a) ájjámále! Nem megmondtuk, hogy senkire sem mondtuk ki, hogy cheater?
az mondtuk, hogy nem értjük, idõvel, majd megértjük...
Azért van a fórum, hogy a problémákat megbeszéljük - senki nem anyázott senkit, de ha többen is ugyanazon a véleményen van: meg kell hallgatni!
És ha jól emléxem tegnap 8 CB-sbõl 6 egyhangúan fújt az egyik "R" betûsre... (mert Andrewnak és Charlienak a 14-16 frag mellett volt 6-8 halála, addig a srácnak egysem ennyi frag mellett)
Befejeztem a vádaskodást, de válaszolj már BHD ügyben.
az mondtuk, hogy nem értjük, idõvel, majd megértjük...
Azért van a fórum, hogy a problémákat megbeszéljük - senki nem anyázott senkit, de ha többen is ugyanazon a véleményen van: meg kell hallgatni!
És ha jól emléxem tegnap 8 CB-sbõl 6 egyhangúan fújt az egyik "R" betûsre... (mert Andrewnak és Charlienak a 14-16 frag mellett volt 6-8 halála, addig a srácnak egysem ennyi frag mellett)
Befejeztem a vádaskodást, de válaszolj már BHD ügyben.
szvsz nem szabad egymást csíterezni, fõleg nem publiksan...
angel, sajnos amiket leírtál egyáltalán nem bizonyítékok.. addig meg minek vádaskodsz? ... semmi értelme, csak felhúzzátok egymást...
- rain csitelsz?
- nem slow.
- ok
most mé' nem higgyem el?
(aki nem hisszi, kezdjen el gyüjteni bizonyítékokat... nos? nem?)
angel, sajnos amiket leírtál egyáltalán nem bizonyítékok.. addig meg minek vádaskodsz? ... semmi értelme, csak felhúzzátok egymást...
- rain csitelsz?
- nem slow.
- ok
most mé' nem higgyem el?
(aki nem hisszi, kezdjen el gyüjteni bizonyítékokat... nos? nem?)
zajos tücsök silencerrel rulz.Elõfordult már azért hogy lõttem fél tárat a csákó hátába mire feleszmélt mér nem tud célozni mért rángat a keze.
én ezt már rég tudom hogy betegek vagyunk de ez az egyetlen betegség amibõl nem akar sok ember kigyógyulni.
ezek közül mind teljesen más játék technikát igényel mint a sof2 nem véletlenül hoztam fel ezt példának.
úgy látszik én vagyok az egyetlen elégedett játékos tökre élvezem a játékot pedig általában korán halok(de magammal viszek azé pár tango-t.).Ha így folytatódik az RS scene akkor tuti hanyagolni fogom a multit mert röhely(j)es ami itt van.
Szerintem más magyar szerveren sem mert át lesz adva egymásnak a banlista.Ugyan megtehetném, hogy egy felmerülõ esetben egyedül kibanolom az illetõt de tényleg úgy van ahogy LSC mondja.Megfigyeljük és több CB-st átküldünk rajta és vizygáljuk.Amennyiben tényleg lelõhetetlen vagy csak feltünõen jól céloz úgy, hogy eltalálja az égboltot és ránkszakad és meghalunk.Na az ilyenek lesznek banolva.
nem, nem játszottam sof2-vel, de játszottam MoHAA-t, UT, UT2003, Q1-3, Wolf, Nolf2, J.Bond, JK2...etc FPS gameval és ott is kellett "elõérzet", csakhát sem biológialig, sem egyéb módon nem tudom megmagyarázni, hogy a számítógép által generált környezetben hogy jön ez az elõérzet feeling...
a legnagyobb poén a VC demo-ban volt.Jön velem szemben a VC tesó aztán megáll,és hirtelen átváltott US skinre és átlõtt shotival.Megnéztem a playerlistát és amcsi volt a köcsög és VC skinnel hozza ki a zászlót.A többieknek fel sem tünt hogy a VC szalad a hátán a VC zászlóval az US base felé persze útközben kikapcsolja a stealth camouflage-t nehogy a társai lelõjék.
ne túlozzál légyszi.Ha játszottál volna a sof2-vel nem furcsálnád az ilyen befordul és azonnal lelõ dolgokat mert akik ott játszanak 70%-a HC gamer és igen jó az úgynevezett "elõérzetük".

a kemperek legjobb ellenszere a heartbeatsensor.Nem voltak olyan hülyék azért a redstormosok.Bár ennek is van ellenszere és ez így jó.A másik engem kifejezetten dühít amikor bombás vagy túszos mapon bemegyek élesíteni az elsõ percben és a kutya nem védi a bombát.Valamelyik nap az alpine-n a pilótával 3-szor vagy 4-szer jutottam ki ugyanarra mert senki nem kempelt.Kifejezetten idegesített.
LSC, neked van meg a BlackHawkDown O.S.T.? te raktad fel nekem, nem? kellene a 7. dal (Synchronized), mert hibás, thanx
a wallhack automatikus, ezt charlie tudja igazán:
kilõttem egy kengurut az egyik folyosón, majd káromkodást hallok, hogy mi a lókukit csinálok...
Kinyírtam Charliet, úgy hogy õ a halott mókus mögötti fal mögött lapult! Rendes fal, nem fa, vagy faajtó.
Meg a börötnös pályán a srác bekanyarodott elõttem, aztán eltünt a falban, én meg rohantam utánna aztán koppantam a téglán, mint a Heli Kopter a varázsállomáson...
asszem valami -=JTB=- volt a szentem, de ezt többen látták spectatorból...
kilõttem egy kengurut az egyik folyosón, majd káromkodást hallok, hogy mi a lókukit csinálok...
Kinyírtam Charliet, úgy hogy õ a halott mókus mögötti fal mögött lapult! Rendes fal, nem fa, vagy faajtó.
Meg a börötnös pályán a srác bekanyarodott elõttem, aztán eltünt a falban, én meg rohantam utánna aztán koppantam a téglán, mint a Heli Kopter a varázsállomáson...
asszem valami -=JTB=- volt a szentem, de ezt többen látták spectatorból...