R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
94h 18m 19s játszott eddig. Ennyit tán mi is nyomtuk ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
12/16 és full.Ez azért van mert még vannak olyan emberek akik az open parancsal csatlakoznak és ilyenkor nincs kapcsolat az ubi szerverével és nem látja a szerverkeresõ.
" ma 20:06 | Válasz erre | #2583
R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:009E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Emberek miert kapom MA már 4x ezt a hibaüzenetet???
és a kritikál error is"
Ez azért van mert a szerverkeresõ nem tud behívni egyszerre ennyi szervert.
Jelöld ki a szûrõben, hogy csak a bombás szervereket mutassa, és frissíts rá és várd meg míg az összes bombás szervert behívja.Utánna kilépsz a játékból majd újra belépsz és mostmár beállíthatod, hogy minden szervert mutasson.Ezután tökéletes lesz.A gyártók igérik, hogy a pachban kijavítják többekközött ezt is.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ja télleg anno 1 fickó kapott pár évet amiatt, hogy gépágyút + töltényekett rejtegetett a padláson, ruszkiktól vette "ócsón".
Mire akarta használni ??

History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Emberek miert kapom MA már 4x ezt a hibaüzenetet???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nekem is ez a gondom...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nagyon lol ez a statisztika.. nézzétek meg a magyarokat.. igaz többen is be loggolhatnának az ubinál
N0 TXT TLK PLZ!4!
Megy a server?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A soldier serving with Number 1 Company 1st Battalion of the Irish Guards covers Royal Engineers trying to extingush an oil well fire on the outskirts of Basra Thursday, April 3, 2003
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

, de legalábbis nem fogja fel

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tegnap belinkeltem egy képet egy kis vérfürdõrõl, huu...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ja én sem találkoztam mással. Az amerikaiak (mondanom se kell) nem tudtak, hova tenni származásilag, pár páran felfogták, hogy valahol Európában. 😊))
(Egyébként csak Hoz, mert van egy Hozé is a Battlefield-ben. Sokan osszekevernek benünket, csak ezért helyesbítek)

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"A csapatot golyók fogadták a környezõ épületekbõl azután, hogy a kivilágítatlan Blackhawk helikopter leszállt a násziríjai, Szaddám Huszein iraki elnökrõl elnevezett kórház területére. Az ellenséges tüzet elfojtották az amerikaiak és gyorsan behatoltak abba az épületbe, ahol a hírszerzés szerint az õrvezetõt fogva tartották. A kommandósok ismét tûz alá kerültek, amikor négy katona hordágyon kihozta és a helikopterhez vitte a sebesült katonát. Az épületben nem volt tûzharc. Az osztag tagjai közül senki sem sebesült meg. A kommandósok az épület alagsorában lõszert, térképeket és egy terepasztalt találtak, ami azt bizonyítja, hogy milicisták katonai célra használják a kórházat. Két amerikai katona holttestét is kimentették a kórházból. Az akció során egy nagy tûzerejû csatahelikopter és egy távközlési összeköttetést biztosító repülõgép körözött a kórház fölött"
Szerintem a #2549nél meg szintén "elírás" van. Max mûholdról látták. Ha meg ennyire hülyék, hogy ebbõl médialátványosságot csinálnak, rajta. De szerintem ez is kamu.
A medve nem játék.
😊
A medve nem játék.
"Jessica Lynch kiszabadítását egyenes adásban, monitoron követte végig a térségbeli erõket irányító Tommy Franks tábornok az amerikai középsõ parancsnokság katari elõretolt parancsnoki-vezetési központjában. A különleges osztag kamerákat is vitt magával, és élõben sugározták a kétórás mentõakciót."
F2000 ez is eléggé Sam Fisher style. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"Katasztrofálisan" sikerült a brit különleges alakulatok észak-iraki bevetése - jelentette a Daily Telegraph címû brit napilap. Az SAS és SBS alakulatait az irakiak felfedezték, a kommandósokat felszerelésüket hátrahagyva menekítették ki helikopterekkel."
Lol fegy(ert)vesztve rohantak. Továbbá:
"A körzetbõl tudósító al-Dzsazíra képein iraki törzsi harcosok a kommandósoktól zsákmányolt Land Rovereket vezettek."
Ez az hajrá SAS...de azért mutathatnának is valamit az AK-s irakiak ellen a helyett, hogy othagyják a saját fegyuszaikat, meg jármûvüket.