R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cseh full crack serveren jártunk az éjel,ott készültek a fotok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Ezek a képek nem a Life féle serverrõl valók! Hol jártatok. Van pár új magyar címetek?
Le tudná vki írni, hogy mely serverekre érdemes bemenni?

A medve nem játék.

CREM!!! ez tegnapelött éjfél óta van,(amikor beirtam,hogy az ubi ledobja a creckelt játékosokat)tedd fel a hgs javitásokat utánna megszünik ez a problem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hagyd már azt a stat ot,én novembet óta játszom a ravent regelve is vagyok hol mutat hol nem, ez egy ilyen szar

Biztos frissült, mert én benne voltam most meg nem vagyok. Csak tudnám miért. De ha rákeresek a nevemre akkor se találom.

Most jelenleg nem megy a szerver kb még 60percig mert karbantartás megy.
Tegnap problémáztak rajta.Kérlek figyeljetek oda, hogy 5percnél tovább senki ne legyen spectatorba mert ha nincs hely akkor kikikkeljük, hogy más beférjen.Ezen nincs mit megsértõdni.Meg kell érteni.
Sry.Remélem ezeket a szervermegállásokat is javítják a fiuk. 😞
Valamit kitalálok, hogy ti is eltudjátok indítani ha megáll.PHP-s 😊
Merre vagy? 😊)))
Crem
Kösz!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CB-LSC
azé mert eltaláltál egy bazi nagy hordót?Bah.
KIRÁLy foto

Slow
hm, nem rossz=)
ami a legjobban tetszik, az a 2. kép jobb felsõ sarkába van írva...
úgy kezdõdik, hogy " Slow eliminated...."

schoma
Aztán meg kaptuk az arcunkba a gránátodat.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CB-LSC
még 2😊
"ez honnan jött?"

boááá de rosszul vagyok
CB-LSC
1-2 fun pic az én táramból:

War&peace

ide is befészkelték már magukat a kínaiak

az új karma tesztelése

délutáni pihenés

ultracamp
Petyus_
Caratyuska in action (szép nagyon az armpatch!)

A büdös Tangok csúnyán elbántak velünk! Aszittem beszarok.. T elbújva szépen fedezékbe.. bedobom neki gránátot.. erre vadul kirusholt! Durva volt nagyon.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

én is beállítottam magam az ubi.com -on hungary-nak ,de nem frissült még a lista ,valszeg ezért nem került még fel új magyar tag

a.carkey
Vsz ez amiatt van, hogy sokan az egyszerûbb módját választják a bajutásnak és nem az Ubin keresztül "gyünnek" ...

A medve nem játék.

a.carkey
Közdök én, de Anulut akkor sem látom sehol 😊 .

Más.
Bemásoltam a karma könyvtárba, amit ajánlottál. Remélem nem valami átverés. Ma nagyon nagy gázok voltak. Állandóan beragadtam és emiatt néha 2-3 körbõl is kimaradtam egymás utám ...

A medve nem játék.

CB-LSC
küzdjél jobban😊.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Még egyszer megkérdezem:
Mit kell tenni, hogy kiírja a játékidõt, illetve, hogy lássam magam a ladderen az Ubi.comon?
Regisztráltattam magam korábban. (Ne mondjátok, hogy eredetinek kell lennie a CDkeynek, mert andrew és repro is fent van a listán ...) Szóval? Tipp?

A medve nem játék.

CB-LSC
UBI.com-ról😊
Petyus_
Coop szerver:

81.182.14.41

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CB-LSC
innen szedjétek mert az elõzõt xml dokumentumnak nézi.
CB-LSC
Próbáljátok ki ezt a módosított ragdoll-t kicsitt jobb a golyók kölcsönhatása az emberekre😊.Life Te is ezt ted fel a szerverre lécci mert átírtam benne valamit és faszán mûködik.A karmadata könyvtárba tegyétek.Ha valaki akarja meghagyhatja az eredetit is.
affairmative

de ne konzolbol hanem az ubi rol a join ip nel ird be

akkor ip 81.182.26.29

keresõ nem találja a servert nekem

Na elinditottam adv 8 emberre..HSF_Adsl2_jelszo_hun

Te honnan szereztél és mennyiért eredetit?
http://www.raven-shield.hu/ be kéne jegyeztetni

hát ha csak ketten leszünk ,és van kedved ,akkor co-op jobb lenne ,mint egymást hajkurászni 😊

coop vagy adv?

én mennék

de ha gondoljatok elinditom de max 6 -7 embert bir el jah!! es mar az ubin lehet megtalalni nem pedig konzolbol

Slow
hm
gyertek a krekkelt cseh szerverre!

de most löttem le a servert

mondjuk az en 2 serverem ez segit?

Slow
hsfadv.homeip.net
hsfcop.homeip.net

ezkrõl tud valaki?

Slow
life N/A icq-n...:/

Slow
pingelem, megvan az (legalábbis az ip...)

abszolute megszünt a server

Slow
elõfordul...
különben is aludni kell a kicsiknek..,)

Slow
igy van

alfa, the server is down?

mert most dobott le ,szerintem mindenkit

roger that

CB-LSC
mit gondoltál?Mindent ingyé?Ahhh a tipikus magyar.
oneal1
feldudtok menni a hgs re???

!Forza Ferrari!

Jól látom hogy kiszedik a ladderbõl a nem eredeti keyes játékosokat?