R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Persze megnézem õket elõtte.. én is találtam már olyat ami úgy nézett ki mint a Wolf3D 😊, azt eltussoltam. 😄

Ez a nappali Prison semmi extra, a skyboxot lecserélte, a bevilágítás elég jól sikerült, szerintem használható. Ki kell próbálni.

Hova kell üzenni? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

schoma
Nincs mikrofonom se!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Azért ennyire ne nézz lámának!!!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Hm.. elsõdleges hírforrásom a platoon {8-) Csak ez nagyon friss hír {8-)

Az a repzajos pálya még nincs kész, nemde?
Ezeket le is teszteled amúgy? Mert én találtam már olyan pályákat, hogy huh..nem mertem kiírni hírnek {8-)

Nem tennéd meg, hogy ha találsz vmi tényleg jót, akkor megizened nekem? hálás lennék érte!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

schoma
Melyikre?
Ha fontos, akkor egyszerûbb, ha a somogyi @nssz.hu e-mailre küldesz. A másik ugyan át van irányítva, de az axelero mailszervere kicsit le van lassulva.

Petyus_
Persze, www.theplatoon.com/ravenshield ki van hírezve a fõoldalon. Egyébként a modding fórumokba elég sokat forgolódok, szal ha van figyelemreméltó map nem maradtok le róla.

A legjobb ami készül (szerintem) az a Clear and Present Danger-bõl "exportált" map.. a csávó aki csinálja megkapta CliffyB-tõl a legjobb UT2k3 modder díjat, szóval kicsit érti a témát. Meg is látszik. Íme:

petyus: mirroztam hunters.hura, szal törölheted magadtul, és thx a pályáért. Megtudhatom, hol találtál rá?

soma: go.icq.com ....

[Rush]
Akkor ment mail Soma!!

hTTp://ror.hu/

schoma
Ebben nincs igazad! Melózom, ICQ meg nincsen!

Slow
hehe, megosztani az ellentábort? régi trükk,)

[Rush]
Tudom hogy megvan zuzodava a kezed és nem melózol 😊)

[Rush]
Soma gyere ICQ-ra, ha tudol 😄

Slow
...ill pluszba berakni... ,)

CB-LSC
kéretik lecserélni Life.
schoma
Király!

Petyus_
Váááááá!

PRISON NAPPAL map kijött!

És hogy ne kelljen a FilePlanettel szenvednetek, mint nekem: itt a map! Önkimtömörítõ exe, csak megadod neki a Raven Shield installod helyét és mindent kipakol a megfelelõ helyre.

Yo!

Ja igen az öcsi.

fluga@school: én is küldtem neked!
A freemailen blokkolva vannak nálam a hotméles levélkék, szal nem tudtam elolvasni.

Euro az ilyen: €

ha jól látom van winter, desert, green, blue, euro és gray camo.

ha javasolhatnám lehetne desert és gray (bár lehet hogy az faszul néz ki)

milyen az euro?
js éa a skinek.
szerintem olyan beállítás legyen, amelyik esetén NAGYON különbözik a skin a pilótáétól (ami ugye zöld). tehát vmi olyat, ami JÓ.😄
mondjuk piros/sárga piros/kék
vagy, ha pölö a pilótáét meg lehet változtatni akkor azt.
kültem mélt.
másik fele atinak ment
az öcsi volt. ideges is lettem.😊(?)
armyt én és rásh vállaljuk. mi a honlap címe?
//OFF

Crem: szerintem inkább a hotscripts.comon nézelõdj, rengeteg ilyen kész portálrendszer létezik.
Miután lustaság miatt abbamaradt a saját hírrendszer fejlesztése, mi is a posnuke-t akartuk feltenni, mint mindenki, csakhát olyan rossz, bugos, és erõszakos, hogy inkább kihagytuk, most a nucleust nyomjuk. Ez egy webnapló rendszer, elég jó. Kicsit bele kell piszkálni a forrásába, és még jobb lesz (pl html szabvány követése).
Most gyütt ki a 2.0-s, ez meg mán nagyon okos.

//ON

Ezek a képek nagyon érdekesek.. én ilyet nem láttam még, és nem is hallottam ilyenrõl fórumokon.

Nem csoda hogy 22 ponttal vert mindenkit tegnap a szerveren. Még a fegyverével is lát.

Tényleg jó a képek de ne már ekkorába.
Tessék kissebbíteni.
Crem
Off

Köszi a tippet!

Egyenlõre találtam 252db php szerkesztõt a Cnet jóvóltából! Ha nem sikrûl semmi akkor megyek "lopni" !

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

faca😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

[Rush]
Ez itt Gabor_(HSF) stukija most csináltam a képet 1 órája..........

Megkérném azokat a harcostársakat, akik este jelezték, hogy AA😮 ügyben tudnának segíteni, mailozzanak nekem!

CB-LSC
a kedvenckéim:
Zajos tücsök😊.

TMP:

CB-LSC
ja,és TMP is rulz.
Forrest Tomee
Biztos az elsõ pár helyezett arany pusit kap :o)

CB-LSC
ismerõs a dolog
Nah a skin ki lett írva szavazásra.
Tessék menni szavazni!!!
Slow
baaaah, life bocs...=)
katasztrófanapot tartottam aminek az elsõ eseménye ez a reagálásom volt...
most értem haza, volt még pár ballépésem ma..=)
na megyek (megpróbálok) lõni, az majd rendberak
TK-ért elõre is bocs=)

Jabba
már látom ...
de hogy kerülhetett oda???

kapod qtya :))

Petyus_
Aszittem ilyen csak a Vietcongban van. 😊

repro
egy arc van a puskádon.. a tár fölött van a szeme

N0 TXT TLK PLZ!4!

Petyus_
Az összes MOH:AA-s tanúsíthatja hogy Jabba csak a gránátokkal csítel szal nem az õ sara!

Jabba
Ezt a képet csináltad ???

Nem vágom a lényegét ...

kapod qtya :))

Strahd_
Puska Csíít 😊) nem lehet oldalba támadni

repro
vigyázz, mert még a puskának is szeme van!

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
Na ezt magyarázza meg valaki elöször azt hittem, hogy skin-t nyomott rá valaki, aztán megkérdeztem az illetöt és azt se tudta mirõl beszélek 😄 Mi a magyarázat elég sokszor van!!!

hmm, az ubi keresõszervere vagy miazisten totál beszart vagy csak nekem nem jön be vagy csak a crackal van valami gond?? (edig ment gondnélküld 😄)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ki is jelölted loadnál a terved?

War. War never changes.

bf42hu a jelszó.
Milyen szerveren nyomjátok a DC-t? ASE-ban látok egyet, de jelszavas. Van fórum? Jelszó?

Ha valaki nem tudná:
Dear Isonews user ,
As you know, the ISONEWS.COM domain was recently seized by the US Government in accordance with a court case against former owner David Rocci. A few months prior to the seizure, the domain was sold to a third party located outside of the USA, and has since been under the control of new ownewship, which makes the seizure of the domain illegal and abusive.

At the present time, we are in contact with our lawyers to see what our legal options may be. We are fully aware of the fact that taking legal action will be very expensive and time consuming.

For the moment we have decided to temporarily move the website to a new domain, so that all users can remain in contact and we may continue building a strong website for future users to distribute information freely. IZONEWS.COM will be the new location of the website, where you will find the same forums and information as before.

Please help us win this battle against Goliath and spread the word on our domain name!

Thanks for sticking with us, and Long live the freedom of information!

Sincerely,

The IZONEWS Team
www.izonews.com