R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
De sztem csinálj neki valamit mert a szemgolyojában nincs semmi, csak fehérség, és olyan mintha kifordult volna a szeme...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Big Daddy

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ghost cb
Yoo a zúj lógód

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Törölt felhasználó
Mi-mi?
Big Daddy
Mi?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Törölt felhasználó
Na.
zoli80
8500?

zoli80
maxtor diamond max9 60gb 9000-ért esetleg érdekelne vkit?😊
hibátlan!

Big Daddy
Jaja.A kari nem kell ha minden igaz a jövõ héten már lessz.

zoli80
ha érdekelne a 9800pro irj privátot mert az msn-em behalt a virustol.

zoli80
gratula😊
annyiért amennyit irtál?

Crem
Na mi a pálya emberek?

Itt az új überf@asza server , mi meg nem vagyunk sehol?

Vagy a sok külföldinek lett csinálva?😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Big Daddy
Zoli eladtam a karit!

ki volt este az I belive???

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

a Szerver azt írja ki hogy incompabilite version és sztem a külföldiek se tudnak felmenni üres a szerver

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Big Daddy
kiprobáltam, aztán rajöttem h gyér vagyok

ghost cb
???

Big Daddy
privi ment

zoli80
mennyiért?😊

Big Daddy
radeon 9700 érdekel vkit?

zoli80
miért,én is ide irtam be egy eladó controllert és 1nap alatt elvitte vuk😊

Big Daddy

ghost cb
Van egy eladó Logitech WingMan Force 3D joystickom. Februárban vettem, kiprobáltam, aztán rajöttem h gyér vagyok a szimulátorokhoz. Force feedbackes (nagyon joo), amugy meg 7 gomb, 8 nézelõdõ gomb, gázkar, csavarható. IRÁNYÁR: 16E (boltban 18).

Crem
Alapról még mindig azon csodálkozom, hogy Angliában 1.5Mb/sec cirka 6500.-ft...

Nálunk majdnem a 2.5 x drágább..

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
15.900.-ft/hó...

Ugyan megrendeltem... De nem találom valami "hû de überfasza" akciónak...

csak adver mostanában

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

spyderco
A szerveren szokott lenni coop is vagy csak adver megy?

http://www.o-store.hu

zoli80
2oraval a format c után a norton 3férget talált,kurva annyat az összes virusgyárosnak!

spyderco
Errõl a témáról itt találtam egy cikket.

spyderco
RvS nocd innen szedheted.

zoli80
Rohamosan terjed a világban az új magyar vírus
2004. június 15. 17:13, Kedd - Gyurkity Péter

A Hazafi és Erkez.B néven is ismeretes Zafi.B más féregvírusokhoz hasonlóan elektronikus üzenetek csatolt állományaként, illetve a fájlcserélgetõ hálózatokon, .pif, .com és .exe fájlokban terjed.

A féreg új változata a múlt héten bukkant fel, és elõdjével ellentétben már többnyelvû - magyar, német, holland, angol, olasz, svéd, spanyol és orosz - üzeneteket, továbbá a Winamp zenelejátszó és a Total Commander fájlkezelõ program fájljait használja fel a terjedésre. Az ír Rits e-biztonsággal foglalkozó cég szerint a többnyelvûség azért jelent nagyobb veszélyt, mert a felhasználók általában elõvigyázatlanabbak az anyanyelvüket használó üzenetekkel szemben. A többnyelvûséget a hét elején felfedezett Sober.D féreg is kihasználja, amely az angol mellett már német üzenetekben is terjed.

Az F-Secure szóvivõje elmondta, hogy más férgekhez hasonlóan a Zafi.B is a felhasználó gépén található email címekre továbbítja magát, sajátossága viszont, hogy megbénítja a Windows Registry szerkesztõjét, valamint a Feladatkezelõt. A Sophos vírusirtó cég közleménye szerint a hálózatukba 24 óra alatt beérkezõ jelentések 60 százaléka állt a Zafi.B tevékenységével kapcsolatban. Mindhárom vállalat felhívja a felhasználók figyelmét, hogy a féreg képes megbénítani a legtöbb vírusirtó programot, tehát lehetõleg óránként próbáljuk meg frissíteni szoftvereink adatbázisát.

A Zafi.b egy koreai vírusirtó programfejlesztõ véleménye szerint a Távol-Keleten is gyorsan terjed, Korea Times közölte, hogy a féreg várhatóan Dél-Korea számítógépes rendszereiben is nagy pusztítást fog végezni . "Több ezer Zafi B példányról kaptunk jelentést a hétvége folyamán, amelyek a mai munkakezdéskor várhatóan rengeteg problémát fognak okozni" - mondta az AhnLab munkatársa, Cho Ki-heum.

Sikeres fertõzés esetén a féreg túlterheléses (DDoS) támadást indít a www.virusbuster.hu, a www.2f.hu, www.parlament.hu, valamint a www.virushirado.hu ellen, az általa elküldött üzenetekben pedig követeli a hajléktalanok életkörülményeinek javítását, a büntetések szigorítását, valamint a halálbüntetés bevezetését. A legtöbb féreghez hasonlóan a Zafi.B is kizárólag Windows alapú gépeken terjed, a Linux, Mac OS, és Unix rendszerek ezúttal sem forognak veszélyben.

forras:sg

én beszivtam,totálisan szétkurja a gépedet😞
format c után vagyok,valaki elküldené nekem azt a kis bint amit ha bemountolok nem kéri a cd-t?már nem emlékszem hol volt.

KranaZoli
Hi Daddy!

Megkaptam a cuccost.
Köszönöm szépen a munkát amit fordítottál rám és a természetesen magát az anyagot is.

Írok majd!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IME az új szerverünk állaga 2 server futtatása közben..(RVS fullon)

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
Üdv emberek!

Mivel tegnap meghalt (immár a második DSL modemem) Az Axelerós csapat ugyan nagynehezen életrebírta, kaptam egy jó kis belsõ információt!😊

Pontos idõt nem tudnak mondani, de NAGYON HAMAROSAN itt a 768 a lakosság számára!!!!

Big Daddy
Föladtam.....

KranaZoli
Köszi!

Jelzek ha itt a cuccos!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

zoli80
"na,inditsd el zsolti" 😊

Big Daddy
hétfõn adom fel,már lemásoltam

Adam II
Most már minden világos!

KranaZoli
Nem megvettem, kaptam. (crack-elt verzió)

Ha megvettem volna, akkor nem kérdezgetnék a magyar nyelvû kézikönyv felõl.

A másik oka meg az, hogy jelenleg másik gammával játszok.

Ebbe belenéztem, megtetszett a tréning rész, aztán amikó jött a hadjárat és a tervezés, térkép, user-ek kiválaszt
sa, akkó aszontam, hogy pihentetem egy pöttyet.

1enlõre várom Big Daddy-tõl mankót (kézikönyvet).

Asszem nem hagytam ki semmit 😊

zoli80
ADMINJOG NÉLKÜL KINSZENVEDÉS A SERVER!ENNYI ANYASZOMORITÓ MARHAT EGY RAKÁSON,BORZASZTÓ ÉS MÉG BANNOLNI SEM TUDOM ÖKET.JÖJJÖN MAR VALAKI!AZT HITTEM KÉT HÉT ALATT MEGTANULTAK JATSZANI EZEK A MARHAK😊

zoli80
nem jön senki?sajna nem tudok kivágni mert nem mükszik az adminlogin.

zoli80
azért egy picit nyomok mert nagyon hiányzik😊

zoli80
ciki a szitu mert anno én hangoskodtam hogy szeretnék hozzájárulni a server üzemeltetéshez csak sajna kiderült hogy nehezen jön össze még az a kevés pénz is ha nem melózok.a "zsebpénzem" meg megy az az uj elsõ autómra meg a hülye gépre ugyhogy nem ilyen egyszerû de azért köszi😊

zoli80
az még 100000 fölött van ha jól láttam,akkor mar inkább az uj ati nem?x800 vagy mi a frasz.amugy ezt a prot is szarra lehet huzni állitolag.amugy az xt csak a mag/memoria sebességében különbözik az ujtól?

Crem
1.0-át nyomjuk...

A belsõ keresõ látja!😊

Jah...

Megvan a MAG aki fizet havonta. Szal' ettõl még jöhetsz játszani...

Big Daddy
9800 XT-re gyûjtök.Annál alább már nem adom.Remélem most,hogy kijött az X800,lemegy egy kicsit az ára.

Big Daddy
jól gondolod

Adam II
Mondcsak te mért vetted meg ha nem játszol vele???

zoli80
olcsó volt és kölcsön is kértem😊