R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Pojén volt, nem értetted?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Neked viszont egybõl megy? Ezt nem értem.

Tikal
tömör válasz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_

Tikal
ezt most nem értem, ki béna? vagy ez önironia volt részedrõl?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
baszk ide én nem tudok felmenni:((

!Forza Ferrari!

na ezt jol meg fogalmaztam...azé értitek remélem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Dark én "csiplek" téged de nem mondanán ray -re hogy kjezdö--....nem egy világklasszis , de azért érzi a gamét,és hát teis sokat fejlödtél az elmult honapokban de neked is és nekem is van még mit tanulnod ebben a játékban.. ez a game kicsit ellendult a valoságtól(ha az RS est vesszük etalonként)ugyhogy mindenkinek ven még mit tanulnia

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Petyus_
Hát n00bok!

Egyébként csak vicceltem.

Petyus_
Hát nemtom.. tényleg elég bénák vagytok mert szinte mindig odaférek a fraglista 2.-3. helyére legalább..

..pedig kormányal célzok! (gázpedál felnéz, fék lenéz, kormány balra-jobbra a strafe a váltókarok jobbra-balra meg a lean).

oneal1
mér kik vannak fenn??

!Forza Ferrari!

Tikal
én inkább annak örülök ha jo játékost tudok leszedni:)
de idõvel majd belejön mindenki, ez minden gamenél igy van, nem? Kezdõk mindenhol vannak

Petyus_
Hülye vagy? n00bok ellen nem jáccok!

oneal1
ti feltudtatok menni??
nekem nem akar:(

!Forza Ferrari!

oneal1
gyertek gamelni:)

!Forza Ferrari!

LOL

bocsibocsi befejeztem

Na én elmondtam mindent azthiszem.. azé még lehetünk barátok is akár... nem FLUG?

És ez nam azért lessz mert haragszanak rád ,vagy nemtettszik a neved,csupán ez a szokás az R6 sorozatban már 4 éve,szeretnének játszani,lehetõleg warp és lag nélkül

égyébbként FLUG hamajd egyszer bejutsz egy külföldi serverre és 200 nál nagyobb pinged lessz ,beköszönni se lessz idöd már kiis basztak

Na hát az a fél kör az 4.. az elsõ körben nemszoltam a másodikban szavazásra adtam a dolgot és beirtam hogy boot laggar meg azt is hogy nahat tiaztan.. aztán a 3. ban letkztam,es igy ment el a 4. ben ....erröl ennyit

Petyus_
Jól beszélsz! Písz!

fluga
off
ja és még annyi, hogy akkor sem megoldás a letkzás, ha lagger. egyszerûen bunkó dolog. és nem csak szerintem. szavaztatni kell meg szólni neki. és a szavazáskot odairni hogy lagger. akkor sokan szavaznak és ki lesz csapva. ilyen egyszerû. és szerintem itt hagyjuk abba.
on.

fluga
a srác kb egy fél kört volt benn. no mind1. mellesleg bocsánatot is kért és el is ment.
"kis csitrik": no comment.

Petyus_
OFF :)

Nézd meg a Diablo2 topicot, asszem mostanában Mediaban (talán) akciózzák kiegészítõvel együtt 5-6 ezer (?) talán..

ON

Petyus_
Fluga nincs igazad, ha van admin a szerveren rögtön kirúgja a laggereket.. ha nem hajlandó önként lelépni magára vessen.. õ elronthatja csomó ember szórakozását.

Egyébként Unreal-es dedicated-ben nem lehet pinglimitet beállítani?

a másik ilyen kis csitrik ne parasztozzanak le,honnan veszed a bátorságot, nem is ismersz,nem láttál még soha ,akkor mire fel?,hogy a kapkodasban nem irok helyesen néha?

Tikal
TS :)

igen ez a játék szorakozás ahogy mondod, de kérdem én mitöl szorakozás az ha egy lagger belagositja aservert és elronja másik 10 ember játékát hol és ki akkor a bunko,pl darknak egyszer szoltam tegnap hogy warpol rögtön elment pedig magyar ráadásul es ö még nem is lagolt annyira akkor ki a fer?

Tikal
mivel már te tapasztalt vagy e téren majd segitesz nekik:))))

Tikal
hát közben, mert együtt játszunk :))) ST-6

arra semmi szükség, már elmondtam neki amit akartam..csak az a furcsa hogy irogatják,miszerint warozni akarnak,nos ilyen összetertassal bese jelentkezzen senki,ez mindehol igy van aki a lag az lag még a gamét se inditják el már kivan kurva a szar pingü koma

fluga
pontosan ez történt gábor, mert nem akart kimenni letkztad. ez bunkóság, mi ezt tettük szóvá. ez játék, szórakozás, tolerálni kellene a másikat. kár hogy ezt egy 21 évesnek kell megmagyaráznia egy 40 évesnek. részemrõl a vitának vége.

Petyus_
Nem kell mellre szívni.. majd rákényszerítjük egy nyilvános bocsánatkérésre.

hmm hát nemtum talán ha 20 évvel fiatalabb lennék valoszinén is csak röhögnék,te tudod nagyon sok komoly klanok serverén jáccom(nék ismét ha már lenne franko rvs em)és egy pár serveren egyettlen vagyok aki nem a klanba tartozik méis kapok admin pw-t,mert egyszerüen tiszteljuk egymast és megfogadjuk egymás tanácsait,tehát ezzel csak azt akarom mondani akkor erre föl ne parasztozzom le engem egy ilyen gyökér akinek fingja sincs még mifán terem ez a game

Tikal
van benne valami, ezért jo ha csapatban játszol, tudtok dumálni ki merre stb...nem feltétlen klánban de játszotársakkal:)))

Petyus_
Én azt hittem mindenki kezdõ.

Lehet hogy nem õsRainbowosok tolják de szerintem senkinek sem ez az elsõ multi FPS-e. Légy egy kicsitt türelmesebb. Majd belejön mindenki. Igazi tapló mentalitással nem nagyon találkoztam azért a magyar szervereken.

Team Survival.. nem tom, szerintem public szerveren jó ha van túsz vagy bomba, mert az valami elemi csapatjátékot feltételez, míg team survival az mindenki megy amerre lát és rushol a fragért stílusban zajlana lehet. Persze ki lehet próbálni, lehet nem így van.

Tikal
jaaaa, te is eltévedtél már ott? egyszer spectbõl néztünk egy gyereket, pálya ismeretlen szekcioit tárta fel elõttem:))))

Petyus_
Emiatt ha abbahagyod magadra vess!

Én is akkora n00b vagyok a múltkor egyedül maradtam a bankos pályán 3 ellen.. totál eltévedtem, valami pánvélszekrénynél kolbászoltam asse tudtam hogy van ilyen.. gondoltam jót röhögnek rajtam spectbõl mekkora égés.. a vége mégis 2 kill + 1 megmentett túsz=gyõzelem lett.

Tikal
tényleg a pass miért lett levéve?

Petyus_

Akkor ez csak egy félrértés, ne csinálj belõle nagy ügyet te DTK-s paraszt!!!. LOL na röhgök mint a disznó..

Fluga jó nagy n00bok vagytok tényleg!

Tikal
nem szégyenlem, az vagyok no nem annyira de profi végképp nem
És ezért hagyod abba? Nem érdemes szerintem

persze biztos neki is meglessz a saját verzioja

Bár nem igazán publikus de azért kivánságodra ideirom.. történt a következõ... bejott a serverre egy 500 pingü kulföldi lagger, erre én kickelni akartam de nem szavazott senki,hiába irtam be hogy boot laggy!!!aztán a következõ körben lelöttem a fickot (=csapattárs) hátha észbe kapõ,hogy lagolja a servert, erre fluga meg egy másik okos toni le parasztozott.. na erre kicsit elborult az agyam.. nem részletezem bár az elején nem káromkodtam....nos ennyi

Tikal

szal mi volt? miért noob?

Petyus_
Mit tettél te galád?

Petyus_
Milyen szörnyûség történt a szerveren? :)

Ez a kezdõzés/n00bozás nem egy pozitív dolog, inkább le kellene írni mi nem tetszik konkrétan, mert abból okulnak az érintettek én meg megtudom mirõl van szó és flémelhetek én is. :D

Tikal
Szomoru hogy megválsz a közösségtõl, de hát a profik már csak ilyenek, nem élvezik a játékot

FLUGA.. eddig én egy fasza vagány csávonak tartottalak , de bebizonyitottad ma ,hogy te is csak egy NOOB

Tikal
8000 rugoért nem is , de 8rugoért igen :)))
Amugy megvennéd? Megyek majd tescoba oszt lopok cd-keyt:)))