R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem, ha r6-esek tépik egymást! Ne csináljátok, mifelénk ez nem volt szokás! Persze ha az 50k a cél, akkor nyugodtan {8-)
Volt itten szó a rohangászós, durrogtatós dologról. Hát ja, Gábor álmában is ezzel jáccik már 10 hónapos kora óta, õ bátran rohangászik {8-)
Én pont azért kedvelem bomba, meg túsz játékokat, mert itt nem az a cél. Azt nem értem igazán, hogy mi baja volt az embereknek tegnap, vagy mikor azzal, hogy sokan kempelnek. Hát könyörgöm! Van két tárgy, amit meg kell védeni. Logikus, hogy nem úgy védem, hogy elrohanok a szélrózsa minden irányába, mert az ellen úgyis oda jön, ott kell maradni, és védeni. Túlélésnél meg nem láttam kempelést igazán. Oda nem is köll.
Aztán "lekezdõzés": hát rám aztán nem mondhassa senki, hogy kezdõ vagyok, mégis leszednek állandóan! Szóval nem helyénvaló ez a megkülönböztetés {8-)
Petyus_: köszönöm az elismerést, nagyon jól esett. Nem az én oldalam, csak a domain az enyém, Izevel kettesben csináljuk, csak a kolléga úrnak meglehetõsen rossz net elérése (9,5-ös modeme, vagy mi {8-) van, szóval sokat nem találkozhattok vele sajnos {8-( (egyelõre!).
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azé ilyenek it nincsenek
Innen letöltöd DX9-et és feltelepíted, utána a játékot. Kell egyáltalán hozzá a DX9?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
NOS tény 2 gyári hibával születtem,az egyik hogy nagy a pofám, a másik tulságosan szerény vagyok...de..
ha én tanácsot vagy tippet adok valakinek az nem azért van mert lenézem, csupán van pár dolog,szokás ebben a játékban ,(és itt természetesen az R6 os sorozatrol beszélek),amit illene betartani.
valamikor 99 öszén mikor elkezdtünk Ocsivel Játszani az msn zonen,bár nem voltunk kezdök,(addigra a coopot csak pisztollyal lenyomtuk nap mint nap keresztbe hosszába)de mégis sok olyan klán volt akiktöl rengeteget tanultunk(pl volt egy olyan norvég klán Ocsi talan még emlékszik a nevükre, 3 man voltak és ugy fedezték egymast lehetettlen volt befogni öket.
aztán eltelt kb fél év és Ocsivel 2 en már komoly ellenfelük voltunk.
Aztán jöttek sorra a magyarok és tanultak tölünk játszani ez nem szégyen!sorolhatnék neveket de felesleges.
Utánna 2000 -ben elkezdtünk warozni és szinte mindehol nyertünk klánba mindig,egyénibe az elsõ 5 be mi 4 en mindig ot voltunk,ezt nem azert irom hogy futtassam magunkat ezek csupán tények,hanem mert csak ugy tanulsz meg játszani ha egy nálad jobb embertöl tanulsz.
Szoval nem akarom a nagy veteránt eljatszani,csak arra akarok kilyukadni, hogy kurvára nem birom elviselni a sértegetést.
Ocsinek is megvannak a maga hülyeségei én is elviselem már jo pár éve, meg ö is az enyémeket.
Ez a game komoly odafigyelést követel, és higgyétek el komoly kihatással van az idegrenszerre is, 4 év kemény játék (mindennapos több orás) tapasztalat szol belölem....
Ez tényleg jó kis agymosás volt.

Lenne 1 kérdésem a játékot telepiteném de nem elég neki a 8.1-es, 9.0-ást nem akarja a cd-röl telepiteni, mi ez a sz..r? A Néro-n lenyomtam a cd-t de nincs iráshibája igy csak a letöltés marad? Elöre köszi a segitséget.
Ja nem tud valaki egy jó modem tesztet? Köszi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
\"Andrey\"
Biztos megfigyeltétek a szerver nem ál le.Nem kezdõdnek elõrõl a mappok.
Sztem 2napja baszakodik az ubi.
Amint kijön az 1.1-es pach és vele a linux szerver akkor tudok még indítani-tattni jó szervert.

Lifeforce-ra megpróbál rászólni valaki? Nekem nincs ICQ-m.
Egyébként nekem nagyon úgy tûnik ,hogy ez a HSF szerver ADSl host😊
\"Life is around you and in you.\"

\"Life is around you and in you.\"