R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nincsen ihletem, ez az egyik (tudod a mûvész..😊 majd rohadt almát szagolgatok, vagy puskaport😊) a másik, hogy nem tudom, hogy mik legyenek rajta? milyen gombokat?mi legyen a tartalom?az elõzõt egyedül csináltam, most nincs kedvem egyedül szarozni vele, segítsen vki. ki kell találna a koncepciót!
Nemtom mi lehet a baj, mert 7végén kb 3 perc alatt állitottunk be két szervert is a lanpartyn
(1iksem volt dedicated). CD kulcsot ne írd be csak pipáld ki üresen.
(1iksem volt dedicated). CD kulcsot ne írd be csak pipáld ki üresen.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lanon is csak úgy tudsz indítani szervert ha dedikált szervert indítasz 😞
de igen.
Semmi gond,ha vki tunna segí[email protected]
Slow nem tudlak elérni telefonon?
Egy nyaralót szeretnék kiadni lehetõleg vastag pénztárcájú német túristáknak...
Sziasztok, kérdésem: ki tudna csinálni nekem egy weblapot, amit reklám célra tudnék felhasználni?

Hopsza, eztet nem tudtam. Most megijedtem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nemlehet, hogy pass incorrectet akkor (is) küld a szerver, ha nincs meg az éppen futó map?
(nem...az nem lehet, hogy fluga béna lenne...nem, az nem...
)
(nem...az nem lehet, hogy fluga béna lenne...nem, az nem...
)
efförmetiv. de ha nem leszel ott, áj vill kibelez jú! vid a tompa nájf!

... csak úgy megszakadunk a munkában! 

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nem is dolgoznak😊))
ehh legyen má vki este fél hat körül fenn a szerveren...lehetõleg 19en,hogy én legyek a 20ik😊)
ehh legyen má vki este fél hat körül fenn a szerveren...lehetõleg 19en,hogy én legyek a 20ik😊)
dolgozunk.
Sokan kérdeztétek, hogy a szerver miért nem 1.1-es.
1. Azért mert állítólag rosszabb lett.info:fejleszõi fórum.
2. Még nincs hozzá szervertörés én meg nem emlékszem melyik programmal csomagoltam szét a dll fájlt 😞
1. Azért mert állítólag rosszabb lett.info:fejleszõi fórum.
2. Még nincs hozzá szervertörés én meg nem emlékszem melyik programmal csomagoltam szét a dll fájlt 😞
Persze!
Munka közben...
Munka közben...Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mert beragadt.
Újraindítottam és most müxik.
Jóreggelt, szépnapot. 😊
Újraindítottam és most müxik.
Jóreggelt, szépnapot. 😊
tudom hogy az. egyszerûen mapváltásnál kivágott és aztán password incorrectel nem engedett vissza...

Server pass: rshu
Egy haveromnál a 2. CD-nél csinálta ugyanezt, de kiderült, hogy csak a memóriát húzta túl és "balphaszkodott" ...
Lassan jön az eredeti.
😊
Jóéjt! Legközelebb (kb.) csütörtökön!
Lassan jön az eredeti.
😊
Jóéjt! Legközelebb (kb.) csütörtökön!
A medve nem játék.
Najó, elteszem amgam holnapra, hátha addig bekukkant ide valaki, akinek ez volt a problémája. Ha meg nem, akkor mégiscsak kiírom cd-re, csak félek hogy ugyanúgy el fogja cseszni mint a daemon. Elég régi íróm van (4x Freecom), nemtom mennyire befojásolja.
Azt írja hogy a data2.cab-ban hiba van, nem nagoyn részlezetni, de mivel cd-re kiírva mûxik, gondolom a védelem lehet a hibás.
Hibaüzenet? Több infó kéne...

CSa.
Ma sikerült megszereznem a Raven Shild-et és nem mutat hajlandóságot arra hogy Daemon tools-al mountolva felmenjen a vinyóra, már az elsõ cd-nél kiakad. Ti hogy oldottátok meg? cd írás nemnagyon megy, nicns itthon nyerscd-m.
Ma sikerült megszereznem a Raven Shild-et és nem mutat hajlandóságot arra hogy Daemon tools-al mountolva felmenjen a vinyóra, már az elsõ cd-nél kiakad. Ti hogy oldottátok meg? cd írás nemnagyon megy, nicns itthon nyerscd-m.
Na, icq belõve:
286282136
(általában du. 2-tõl vagyok gépnél, de úgy is mutatja mikor onlány)
Ezek az arctextúrás bugok, csak azóta vannak mióta kijött az új törés (amitõl látszik a szerverkeresõben), nem ?
A pálya javításán dolgozom, LAN-ban is sikerült látnom a skines dolgot.
286282136
(általában du. 2-tõl vagyok gépnél, de úgy is mutatja mikor onlány)
Ezek az arctextúrás bugok, csak azóta vannak mióta kijött az új törés (amitõl látszik a szerverkeresõben), nem ?
A pálya javításán dolgozom, LAN-ban is sikerült látnom a skines dolgot.
Whoá! Ezt hogy? 

na mind1.. ha valami furit akartok látni:
klikk ide
klikk ide
N0 TXT TLK PLZ!4!
Pet-R te meg pls lõdd be icq-d!
!!