R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
PASSWORD INCOREECT!!!!!!!grrrrrrrrrr

oneal1
lol

!Forza Ferrari!

Crem
Akkor kezdek majd igazán aggódni, ha a lakásba úgy fordulok be, hogy elõször csak bekukucskálok,mindezt gugolva!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Az a baj, hogy reggel 6 kor mikor kelek, még mindig látom a célkeresztet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Petyus_
Miért, most a te szemed volt a textúra a tûzön?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Crem
Ma nagyon jó harc volt!

Kár, hogy kiégett a szemem...

Petyus_
Akkor hajrá Life! Amit írnak róla az igen jól hangzik!

Most próbáltam de_italy mapot sajna nem az igazi nekem úgy tûnik..

Stotoo
Ja ki akartuk próbálni de csak 1.1 -el mûxik, ezért akarjuk már annyira feltörni

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Petyus_
Srácok a realmodot próbálta valaki?

schoma
Magad uram, ha szolgád nincs!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Na meguntuk a várakozást a szervertörésre és most ezt is feltörjük (1.1)
schoma
nem azért, mert megijedtem volna

Faca mondatszerkesztés rulez. Csak Grétsy tanárbá meg ne lássa!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Béna vagy...
Én bent voltam a megbeszélt idõpontban. (nem azért, mert megijedtem volna) Te meg sehol.
Visszatérve a problémához, konzolból próbálod? Nekem az ubiról megy.

fluga
emberek!!! MI VAN A SZERVERREL? rshu-ra kiirja, hogy incorrect password.

repro
na mi kell skacok?!? szóljatok! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

zoli80
Basszus!!!open hgs.serveftp.co?password=rshu beirva és irja hogy nem jo pssword.vajon miért?

megjelent a wimdows 2003 server(corporate),na kiváncsi vagyok mi fost alkottak má megen

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
Tudom!😄

Csak ilyenkor még család,kaja, fürdés!?, stb... Mire eljutok odáig,hogy kikapcsolódjak addigra server full...

van aki a coopot is maskeppen jácca.. én pl ott is russolok ,és egyedül megyek nem csapatban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

CB-LSC
nekem nem szokásom.
Crem
LoL!

18:00 kor meg szóltok, hogy valaki menjen ki,mert jönne be valaki más!😄

Strahd_
Nekem kifejezetten nem tetszik ghogy multiba közeláébe nincs annak a hangulatnak mint amikor Coopba nyomod gép ellen egy csapatban. Mert ott nincs rusholás nincs rambozás... de multiban egymás ellen.. 😞( csak rusholás

Strahd_
Hát ez az Fulga nekem sincs lövésem se 😊 ami van azt megcsináltam de szépségdijas nem lesz 😊

KM
Hát ez az!

Slow
megrendelem, leszállítás 1 hónap, tehát május 😉

Slow
április van...:/

KM
Automexnél:
Rainbow Six 3 - Raven Shield
Elõrendelhetõ. Várható megjelenés: április, 2003

Tikal
már van belõle baj 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KM
Ne is vádolj minket munkával!!!

Slow
naja
én este leszek...

magyarországi megjelenés? valaki valamit tud?
mi ez a tetü lassúság?
õsszel várható, vagy mi a szösz?
=)

schoma
Ez lehet, hogy azért van, mert sokan 4ig, fél 5ig melóhelyen vannak. Széndékosan nem írtam azt, hogy dolgoznak.
De nézd meg majd este 8 körül, szerintem nem sok üres helyet fogsz találni. (legalábbis remélem...)

Mi coopot nyomzunk 8 an... hát mitis mondjak, érdekes dolgok voltak,bár ha a fiam nem jött be azon a gépen jaccani amin futott a dedicated szerver , addig mondhatni jó is volt.de lehet hogy csak, gyorsan elfogyott az 1 giga ram nemtum.. az biztos az RS sem volt tökéletes LAN on ,úgy látszik ez hagyomány marad az R6 nál

CB-LSC
fél 3 van és üres a szerver.Asszem kezd az RS a history felé haladni.Nem leszünk így jóban.
CB-LSC
nálunk jó volt csak a szervergépen volt 15 fps-el kevesebb.
Hát ez jó kérdés...bár 4vs 4 esetleg 5vs5 ig nincs olyan egetverõ próbléma,valóban rengeteg a "makker" kill, de szerintem az extra tár tiltásával ez valamelyest csökenthetõ lenne, de az is igaz war-on nincs ilyen össze-vissza "RAMBO"

Slow
ok
kösz=)))

KM
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Slow
no bejönni nekem is bejön...
csak ez a sebzési rendszer, meg a véletlen kill-hegyek...
nem lesz ebbõl baj?
hogy lehet warozni ilyen bizonytalan gammával?

schoma
Ez egyéni megitélés kérdése!
Bár ahogy elnézem, a szerver tegnap is tele volt este! Vagyunk egy páran, akiknek bejön...

Slow
na most jó gamma ez az rvs vagy szar?
elbizonytalanodtam

morning...LAN on se cd key sem a dedicated server nem szükséges, csak az utóbbi ajánlott,mert ha nem dedicalt szervert inditassz sok embernel kemény warpok lessznek

Tikal
OFF
Egy párszor ellentmondásba kevertem, sõt egy idõ után már sem az enyém sem a saját helyesirásával nem törödött 😊
ON

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Sõt tegnap velem is elõfordult!

OFF

Tikal, hiányzik Grétsy?
Ha igen, akkor ma délután találkozhatsz vele a szerveren

Úgy eltünt, még nem is válaszolt a "Helyesírás?Minek?" címû topicban feltett kérdésemre!

Most hülyén fogok meghalni?!

ON

Tikal
ez már volt egyszer Rushnak is

schoma
Bazz, baromira unatkozom...

schoma
És igen!

schoma
...2...

schoma

schoma

schoma
Milyen koncepciót? Én még szerintem az elõzõt sem láttam.

(azt se tudom, mit kellett volna látnom )