R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Kár, hogy kiégett a szemem...
Amit írnak róla az igen jól hangzik!
Most próbáltam de_italy mapot sajna nem az igazi nekem úgy tûnik..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Faca mondatszerkesztés rulez. Csak Grétsy tanárbá meg ne lássa!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Én bent voltam a megbeszélt idõpontban. (nem azért, mert megijedtem volna
) Te meg sehol.
Visszatérve a problémához, konzolból próbálod? Nekem az ubiról megy.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Csak ilyenkor még család,kaja, fürdés!?, stb... Mire eljutok odáig,hogy kikapcsolódjak addigra server full...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
18:00 kor meg szóltok, hogy valaki menjen ki,mert jönne be valaki más!😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én este leszek...
magyarországi megjelenés? valaki valamit tud?
mi ez a tetü lassúság?
õsszel várható, vagy mi a szösz?
=)
De nézd meg majd este 8 körül, szerintem nem sok üres helyet fogsz találni. (legalábbis remélem...)
csak ez a sebzési rendszer, meg a véletlen kill-hegyek...
nem lesz ebbõl baj?
hogy lehet warozni ilyen bizonytalan gammával?
Bár ahogy elnézem, a szerver tegnap is tele volt este! Vagyunk egy páran, akiknek bejön...
Egy párszor ellentmondásba kevertem, sõt egy idõ után már sem az enyém sem a saját helyesirásával nem törödött 😊
ON
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
OFF
Tikal, hiányzik Grétsy?
Ha igen, akkor ma délután találkozhatsz vele a szerveren
Úgy eltünt, még nem is válaszolt a "Helyesírás?Minek?" címû topicban feltett kérdésemre!
Most hülyén fogok meghalni?!
ON