R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor a vörös köpenyes, csillagszemû igazságosztó elõrántja kardja helyett MP5SD5 tipusú automata géppiszolyát és.....
Kéremszépen ez böngészõbe beírod vagy a még egyszerûbb hunters.hu-t ahol ugyanúgy fent vannak mappek, én onnan szedtem spec.

Calver a segítõkész

A skin az tényleg lehet a világítástól, az menni fog, de azt a CBA-s feliratot nem igazán értem mi lehet, az ég rendesen látszik?
Na mindegy próbálkozom, meg talán most LAN-on is tudom próbálni...
Azért kösz a tesztelést...
A következõt már csak akkor küldöm ha müxik LAN-on.

AndrewCB
Nem tudom mi a problémád! 😊 Minden tiszta!

A szerver jelenleg 1.0. Az 1.1 patch egyenlore nem kell. (Amig nincs server törés).

Plusz pályaként az Embassy lesz csak fenn. Egyenlõre.

Más kérdés van?

AndrewCB
Hmm. Ezt nem tudtam! 😊 akkor az ki lesz egyenlore véve!

schoma
Csak tudod mi a gáz?! A Deathride Mine szvsz az 1.1-es patchel megy csak! Legalábbis engem patch nélkül kivágott, mint a huzat. Ilyenkor mi a teendõ? Fel kel rakni a patchet?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

AndrewCB
Egyszerü:

hgs.servegame.com

Forrest Tomee
Garry!

"Egyébként most tehetem újra az RS-t a patch miatt?"

Szvsz igen, de végül is gyorsan megvan :o)

"Szuper mert már felraktam... Menübõl is mûködik a console?"

Igen, de ezt kell beírni:
open hgs.serveftp.com?password=rshu

AndrewCB
Szóval: Most az Embassy van fenn és a Deathride Mine. Mármint plusz pályaként.

Így jó lesz?

AndrewCB
Az embassy-t igen. de most néztem és a többi is be van állítva! 😊 Mindjárt kiderítem mi van! 😊

AndrewCB
Nem lesz fenn. csak az embassy. Egyenlore.

fluga
cb: skacok ugye az új mappek rajta lesznek a szerveren,ugye igen?

1.1-es werzsön jó?vagy másik pach kell..
Igen.
Megy a hgs is.
megy most vmi serveR?
AndrewCB
gabor fenn vagyunK!

Na a két új maptól lehal a szerver. 😞
A Shop iszonyatosan jó de vannak hibák.
A boltban nincsenek emberskinek. 😊
Ha a képben van a CBA felirat akkor szétakad a map. 😞
Vagy a lámpák fényétõl vagy nem tudom.
Amúgy nekem nagyon tetszik és köszönjök.
Ha bugmentes lesz nagyon kira de én egy kis pénzkeresés céljából megkeresném a cba vezetõségét 😊
nem .. ez adsl sajna es most datanettel inditottam 195.56.243.30 de a keresöben látni kellene mindig

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
Az ip maradt a tegnapi?

Elindult

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
Indítod akkor? 😊

AndrewCB
Új map ne legyen benne! Nem stabilak!

AndrewCB
Stoto jon!

h3nry
Én mennék, de még nagyon melo van 😞(((

\"Andrey\"

Berakjam az újj mappokat coopba?

vagy ketten?

kik jönnének?

AndrewCB
Gabor: Cooperative?

Kijavítottam a túszmentést a pályámon, mostmár rendesen követ a túsz ha elõreszaladsz.
Majd este 8 körül jövök és feltöltöm, most mennem kell...

h3nry
Én meg leugrok cigizni. Már csak 1 óra, nehogy beessen valami nagyobb leállás, vagy gubanc... kopp kopp le is kopogtam.

\"Andrey\"

h3nry
Tejes kávé

\"Andrey\"

Slow
...sorozatvetek... bocs

Slow
na ilyet még senki nem írt ide...
sztem szedjél le egy másik verziót egy másik varezrõl, mert ennyire nem bugos a gamma...

(buuu, várnom kell egy kicsit... túl hideg lett a sör... bocs Soma )
na majd este jól le tkzhatsz 😉

Slow
na ilyet még senki nem írt ide...
sztem szedjél le egy másik verziót egy másik varezrõl, mert ennyire nem bugos a gamma...

(buuu, várnom kell egy kicsit... túl hideg lett a sör... bocs Soma )
na majd este jól le tkzhatsz 😉

AndrewCB
Na basszátok meg! Csak délután jutok el odáig, hogy megnézzem a SuperGamez oldalt. Addigra meg annyi beírás van! A francnak van kedve végigolvasni! Irjatok kevesebbet!

schoma
De! Teát!
Faxa...Jó meleg!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Ha jól olvasok szavaid között,ezekszerint te most éppen nem iszol

schoma

bááááááááááááhhh....Térjünk vissza sörre ez faca hideg

Ok...

Mu*][*h4pHu|{4
Nem!Azért mert a 4600 dx 8as kártya míg a 9700 dx 9es.A nem támogatot tesztek dx9es pixelshadereket futtat amiket a 4600 nem tudd kezelni.Ez dx9es teszt program szal 9700 9500 gef gfx amivel minden tesztet le tudsz futtatni.4600al semmikép arra ot a 3dmark 2001

Az igaz.. de miért nem támogatja az nvdia azt amit az ati?...mert az ati idén több pénzt adott a madonionnak

Mu*][*h4pHu|{4
ha kikapcsolod azokat a teszteket a 9700nél amiket nem támogat a 4600.Akkor nem lesz iylen nagy különbség.Prezse hogy magas érték jön ki ha 1szer a 4600nál a nem támogatot test 0 pontot kap😄

Bontok én helyetted is ,jól leizzattam egy laza kis motorozástol, pont ramfér egy sör

schoma
Bonts egyet nekem is!
Aztán

schoma
Már nem mondok semmit, tudod te azt:

repro
najó.. bontok még eggyet...
estére jól fogok kinézni.
kb 1 óra és megek nyomulni! aki aserveren lesz majd kap a szájára!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

schoma
Ilyen melóhely kellenne nekem is!

Vagy egy egyetemi kisérletben veszel részt, ahol azt kutatják, hogy milyen összefüggés van az alvással illetve a monitor elõtt eltöltött idõ között?

h3nry
Na látod ez a kemény nem a dolly-roll. Mondjuk igazad, van aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.

\"Andrey\"

Na felébredtem én is HALI...

schoma
Na jó! Abbahagytam!
Nem megy ez most....