R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéremszépen ez böngészõbe beírod vagy a még egyszerûbb hunters.hu-t ahol ugyanúgy fent vannak mappek, én onnan szedtem spec.
Calver a segítõkész
Na mindegy próbálkozom, meg talán most LAN-on is tudom próbálni...
Azért kösz a tesztelést...
A következõt már csak akkor küldöm ha müxik LAN-on.
A szerver jelenleg 1.0. Az 1.1 patch egyenlore nem kell. (Amig nincs server törés).
Plusz pályaként az Embassy lesz csak fenn. Egyenlõre.
Más kérdés van?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
"Egyébként most tehetem újra az RS-t a patch miatt?"
Szvsz igen, de végül is gyorsan megvan :o)
"Szuper mert már felraktam... Menübõl is mûködik a console?"
Igen, de ezt kell beírni:
open hgs.serveftp.com?password=rshu
Megy a hgs is.
A Shop iszonyatosan jó de vannak hibák.
A boltban nincsenek emberskinek. 😊
Ha a képben van a CBA felirat akkor szétakad a map. 😞
Vagy a lámpák fényétõl vagy nem tudom.
Amúgy nekem nagyon tetszik és köszönjök.
Ha bugmentes lesz nagyon kira de én egy kis pénzkeresés céljából megkeresném a cba vezetõségét 😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Majd este 8 körül jövök és feltöltöm, most mennem kell...
\"Andrey\"
sztem szedjél le egy másik verziót egy másik varezrõl, mert ennyire nem bugos a gamma...
(buuu, várnom kell egy kicsit... túl hideg lett a sör... bocs Soma
)
na majd este jól le tkzhatsz 😉
sztem szedjél le egy másik verziót egy másik varezrõl, mert ennyire nem bugos a gamma...
(buuu, várnom kell egy kicsit... túl hideg lett a sör... bocs Soma
)
na majd este jól le tkzhatsz 😉

Faxa...Jó meleg!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Aztán

estére jól fogok kinézni.
kb 1 óra és megek nyomulni! aki aserveren lesz majd kap a szájára!!

N0 TXT TLK PLZ!4!
Vagy egy egyetemi kisérletben veszel részt, ahol azt kutatják, hogy milyen összefüggés van az alvással illetve a monitor elõtt eltöltött idõ között?

\"Andrey\"