R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
csináltam ujjat ubinál,jon mail,belépek,stb. játék indit,multiplayer,logg in és kiirja:could not logged in.???????????

Jah.. és 7990,- lessz az tuti

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na ma én is bemotoroztam az automexbe,hát minmondjak "elég rozzant" az a két liba odabent,de min1, a lényeg beszéltem a fonok lánykával(az egész türhetõ darab,majdnem bugyinfogtam)és azt igérte megsürgeti,de még a magyar boritót csinálják hozzá tehát a héten biztosan nem lessz még

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
thx

81.182.24.171

Ha azt írja hogy colud not logged in akkor mégse csináltál meg mindent rendesen. Lehet hogy nem jó a felhasználóneved vagy jelszavad.

AndrewCB
Addig indtítsd már el! Addig nyomom egyedül! 😊

17.00 kor addig reggelizek letusálom magam stb...

zoli80
ubirol is probáltam és ott azt irja ki hogy could not logged in vagy valami ilyesmit pedig végigcsináltam mindent normálisan.

AndrewCB
Gabor: inditasz egy Cooper szervert? Lenne kedvem pisztolyozni! 😊

AndrewCB
Baszhatod! Negyed hétkor lelépek!

igen félünk,én pl már remeg kezem -lábam..de gyere inkább ubirol,és mindenkinek jobb lessz

zoli80
nem kell nekem,csak gondoltam akkor megjavul.

zoli80
nem kell nekem,csak gondoltam akkor megjavul.

zoli80
vagy csak féltek tõlem és ez valami kis trükk?😊

zoli80
de tényleg srácok,komolyra forditva a szót,mi a fasztól lehet hogy nekem azt irja ki hogy hibás jelszó?eddig faszán ment.

tedd vissza az eredeti exe.-t akkor felmegy.de külömben minek kell neked az 1.1?

zoli80
jó ötlet,ezt akartam kérni😊

Szedd le a jelszót, akkor tele lesz, csak majd mi nem férünk be.

Stotoo
és hol a titoktartás? ezért este golyo általi kivégzés lesz (heccsátt)

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

AndrewCB
Én kértem meg multokor valakit! Stoto-nak kellett a hely!

KM

Nekem van. 12000-ért megmondom neked.

Szasztok! Nics valakinek egy cd-kulcsa?
R@in
Milyen peccs?!?!? Nekem anélkül megy.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

zoli80
old file not found!!!milyen old file bakker?elvonási tünetek jelentkeznek rajtam és ez ilyeneket ir ki!!!grrrrrrrrrrrr password incorrect meg old file not found annnnyyyyááááádddd

zoli80
nekem nem megy fel a patch😞 miért teszi ezt velem??? és még mindig password incorrect bakker

KM
Az 30... Nem! 300 ojjektumban dógoznak a jómunkásemberek!

Dógozunk baze. Mi jó munkásemberek vagyunk.

schoma
Ha már játszani nem tudok a melóhelyemen, akkor értelmesen elfoglalom magam...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

KM
Grrrrrrrrrrrr! Ezért lenyilazlak! Izé... Lelõlek!!! Bosszúm véres lesz és kegyetlen!

schoma
NEM!

Éppen filmet nézek!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nem semmi...
Megállapítom, hogy a látásod megfelelõ.

Petyus_
Reális módosítás! ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

KM
Emberek! Merre vagytok???
Mindenki a munka oltárán áldoz?

schoma
A barátnét pedig néha letékázod?

nincs is kutyám

Ja, ha foglalt a fürdõszoba, elõreküldöm a kutyám nyakában egy kibiztosított gránáttal, hogy granade and clear 😊

[Rush]
"realmod"<---------Mi jót takar ez?

hTTp://ror.hu/

köszi
CB-LSC
azt olvastam használ
hgs.servegame.com
És azt mondod ez használ? Ezt honnan lehetne leszedni van tipped köszi
CB-LSC
az 1.1 pach-ben máe asszem supportolja de az még nincs fenn a szerveren de ha csak singlet akarsz rakd fel.
Újra tedd fel a crackot lehet,hogy hazament.
De ugye nem raktad fel az 1.1-es pachot.
Hello mindenkinek, lenne 1 kérdésem .
Már korábban olvastam hogy valakinek TNT2-es kártyával nyomja a játékot nos nekem is ez van (TNT2 pro)de nem megy a játék a legutolso Nvidia drivert(03.02.27) letöltöttem de semmi továbra is ezt irja: your video card is not supported, ez a játék már nem is fog elindulni ezzel a kártyával? Ötlete lenne valakinek? Elöre köszi
zoli80
igen prancssorbol.ubin keresztul nekem nem megy.

Crem
Parancssorból próbáltad?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Az semmi!

Bikiabálom, hogy klíír!😄😄😄😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
miért?

Petyus_
Ja ez gáz.. miért nem mondod elõtte hogy szikjúring eria?!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com