R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Éppen filmet nézek!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Megállapítom, hogy a látásod megfelelõ.

hgs.servegame.com
De ugye nem raktad fel az 1.1-es pachot.
Már korábban olvastam hogy valakinek TNT2-es kártyával nyomja a játékot nos nekem is ez van (TNT2 pro)de nem megy a játék a legutolso Nvidia drivert(03.02.27) letöltöttem de semmi továbra is ezt irja: your video card is not supported, ez a játék már nem is fog elindulni ezzel a kártyával? Ötlete lenne valakinek? Elöre köszi
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bikiabálom, hogy klíír!😄😄😄😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?