R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaaaaj=))
kicsit offolok bocs (annyira nem off)
Splinter Cellrõl van szó:
"Az elmúlt hónapban tették mindenki által elérhetõvé Sam Fisher küldetéseirõl szóló titkos ügyiratokat. A legérdekesebb mind közül a Kínai Nagykövetség elõtt található - feltehetõleg odacsempészett - Magyar Csatornázási Mûvek tulajdonában lévõ csatornafedél."
http://www.hardwired.hu/img.hw?id=16257
kicsit rendben van
kicsit offolok bocs (annyira nem off)
Splinter Cellrõl van szó:
"Az elmúlt hónapban tették mindenki által elérhetõvé Sam Fisher küldetéseirõl szóló titkos ügyiratokat. A legérdekesebb mind közül a Kínai Nagykövetség elõtt található - feltehetõleg odacsempészett - Magyar Csatornázási Mûvek tulajdonában lévõ csatornafedél."
http://www.hardwired.hu/img.hw?id=16257
kicsit rendben van

Most ezt Slow-nak vagy nekem mondod?
kicsit összekevered a szezont a fazonnal.Úgyszoktad hogy bemész a cipõ boltba és azt mondod adják ingyen mert az elõbb már vettél 1 kiló kenyeret a közértben lol.A másik az hogy ha ingyen lenne a net a magyar ember akkor sem venné meg a szoftvert mer ilyen a magyar hozzáállás.Gondolj csak a metró újságra.Ami ingyen van abból 10 vesznek el ha kell ha nem.
Jaja ez kérdés lesz, de akkor is ott lesz még a HSF server
"reggelt"!
ha a net ingyen lenne mindenkinek, aztmondom vegyük meg a szoftvereket... de havi egy játék árát fizetsz ki egy (európai szinten) alsóközép minõségû netért, ami azéert kell, hogy letöltsz meg hogy játsz (mailezés menne mobilról is...)
a netszolgáltatóknak kéne fizetniük az ubit, nem nekünk, mi már fizettünk a netezésért.
RvS single meg ugye...:/
mindenesetre az a kérdés, hogy:
HGS tud-e úgy üzemelni, hogy közösen tudjuk használni eredeti játékkal meg törttel is...
mert megjelenés után nem kellene szétfutnia ennek a pompás kis társaságnak...
ha a net ingyen lenne mindenkinek, aztmondom vegyük meg a szoftvereket... de havi egy játék árát fizetsz ki egy (európai szinten) alsóközép minõségû netért, ami azéert kell, hogy letöltsz meg hogy játsz (mailezés menne mobilról is...)
a netszolgáltatóknak kéne fizetniük az ubit, nem nekünk, mi már fizettünk a netezésért.
RvS single meg ugye...:/
mindenesetre az a kérdés, hogy:
HGS tud-e úgy üzemelni, hogy közösen tudjuk használni eredeti játékkal meg törttel is...
mert megjelenés után nem kellene szétfutnia ennek a pompás kis társaságnak...

LOL
Nem rendeltem, boltból hozza nekem Angliába szakadt honfitársam, már megbvette 30 GBP volt.. adok neki egy tízest gondolom jó az.
Áprilisban jön vmikor, szóval elvileg napok kérdése is lehet, csak nem tudom elérni az illetõt. 😊
Áprilisban jön vmikor, szóval elvileg napok kérdése is lehet, csak nem tudom elérni az illetõt. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Miért mennyiér rendelted meg?
Persze,... most ha errõl van szó...
Megéri megvenni
Megéri megvenni

Sõt nekem drágább is, mert hozzám az ángol verzió érkezik csak jó lenne tudni mikó'...
Jaja.. ez majdnem a "kifutó" kategória ára..
A játékról: ha Ubi támogatni fogja remdesen, kiadják az SDK-t akkor még sokkal jobb lesz az idõvel.. ennek már mutatkoznak jelei. 😊
Pl. Raven Shield Platoon-on a moby csávó teljesen el van ájulva a versenyen elindított mapektõl.. általában jól meg szokta ítélni.. szóval április 28 a nagy nap, jön a rengeteg színvonalas új map egy nagy ajándékcsomagban! 😊
Szóval én nem fogom rá sajnálni a pénzt, legfeljebb kihagyok két nagyon lightos bulit és már meg is kerestem az árát! 😄
A játékról: ha Ubi támogatni fogja remdesen, kiadják az SDK-t akkor még sokkal jobb lesz az idõvel.. ennek már mutatkoznak jelei. 😊
Pl. Raven Shield Platoon-on a moby csávó teljesen el van ájulva a versenyen elindított mapektõl.. általában jól meg szokta ítélni.. szóval április 28 a nagy nap, jön a rengeteg színvonalas új map egy nagy ajándékcsomagban! 😊
Szóval én nem fogom rá sajnálni a pénzt, legfeljebb kihagyok két nagyon lightos bulit és már meg is kerestem az árát! 😄
Elöbb utóbb ugyis feltörik, de aki szereti a gamet annak megéri az a 8000Ft nem?
Igen ez baráti ár, ahoz képest, hogy az új Gamek 10 000Ft fölött vannak ráadásul ez 2CD 

Ravenért 8000? 😊
Most azt mondom ez nagyon kell, de a qurva anyjukat: MÉG MINDIG NEM LEHET NÁLUNK KAPNI! Rohadt magyar terjesztõk!
Most akkor mi van?
1. Minden maradt a régiben?
2. Serverre csak az open ... stb. lehet fellépni?
3. Fent van a tört 1.1-es patch és minden maradt a régiben?
4. Abszolút nem lehet fellépni?
+1 Mükszik a Life féle szerver?
(PS: Nem voltam itthon, csak olvasgatom az utóbbi két nap terméseit ...)
😞
Most azt mondom ez nagyon kell, de a qurva anyjukat: MÉG MINDIG NEM LEHET NÁLUNK KAPNI! Rohadt magyar terjesztõk!
Most akkor mi van?
1. Minden maradt a régiben?
2. Serverre csak az open ... stb. lehet fellépni?
3. Fent van a tört 1.1-es patch és minden maradt a régiben?
4. Abszolút nem lehet fellépni?
+1 Mükszik a Life féle szerver?
(PS: Nem voltam itthon, csak olvasgatom az utóbbi két nap terméseit ...)
😞
A medve nem játék.
Egyiket sem vettem meg,ráadásul audio cdt sõt dvdt sem vettem eredetiben még😊 Amugy igazad van,puszta megszokás😊
Ez tulajdonképpen nagyon baráti ár. Egy MOH:AA, BF, Warcraft3 árához képest.. de ha egy audio CD vagy DVD film árát nézed ahhoz képest is. 😊
És ha ezért kapsz szolgáltatást is a rengeteg külföldi szerveren kívül (patchek, cheat-szûrés, ingyenes mapaek, fegyverek, stb.) akkor kifejezetten jó vétel - mert el fogsz tudni vele játszani egy évig minimum. És akkor havi lebontásban annyi mint havi 2 doboz cigi. 😊
És ha ezért kapsz szolgáltatást is a rengeteg külföldi szerveren kívül (patchek, cheat-szûrés, ingyenes mapaek, fegyverek, stb.) akkor kifejezetten jó vétel - mert el fogsz tudni vele játszani egy évig minimum. És akkor havi lebontásban annyi mint havi 2 doboz cigi. 😊
Ja, csak rendelni lehet, de mire megjön
Addig is
Addig is

Life megoldja😊 ÉN bizok benne,õ olyan😊8000ezer pénz meg kurva sok szerintem,annak ellenére hogy dolgozom.
Ja ebbõl az lesz hogy meg kell venni!
de ha valaki lekodolta az azt is jelenti hogy fel is lehet törni! nem?
amugy akkor lanon se jó már?
de ha valaki lekodolta az azt is jelenti hogy fel is lehet törni! nem?
amugy akkor lanon se jó már?
Ha belegondoltok akkor még ez is gázos 10000cdkey ellenörzés egyszerre még ha csak egy sima php hívás is.Akármilyen bika gép képtelenség enny embert kiszolgálni. és csodálkozunk, hogy laggzik a gamma.LooL.
Aki üzemeltet egy szervert annak megéri, hogy a fent játszó embereknek bisztosítsa a cdkulcs ellenörzést.Csak tudni kellene, hogyan mûködik.
Aki üzemeltet egy szervert annak megéri, hogy a fent játszó embereknek bisztosítsa a cdkulcs ellenörzést.Csak tudni kellene, hogyan mûködik.
Egyébként nekem igy sokkal jobban tetszik a játék, hogy nincsen extra tár (rush igazad volt), vége a rambózásnak (mp5re nagytár, aztán a szart is kilõjük a sarokból)
Egyébként JÓ reggelt mindenkinek!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akkor miért nem az AK-t vetted ki?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ö betûvel, amit én átírtam 0-ra optionsben lévén szeretek ö betût írni... 

Nem nem, 1kis aproság amire választ nem kaptam hogy hol mivel lehet a konzolt elöhivni a F2-re nem reagál, elvileg ez lenne.
Valami php-s szarság megy a cdkulcs ellenörzésben de rá kellene jönni a mikéntjére 😊
Na de most mentem aludni,holnap folytatom cika mindenkinek.
Na de most mentem aludni,holnap folytatom cika mindenkinek.
Mit kellene segíteni?
Ha végigjátszás kellene vagy pályáról leírás azt inkább abba a fórumba tedd fel.
Ha végigjátszás kellene vagy pályáról leírás azt inkább abba a fórumba tedd fel.
Most éppen azon munkálkodom, hogy a szerveren hogyan lehetne cdkulcs ellenörzõ szervert csinálni 😊
Igen müxi, köszönöm probálkozom. IGI2-be tudnál segiteni?
Elküldtem a mailcímedre egyet ami a neved alatt van.
Remélem müxik.Mármint a neved alatti freemail.
Remélem müxik.Mármint a neved alatti freemail.
Probálkozom de ha tudnál küldeni jó lenne köszi
ez a harmadik amire azt mondtam.A BF-re is mondtam még de azt nem kell részleteznek miért ábrándultam ki a játékból pedig qrva jó játék nem is azzal van a baj.A másik az IGI2 de szerintem ezt sem kell részleteznem ott meg a játékkal van a baj mert sajna a netkód egy O.
Ez mit jelent? Esetleg tudnál küldeni exe-t? Ha igy lenne hálás vagyok elöre köszi.
A másik az, hogy mindent fel lehet törni csak a játék szinvonalát rontják el a védelemmel.
Merthogy nem hiszem el, hogy nem jöttek rá a répák, hogy ami jó azt igy is úgy is megveszik.
Ami jó.Ami meg nem azt akkor sem veszik meg.
Ami jó.Ami meg nem azt akkor sem veszik meg.
Néma embernek anyja sem érti a szavát 😊
Egy kérdést megengedsz?
Hányadik játék is a Ravenshield amire aztmondtad, hogy megveszed és milyen fasza?Nem kell messzire menni csak 2-3hónapra. 😄DDDD
Megmondom mi a szar van.
Az van, hogy megvan a lehetõség egy nagyon jó és profi játékra csak szarnak rá és a nagy pénzeket vennék fel.
1-2játék kivételével mindegyik játék egy bughegy még a 6.pach után is.
És mind ez miért?Mert a játék már lassan nem játék hanem védelem.Lassan a hálózaton cdkulcsok harca folyik nem pedig a játék merthogy azt nem lehet a lagghegytõl.Vedd meg és gyári cdkulcsal sem enged fel a szerver.Na és mi?
Tegyük fel, hogy minden ok.Vettél egy szoftvert amiben van lan és mégsincs mert internet nélkül nem indítható.Milliárdos lennék akkor megvenném de csak azért, hogy utánna feljelensem a fasszopókat, hogy vettem valamit amivel nem lehet játszani.
Hányadik játék is a Ravenshield amire aztmondtad, hogy megveszed és milyen fasza?Nem kell messzire menni csak 2-3hónapra. 😄DDDD
Megmondom mi a szar van.
Az van, hogy megvan a lehetõség egy nagyon jó és profi játékra csak szarnak rá és a nagy pénzeket vennék fel.
1-2játék kivételével mindegyik játék egy bughegy még a 6.pach után is.
És mind ez miért?Mert a játék már lassan nem játék hanem védelem.Lassan a hálózaton cdkulcsok harca folyik nem pedig a játék merthogy azt nem lehet a lagghegytõl.Vedd meg és gyári cdkulcsal sem enged fel a szerver.Na és mi?
Tegyük fel, hogy minden ok.Vettél egy szoftvert amiben van lan és mégsincs mert internet nélkül nem indítható.Milliárdos lennék akkor megvenném de csak azért, hogy utánna feljelensem a fasszopókat, hogy vettem valamit amivel nem lehet játszani.
Köszi de akkor azt hiszem ennyi volt nem ismerek senkit aki tudna eredeti exe-tküldeni, de segitséged köszönöm.
Nem a Red Storm csinálta, Ubi Soft Montreal. A Red Storm tulajdonképpen csak a nevét adta. 😊
Egyébként igazad van.. mindenkinek legyen CD-Key-e. Pl. az is jó lenne ha a lebukott csíterek így kaphatnának egy szép nagy örökös bant.. csak sajnos ez az Ubis rendszer rohadtul lagossá teszi a játékot, ez az egy baja van.
Meg a másik: magyar szervert szerintem "illene" törten özemeltetni, ha esetleg jönnének újoncok/hobbipléjek õk is tudják nyomni.
Egyébként igazad van.. mindenkinek legyen CD-Key-e. Pl. az is jó lenne ha a lebukott csíterek így kaphatnának egy szép nagy örökös bant.. csak sajnos ez az Ubis rendszer rohadtul lagossá teszi a játékot, ez az egy baja van.
Meg a másik: magyar szervert szerintem "illene" törten özemeltetni, ha esetleg jönnének újoncok/hobbipléjek õk is tudják nyomni.
bocs még egy gondolat.A sof2 fórumban kiugrottak a bõrükbõl az emberek mikor azt hallották hogy valaki tud eredeti sof2 játékot 6900-ért és rendeltek vagy tízen pedig nyomják vagy 1-2 éve.
Jöhet a flame meg a fuck.
Jöhet a flame meg a fuck.
kapja be mi?De mit csinálnál ha nem csináltatták volna meg a játékot a Red storm-al?Lehet hogy egyedül vagyok így de azt gondolom jogosan fáradoznak több kevesebb sikerrel a warez ellen mert ha megcsinálnak valamit és nem hanyagolják el mert nyomják a pach-eket folyamatosan igenis megérdemlik azt a pénzt fõleg ha 7900 lessz télleg mert nem hiszem el hogy aki dolgozik az nem tud ennyit kifizetni ha nagyon szeret egy játékot.Akinek csak pár hétig tartanak a játékok az ne vegye meg egyetértek.
Hazaérek jó kis serezésbõl, erre mi fogad itt?
Akkor az UbiSoft

Akkor az UbiSoft

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Helloka mindenkinek
Lenne 1 kérdésem, tegnap CB-LSC adott 1 tippet (4252-üz)1.1-es patch-el kapcsba de nem müködik, nem találja a lecserélendö fájlt: old file odes not exist? ez a hiba üz, lenne valakinek erre tippe mit tegyek? Elöre köszi
Lenne 1 kérdésem, tegnap CB-LSC adott 1 tippet (4252-üz)1.1-es patch-el kapcsba de nem müködik, nem találja a lecserélendö fájlt: old file odes not exist? ez a hiba üz, lenne valakinek erre tippe mit tegyek? Elöre köszi