R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
gyikok,lelovik a pilotat akit védeni kéne,a pilota lelovi az egész csapatát,kirugnnak,stb...
tetü külföldiek!

zoli80
1.0át pakkantsd fel és kész is😊

KM
Üdv Mindenkinek!

Valaki összefoglalná, hogy milyen verzió fut most a szerveren, és hogy mit kell még felpakkantani, hogy játszani tudjak? Elõre is kösz!

Big Daddy
Ha esténként bejelentkezel msn-re elküldöm

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
oh de szar a server admin nélkul,nincs kedve jönni vkinek?😊

zoli80
amugy szerintem mar rég szétdaraboltak vagy kulföldre vitték.amugy 2napja jöttem haza olaszorszagbol és minden masodik autó fiat punto 1es,a szivem szakadt meg minden méteren.

zoli80
jah és ra van irva h 6speed,kurva ritka,alig van itthon ilyen.

zoli80
egyszerübb ha megkérdezem töle nem?😊
a radiós dolgot megkérdeztem,5000ft 1 bemondas.ha esetleg latnatok szoljatok😊:eth-046 kékeszöld,3ajtós fiat punto 1es.
hátha😊

ghost cb
Sztem ja, de kérdés ki figyelt oda, és jegyezte meg a rendszámod amit bemondtak. De nem rossz.
Nem ellenõrizted az elõzõ tulajt, nincs e véletlenül nála?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

zoli80
300 az atlag ping😊

zoli80
figyu,szerintetek érdemes rádioban bemondatni h ellopták a kocsimat?arra gondoltam h hátha otthagyták vhol az ut szélén,kb 1liter benya volt benne.

zoli80
fél 2 és tele van....

Crem
Ez nagy szívás ! 😞 😞

Egyébként Zoli, mi is ennyit szoktunk várni ... Max. Akkor van szerencsénk, ha bent van egy HSF-s!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Morgen!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
senki nem jön?

zoli80
bazdeg,fél ora után bejutottam erre fagyok 1et,most meg megint full.ventrillobol csak 2.2.0ám van,hsf 2.1.2 amit nem találok😞
ha valaki olvassa csináljon helyet pls!

zoli80
nem egyszeru bejutni a serverre.

zoli80
nm jelenitheto meg a lap sajna,pedig szivesen megnézném oket,irjatok ha jo lesz.

zoli80
sziasztok!képeket nem tudom megnézni,nem elérhetö vmi.

Big Daddy
1.0-val a HSF szerveren tudsz játszani,csak mostanában mindig tele van.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Csumi! Lehet ezzel a játékkal neten játszani írott cd vel? Én felraktam, és nem tudtam játszani neten.:/ Hogyan kell megcsinálni?

Foszfor - jo arc :o)

Törölt felhasználó
Reggelt! Biztosan olyan csodálatosan nézün ki, hogy jobbnak látta ha ezt nem osztja meg velünk
Crem
Hát akkor még 14.4 modemmel nyomtuk!😛

Ray-el így Ghost Reconoztunk !😄DDDDDDDDD

Crem
Hiii-hooo ... Morgen !

Vuk képeit még mindig nem találom! 😞 Csak saját részre készítette? 😞

Big Daddy
Ja!Akkor én még azt sem tudtam mi az a pc.

Crem

Crem
Mert én már öreg motoros vagyok az SG-n!😄
Szal én még 2001-ben regisztráltam...

Crem
Na ja !😄 Szerintem kb 15 percig csak massziv káromkodás lenne...

Big Daddy
8-kor megyek játszani jöjjön mindenki aki nem álmos.

Big Daddy
Olyan jó a logóm,írok még 1 párat.

Big Daddy
Crem! Neked miért van 4 csillagod? Mi alapján vannak?

Big Daddy
Egyébként sztem enyibõl jobb volt az 1.56.Ott kívülrõl is lehetett rendezkedni.

Big Daddy
Jaja.Mondjuk reggel 8-kor.

Big Daddy
Letöltöd valahonnan a ventriro 2.1.4 verziót,aztán ha nem tudsz bemenni a szerverre HSF oldalról bejössz a ventrire és ha játszik valaki ravent csinál neked helyet.(8után álltalában van valaki a raven szobában)

Crem
Ilyenkor kell Gábort felhívni, hogy indítsa újra a servert!😛

Crem
😊

Tok jo hogy van magyar server, az mar kevesbe hogy allandoan fullon van es nem igazan lehet belepni csak mazlival😞

Kaplan
Jó reggelt!!
Ja egy kicsit kihalt de nem baj a sok kicsi sokra megy. Ezt a jó reggelt és a jó éjszakákra gondoltam...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

RAY.
Jobb reggelt

Látom sikerült "kikukáznod" a topic-ot a végérõl

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Törölt felhasználó
Jó reggelt!!!
RAY.
Jaja,már láttam😊

Jók lettek a képek,gratula!

Törölt felhasználó
Mostmár bejön az oldal
mostmár igen...server ház csere volt ma

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

RAY.
Nekem nem jön be az oldal(letöltések-nél)

hmmm most nezem, hogy masfel eve, amikor a jatek kijott en csinaltam egy sitet... aztan jo ideig nem volt netem,de mostmar van, megvettem a gamet is, vegre volt ertelme. Erre megnezem az oldalt, es mit latok? Maig elerheto😊
Kell valakinek, vagy szedjem le netrol?😊
ravenshield.ini.hu

Facák a képek Crem,KOMI.....ami eddig felkerült az letõlthetõ a oldalunkról a letöltésekre kattintva

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
THX Srácok.

Crem
Márcsak VuK hiányzik...

Crem
KomI képei is felkerültek!!!!

ThX

Crem
feltöltöttem mind