R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Jah, tech filter kikapcs...

KM
Mutatná, ha nem fagyna ki...

Gabor hogyan tudok felmenni a tort serveretekre? És mikor mûködik?
Zoli 15373-as képében tisztán látszik az ip is,na meg az ubi keresõ is elsõként mutatja

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
Minek? Én beismerem, ha béna vagyok!

KM
Ja, ok. Akkor egy ip-t, ha kérhetnék...

AndrewCB
Ase-ból nem is fogsz tudni játszani vele. Ugyanis csak 1.3-nál tudta elõször az ASE-t (ha jól emlészem)!

KM
Kösz! De kellene egy ip is, mert nem mutatja az ASE-m...

Törölt felhasználó
"Nem a kártya a szar, hanem Én voltam béna!"
Látod nem is vitatkozik veled senki sem ez ügyben
AndrewCB
HSF_Hungarian_(PU😎_1.0

Crem
Hát igen... Akkor tényleg überelne mindent.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hi Raven Shield rajongok!

Én is rajongo vagyok.
Ha jól olvastam: 1.0-án megy a tört HSF server és konvert Athena Sword maps kell hozzá.
Mikor lehetne ezeket letölteni mert www.hsf.hu-n nem sok minden érhetõ el.
HSF-tagsághoz mi a belépés feltétele?

Amúgy COD-on Nemesis Klánba tartozok.

KM
Apropó! Mi is a szerver címe?

AndrewCB
Ha a feltételezett szar driverrel jobb az Ati, milyen lenne jó driverrel?

Nem sértõdõm meg, mert Én Téged!

Crem
Akkor nem a kártya szar, hanem a driver... Na meg te vagy béna...

Nem ám megsértõdsz... 😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

AndrewCB
2szer fordult elõ és csak a frissítésen kellett állítani! Nem a kártya a szar, hanem Én voltam béna!

KM
Na, ha majd boldog tulaj leszel, akkor egy kimerítõ élménybeszámolót elvárunk!

Crem
Érdekes, hogy tõlönk 200Km-re 20 üzletben lehet kapni, és 14 ben pedig már raktári készleten van...

Crem
541€ -90.2€ MwSt.

Holnap kiderül, lesz-e ilyen kártyám vagy nem...
Kicsit parázok, mert fater megy megy ki Austriába és nem igen ért ezekhez. Remélem nem hoz helyette egy másik tipust , mondván ez jobb árban volt ...

KM
Mennyibe is fáj egy ilyen?

Crem

Crem
Nah...

Megszólalt az az ember akinek minden 3. indításra indúl el az RVS, mert az ATI kártyája rasztercsíkokat húz...

Adam II
LOL

AndrewCB
Ilyen trágyára veritek!

Ati X800 XT Platinum

zoli80
helyet pls ha olvas valaki!

Törölt felhasználó
Remélem nem a HSF-eknek adod az elsõt? Tudod a címet hova kell küldeni vagy hívj fel a pontosítás végett
nem..ezt nekem küldi szülinapomra..a tied a következõ lesz és más szinü

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Vukodlav
Ezt kapom Crem???? Nem kellett volna!

HIP-HOP jön Vuk

JAJA...köszönjük a kimeritõen érdemleges tájékoztatást...de azé a botok mégis csak az erdõben vannak

cép darab

Crem

Asus 256MB V9999 Ultra Deluxe GF 6800U
GeForce 6800 Ultra / 2 DVI / TV-Out 256MB DDR-RAM / Retail
Art.-Nr. 13867
(2004-07-22)

Crem
Köszönjük !

ghost cb
A BOT a Robot szóból származik. A BOT-ok az informatika számos területein jelen vannak (csakhogy a két legismertebbet említsem: chat és játékok). A BOT-ok valamilyen elõre eltárolt cselekményt-cselekménysorozatot idéznek föl, attól függõen mi milyen általa felismerhetõ információt közlünk felé.
Ez lehet chat-ben hogy egy kérdésre válaszol, vagy káromkodásra kitilt, játékokban meg pl. ha a közelében lövünk akkor ránk lõ. Játékokban azonban minden nem általunk irányított karaktert BOT-nak nevezünk, hiszen nem mi irányítjuk.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hát botok csak az erdõs pályákon vannak,os ott is csak akkor ha sok letõrt faág van...itt esetleg még találkozhatsz terroristákkal

zoli80
akkor is kell vkinek inditania egy servert a sajat gépén ahhoz h csatlakozni tudj hozzá.
botok meg vannak coop módban!

Adam II
Itt nincsenek botok ez nem CS!!!!
A haverod hozzon létre egy szervert és neked csak annyi a dolgod ,hogy beírod az IP címét majd rákattintassz a JOIN gombra

Nem serveren szeretnénk játszani hanem egymással a neten botok ellen.
Mint ha lan lenne.
zoli80
kicsit pontosits ezt azt,milyen verzió,egyáltalán látjátok e a servert,stb.?

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy a haverral nyomnánk a gamest botok ellen a neten de nem tudunk csatlakozni egymáshoz.
Tud valaki segíteni, hogy tudunk csatlakozni egymáshoz?

Elõre is köszi.
Törölt felhasználó
Olvasni nem tudok Íni sem, más írja be helyettem a szöveget is
KM
Kösz!

Crem
Már dolgoznak rajta...

Crem
Olvassuk !😊

zoli80
hello!olvassa egyaltalán valaki ezt a szart v csak egyedul irogatok?

zoli80
a lanos képeket mikor lehet megnézni?

zoli80

zoli80
nem hoztam szégyent😊

zoli80
játszottal volna te ma délután még a gábor nevet is felvetted volna😊

Törölt felhasználó
Mást ne csináljatok vele csak ezt:
zoli80
kedves HSF!odabiggyesztettem a zoli után a hsf-et ideiglenesen,különben nem lehet ezekkel szót érteni.remélem nem veszitek rossz néven😊