R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Látod nem is vitatkozik veled senki sem ez ügyben

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én is rajongo vagyok.
Ha jól olvastam: 1.0-án megy a tört HSF server és konvert Athena Sword maps kell hozzá.
Mikor lehetne ezeket letölteni mert www.hsf.hu-n nem sok minden érhetõ el.
HSF-tagsághoz mi a belépés feltétele?
Amúgy COD-on Nemesis Klánba tartozok.
Nem sértõdõm meg, mert Én
Téged! 

Nem ám megsértõdsz... 😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Holnap kiderül, lesz-e ilyen kártyám vagy nem...
Kicsit parázok, mert fater megy megy ki Austriába és nem igen ért ezekhez. Remélem nem hoz helyette egy másik tipust , mondván ez jobb árban volt ...
Megszólalt az az ember akinek minden 3. indításra indúl el az RVS, mert az ATI kártyája rasztercsíkokat húz...

Tudod a címet hova kell küldeni vagy hívj fel a pontosítás végett 

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Asus 256MB V9999 Ultra Deluxe GF 6800U
GeForce 6800 Ultra / 2 DVI / TV-Out 256MB DDR-RAM / Retail
Art.-Nr. 13867
(2004-07-22)

Ez lehet chat-ben hogy egy kérdésre válaszol, vagy káromkodásra kitilt, játékokban meg pl. ha a közelében lövünk akkor ránk lõ. Játékokban azonban minden nem általunk irányított karaktert BOT-nak nevezünk, hiszen nem mi irányítjuk.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
botok meg vannak coop módban!
A haverod hozzon létre egy szervert és neked csak annyi a dolgod ,hogy beírod az IP címét majd rákattintassz a JOIN gombra
Mint ha lan lenne.
Az lenne a kérdésem, hogy a haverral nyomnánk a gamest botok ellen a neten de nem tudunk csatlakozni egymáshoz.
Tud valaki segíteni, hogy tudunk csatlakozni egymáshoz?
Elõre is köszi.
Íni sem, más írja be helyettem a szöveget is