R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali emberek segitseteeeek!!!
Kiprobáltam ez a gyönygszemet, és szerettem volna multira menni de ezt kapom vissza amikor letölti a szerverek listáját:
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1003 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (4345)
R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:0055) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Mi a fenéért hisztizik nekem? 😞
Kiprobáltam ez a gyönygszemet, és szerettem volna multira menni de ezt kapom vissza amikor letölti a szerverek listáját:
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1003 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (4345)
R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:0055) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Mi a fenéért hisztizik nekem? 😞
http://webmester.lap.hu
Apropó. Tamás-féle weblaphoz fûzve meg csak annyit,hogy amikor írtam,hogy szükségem lenne egy lapra,egyikötök sem futtatta magát,pedíg ha ezt tudtam volna,hogy ilyen-nagy profik vannak itt ebben a szakmában, inkább annak fizettem volna érte...
Zoli! Így irod be biztos:
open hgs.serveftp.com?password=rshu
A password rész fontos, ha pass-t irok engem se enged fel!
open hgs.serveftp.com?password=rshu
A password rész fontos, ha pass-t irok engem se enged fel!
"The trees move. Do you not see it?"
17órakor szerver restart és visszateszem a másik modot.
hehe, az apamedve leszedi a fejét annak aki piszkálja a bocsát
helyes...😉
igazad van, ráadásul ez nem lopás, mert azért van fenn swf-en a példák, hogy használjuk õket és inspirációt adjanak és tanuljunk belõle...
hajrá tomi
zenét meg majd megoldjuk
helyes...😉
igazad van, ráadásul ez nem lopás, mert azért van fenn swf-en a példák, hogy használjuk õket és inspirációt adjanak és tanuljunk belõle...
hajrá tomi
zenét meg majd megoldjuk

Egésszen biztos te jobbat készitettél 8.-os korodban,fõleg ,hogy soha nem tanultad csak magadtól próbálkozól.. én speciel örülök neki, hogy a fiam szenved vele, mégha lopja is az ötleteket, nos ehez képes szerintem tök jopofa,mégha a zene tényleg qurva szar
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azért nem lesz rossz az a PS3 hidd el.. fõleg hogy egyik elsõ játék rá a GTA4 lesz. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem mondtam hogy a trailer jó.. 😊 Ha megfigyeled írtam, hogy a B kategóriába csúszik. 😊
Csak annyit mondtam, hogy amcsikat sem kell lenézni mert ott is vannak egészen kiemelkedõ filmesek minthogy Európában is vannak egészen gyengék. 😊 Egyébként bekaphatja USA és Európa is KUROSAWA 4eva! 😄
Csak annyit mondtam, hogy amcsikat sem kell lenézni mert ott is vannak egészen kiemelkedõ filmesek minthogy Európában is vannak egészen gyengék. 😊 Egyébként bekaphatja USA és Európa is KUROSAWA 4eva! 😄
Sebaj! Nincs már messze a "ps3 a pc gyilkos" topic lehagyása sem ... 😊
(Nevezzük át: "R6: Raven Shield es ha van kedved csak úgy beírni" topicnak! Garantált az elõrelépés. 1 hét alatt lehagyjuk az összeset ...
)
(Nevezzük át: "R6: Raven Shield es ha van kedved csak úgy beírni" topicnak! Garantált az elõrelépés. 1 hét alatt lehagyjuk az összeset ...
)A medve nem játék.

Hát te nem vagy semmi.....
Nézd már meg a topic címét!
A fórumot már eltaláltad, most már nincs messze a megfelelõ topik sem
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
hogy lehet a gta3 multit használni
haggyá' petyus...
az amcsi filmek iszonyat nyomva vannak az egész világban, értékrendet teremtve, ami igen alacsony színvonalu, õsszehasonlíthatatlan az európai filmmel... arányokat kell nézni, nem 5 db rendezõt...(<--- ezek is európai stílusban nyomják, leszakadva amerikai sztenderdrõl, ettõl jók)
nézzd meg a trailert és mondd azt, hogy jó...
de sztem errõl nem kell most vitatkozni...😉)
az amcsi filmek iszonyat nyomva vannak az egész világban, értékrendet teremtve, ami igen alacsony színvonalu, õsszehasonlíthatatlan az európai filmmel... arányokat kell nézni, nem 5 db rendezõt...(<--- ezek is európai stílusban nyomják, leszakadva amerikai sztenderdrõl, ettõl jók)
nézzd meg a trailert és mondd azt, hogy jó...
de sztem errõl nem kell most vitatkozni...😉)
Ez elég buta ötlet.. amcsiknál is vannak zseniális filmkészítõk (pl. Spielberg, Zemeckis, Woody Allen, Ridley Scott, Oliver Stone, Tim Burton, James Cameron stb. stb. stb.), az európai filmek nagy része meg szintén színvonaltalan szenny (csak általában más módon).
szegény tamás, ne bántsátok, nem azt írta, hogy alkotott egy korszakot, hanem, hogy van egy honlapja és nézzétek meg...
lehet tartalom a fontos, nem? he?
,)
(sztem a zene szar, ha akarod küldök valami jót...

)
lehet tartalom a fontos, nem? he?
,)
(sztem a zene szar, ha akarod küldök valami jót...

)
hehe egyetértek, szupergáz
kb mint a tombrider, de inkább szarabb...
lassan az a véleményem, hogy az amerikaiaktól az ízlésrendõrségre hivatkozva el kellene venni a filmkészítés jogát...=)
a pénzt meg a technikát adhatják, de nem szólhatnak bele, fõleg a sztoriba...😉)
kb mint a tombrider, de inkább szarabb...
lassan az a véleményem, hogy az amerikaiaktól az ízlésrendõrségre hivatkozva el kellene venni a filmkészítés jogát...=)
a pénzt meg a technikát adhatják, de nem szólhatnak bele, fõleg a sztoriba...😉)
Hát igen ez igy kurvagáz oldal 😊))
Ott max. a csecsemõt tartó anyát erõszakolhatta volna meg a visszaúton a katona (akit inkább lelõtt 😊 ), de az egy napos tûzharc után nem akart semmit még egy szomi asszonytól sem ...
A medve nem játék.
OFF
megnéztem a trailert....hááááát. asszem csak letöltöm,de ki nem adok egy rongyot érte, ha nálunk is lesz.
Sámuel kivételével csapnivalóan SZAR szinészek játszanak benne, félek, hogy egy amolyan eksön hirós film lesz ebbõl, realitás nulla. például az AK az elején nem köpködi a töltényeket, ahogy lõ vele a feka, meg ilyenek...a végén a trilernek már repkednek a hüvelyek, de azért ez gáz. Szerintem nem számíthatunk egy black hawk down szintû dologra.
az a latin libát, a michellt, meg a LL Juniort a fekete vonatból meg úgy kellett volna kihagyni mint az állat. jácca itt ez a liba nagy G.I. Jane-t, de úgy áll a kezében a puska, mint az enyémben a vasaló. na és az a szerelmi jelent, csók meg mittudomén...bazeg tarkólövés egy FAL FN-el két méterrõl 1 golyóval, hogy ne pazaroljunk. Még a Gyûrûk Urába sem volt való a szerelem, na de ide? Faszom elcsattan, hogy az amik már vmi nyálas csöpögõs szál nélkül nem is tudnak létezni. Még jó hogy a black hawk downban nem fûztek bele vmi jó kis szerelmi szálat egy tizedes meg a hadnagy között LOL.
ON
megnéztem a trailert....hááááát. asszem csak letöltöm,de ki nem adok egy rongyot érte, ha nálunk is lesz.
Sámuel kivételével csapnivalóan SZAR szinészek játszanak benne, félek, hogy egy amolyan eksön hirós film lesz ebbõl, realitás nulla. például az AK az elején nem köpködi a töltényeket, ahogy lõ vele a feka, meg ilyenek...a végén a trilernek már repkednek a hüvelyek, de azért ez gáz. Szerintem nem számíthatunk egy black hawk down szintû dologra.
az a latin libát, a michellt, meg a LL Juniort a fekete vonatból meg úgy kellett volna kihagyni mint az állat. jácca itt ez a liba nagy G.I. Jane-t, de úgy áll a kezében a puska, mint az enyémben a vasaló. na és az a szerelmi jelent, csók meg mittudomén...bazeg tarkólövés egy FAL FN-el két méterrõl 1 golyóval, hogy ne pazaroljunk. Még a Gyûrûk Urába sem volt való a szerelem, na de ide? Faszom elcsattan, hogy az amik már vmi nyálas csöpögõs szál nélkül nem is tudnak létezni. Még jó hogy a black hawk downban nem fûztek bele vmi jó kis szerelmi szálat egy tizedes meg a hadnagy között LOL.
ON
Elvileg jövõ hét keddtõl már lehet kapni a Media Marktban (pl. West End) Azt mondták, ha nem lenne húsvét, akkor már szombattól ... (Egy ismerõst elküldtem, hogy személyesen kérdezzen rá!)
Ígéret szép szó ... 😞
Ígéret szép szó ... 😞
A medve nem játék.
Mint azt olvashatod a fórumba, hogy a modok és a pályák nagy része csak 1.1-el müxik.
Ezt gépeld be a konzolba: open hgs.serveftp.com?password=jelszó
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Huh! Tegnap jót játszottunk!
Volt azonban egy furcsa eset... Épp élesítettem a bombát, valaki belémlõtt egy tárat, de meg sem éreztem
... Azért felálltam, és leszedtem, miközben tárat cserélt.

Volt azonban egy furcsa eset... Épp élesítettem a bombát, valaki belémlõtt egy tárat, de meg sem éreztem
... Azért felálltam, és leszedtem, miközben tárat cserélt.

Még 1 pontositás véget amit küldtél exe-t azt a system-be kell bemásolni?
Hello Lifeforce
Tegnap adtál 1 pár tippet de sajna nem jött be továbra se indul a játék, irtad a uninstalt, megvan, van valami tipp az ujra telepités elött?Elöre köszi
Tegnap adtál 1 pár tippet de sajna nem jött be továbra se indul a játék, irtad a uninstalt, megvan, van valami tipp az ujra telepités elött?Elöre köszi
konzolba írd be: open hgs.serveftp.com így mennie kell.
http://hunters.hu
TS2
Roger Wilco
és hasonlok...
Roger Wilco
és hasonlok...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Semmit nem bénázol.
Sajna pont errõl beszéltünk, hogy a játék a kulcsellenörzéssel van elfoglalva és nem a játékkal. 😞
Sajna pont errõl beszéltünk, hogy a játék a kulcsellenörzéssel van elfoglalva és nem a játékkal. 😞