R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
cheat????
Ezt meg se hallottuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
"Ö" gomb.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

h3nry
Köszi a mai játékot, ma elég hamar mennem kellett, mert hát ugye a haverok már várnak a kedvenc pub-ban. Még meg kell dumálni a holnapi paint-ball taktikát 😄

\"Andrey\"

Calver
Net részéhez nincs... Különben HGS is 1.1-es lenne már.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
De, nézd meg Custom Missiont, ott vannak szép sorban a mapok!

Petyus_
Esküszöm nem találom. 😄

Nemtom mitõl van, de folyton password incorrect-et kapok ezért nem láttok mostanában a szerveren. 😞

csak törött szervere tuc csatlakozni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus.
A hgs.servegame.com -on a letöltések menü alatt.
Most indítom újra a szervert és átteszem a másik modot.
Crem
Hi!

Jelezze majd valaki ha vége a coop-nak. Na és persze kezdõdik az "igazi" játék.

Addig megyek és rombolom a kedélyeket a BF-ben...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Egy találos kérdés:
megvan a törés a játékhoz, letöltöttem a "nocdkeyt is a játékhoz, de ahogy inditaná a játékot multiban, szerver belépés után kiirja hogy invalid cdkey! mi a fenét kéne csinálnom?
Tikal
Csak lesz valami törés, nem hiszem hogy akkor itt megállna az élet, vagy az ubi feltalálta a tökéletes megoldást a warez ellen? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
na
nem is kell az az RvS, hiszen jön a Rainbow Six 3: Athena Sword....

Petyus_
Modok, mapek nagyrésze csak az aktuális verziószámnál mûködik.. jön majd csomó javítás a játékhoz. 1.0-nál leragadni le lehet, csak nem jó. 😞

Petyus_
Life a törést honnan lehet letölteni? Mert nem találom a hgs.servegame.com-on és módszeresen password incorrect-et kapok. 😞

Na coopszerver elindítva.
De ha nem fértek be 2-3-an akkor szoljatok mert visszaállítom.
Ha kéritek akkor átteszem coopra
Petyus_
Azt tudom. 😊

Nagyon nem szeretném.
Petyus_
Sajnos ezzel a magyar scene fejlõdésének vége lenne. 😞

Köszönöm szépen 😊
Én is megveszem ha kell de nem errõl van szó.
Arról van szó, hogy amenyien megveszik azt 1szerver lazán kiszolgálja.
Igazából mindig azoknak próbálok segíteni akiknek nincs pénzük megvenni.
Közöttünk nagyon sok a még nem keresõ ember...
Crem
Hi Life!

Az a véleményem, hogy ne erõlködj rajta!
Nemsokára megjelenik és ha páran úgy gondolják, hogy megéri nekik akkor küldünk neked egy kis $ ,hogy megvedd eredetiben!

De ezt majd priviben.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Jah és még egy.. a dedicated servernek nem kell cd kulcs de ha még is gond az 1.2 patch telepités a szervernek,én hozzájárulok egy "csomaggal" a szerverre

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát azért nem kellene kétségbe esni az 1.2 patch miatt, legfejjebb legális szervert futtatsz..sztem elég sokan megvásáróljuk igyis-úgyis. és egy tipp akinek esetleg nehéz hozzájutni,összeálltok 2-3 man vesztek egyet,majd elõ a kis radirral, elsõ-útolsó betû /satir/oszt visszaviszed ,hogy nem lehet jáccani vele a neten kérek másikat,majd hát ezsem jó sajnos ,de mostmár igazán mérges vagyok ,vagy adják vissza a pénzem,vagy adjanak egy olyat ami müxik is,igy meguszható2.3 ezerbõl annyit má csak kibir mindenki....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

schoma
THX a mai játékot skacok. Bár a végén már eléggé kevesen voltunk...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

1 órát késtél a segitõkészségeddel 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
Zoli! Nyomsz ide egy icq vagy msn elérhetõséget és én segítek megcsinálni, sztem az egyszerûbb lenne!

zoli80
hol van törés?inire gondolsz?

Azért van mert a törést nem töltötted le.
És utánna loggolj be.
Petyus_
Ubi E3-as bemutatói:

Tom Clancy's Rainbow Six 3 Athena Sword: Looks like the PC is getting a new expansion for the latest in the series. Fun all around!

zoli80
ubi account ok,2 is van,csak logolásnál mindkettõre azt irja ki hogy could not logged in....... openes megoldással ment sokáig aztán hirtelen....

Nem tudom mit teszel fel rosszul. 😞
Ezt még pachelni sem kell.
Feltelepíted a játékot.A hgs-rõl letöltöd a törést és csinálsz egy accountot az ubi-n.
Na hogy senkit ne érjen meglepetésként.
Amikor kijön az 1.2-es pach és nem lehet feltörni akkor a H.G.S. pályafutásának végét jelenti a Raven Shieldben.Természetesen sokat fogok vele dolgozni, hogy ne így legy.Ez azt jelenti, hogy programozó cimbit idehívom és rászánunk 2-3napot a feltörésére.
Ha nem megy akkor..... 😞((((
Hello Life Force tudnál 1 kicsi segitséget adni? 4478-üzenet, köszi
zoli80
ip alapján logolni kell az se megy

schoma
készítõjé=készítõé

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Ma volt szerencsém kipróbálni a shoppos pályát:
nekem nagyon teccik. Minden elismerésem a készítõjé!

Bár még érzésem szerint lehet rajta finomítani, de összképét tekintve jó.

Szvsz a cigisdobozok kicsit viccesek, majdnem akkorák, mint a gyümölcslevek. Valamikor pedig annyira belassult a pálya...
Ez nem tudom mitõl lehet.

zoli80
ha tele van nem azt irja ki😞(

Calver
MS-dos parancssorba írd be:
ping hgs.serveftp.com
Ott megkapod!

CB-LSC
internet protocoll
Petyus_
Dettó. Passwors incorrect.. gondolom tele van.

zoli80
ip micsoda???

zoli80
rshu és serveftp😞(

Törölt felhasználó
Énis igy jártam😞(
fluga
megy a szerver

Crem
Na ez szép...

Beköszönök, erre kifagyok!😞
Vissza se tudok menni!😞((((((((

a.carkey
Ill. kisbetûvel:
"rshu" ... ?!
Próbáld meg ip conról is!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem írsz "serverftp"-t, csak "serveftp"-t!?

A medve nem játék.

Köszi Petyus!
Petyus_
Csak tört szerverre tudsz csatlakozni.. hogy hogyan kell megtalálod a hgs.servegame.com webcímen.

Ez egy bug, a belsõ browser túl sok szervert talál akkor kifagy. Alul van a szûrõ, mondjuk a coop szervereket kiveszed akkor nem fog kifagyni.