16419
-
Gabor_(HSF) #7141 még egy ,, próbáld beírni a regeditbe ...nátha.. -
#7140 tegnap nem voltam itthon .. -
#7137 miaz ipje?nem latom! -
Barnus #7136 Dark ennek az üzenetednek most épp marha sok aktualitása volt ám:) -
#7135 Hosszú Ő-vel... -
#7134 GYertek LR-re -
#7133 Ne forgasd már bennem a tört...:(( -
Gabor_(HSF) #7132 nincs benne ..nulla ami esetleg O betű?????vagy forditva -
#7131 Azért a tegnapi dolog megint vicces volt.. sok embernek nem tetszik gábor szővege,stílusa,modora stb..azoknak úgy elmondanám hogy ő kurva sokat tett azért hogy egyáltalán kialakuljon egy magyar RvS "tábor"... amikor kijőtt a demo csinált szervert amikor a teljes is megjelelent úgyszintén amikor nem volt hgs vagy megkértétek szó nélkűl ... ja és mellékesen life-nak a progija egy nagy rakás szar.. amíg nyomtuk a demo-t gabor meg őcsi mindig jobbak voltak nálunk.. ja és megsúgnám azoknak akik egy kibszott nagy csalónak tartják hogy a demohoz volt patch csít ellen :) asszem ennyi lenni és nem szeretném ha ujra kezdődne ez a vita. -
#7130 Remélem az UBI veszi a lapot és küld egy NEW CD KEY-t mert az Automexnél kiröhögnek... -
Gabor_(HSF) #7129 Egyébbként qrva jók az új pályák!!! -
#7128 Most épp levelet írok a rendszegazdának, hogy fordítsa le angolra, amit elküldök az UBI-nak...
Még jó, hogy számlára vettük RAY-el...
Csak az bosszant, hogy erre vártam 2 hétig...
-
DVDMester #7126 www.szakacskonyv.tk -
#7125 Csak viccből írtam!:D -
#7124 Jujuuujjjj, onnan menekulj amig nem késő ;) :PPP -
Barnus #7123 Crem veled mi a helyzet? Sikerült már valamit bűvészkedni ?:) -
Barnus #7122 warlord ne add fel:) A régivel próbáld megoldani. Egy próbát megér. Kb 5 perc.
Jelenlegi System könyvtárad elmented pl system10 néven, és aztán felpatcheled 1.1-re(persze kell hozzá eredeti gsrouters.dat, core.dll és ravenshield.exe). Ezután elinditod játékot, beirod cd-keyt és kiderül igy megy e. Ha nem, akkor bizony holnap automex, reklamálás, hogy invalid cd key van csináljanak valamit... -
Gabor_(HSF) #7121 akko nem szoltam, és igen azt szedtem le én is ,bár azthiszem 1.1 nincs is más fenn -
#7120 megbeszéltuk!:) -
Gabor_(HSF) #7119 3 guriga? ennyiért adok 10 et is -
Barnus #7118 Gabor. Én nekem mindig minden játéknál az az első, hogy mikor crackelt exe-t bemásolok, akkor előtte az eredetit átnevezem .bakra. nekem mindig minden fileból megvan az eredeti, így köv patchnél csak vissza kell nevezni őket. Azt a nocd-t szedted le amelyikben volt egy crackelt exe és külön 1.1-hez való CDCHECK.EXE? Mert arra is szükség van. Bár figy. lehet hogy ha én újra raknám, az UK verzióval nekem se menne. Mint mondtam nekem még mindig az eddigi US van fent és azzal semmi bajom nincs. Akinek nagyon nem megy, megpróbálhatná az eddigi kalóz cd-ről felrakni a játékot, hogy úgy elfogadja e. -
#7117 3rugo:)de hulye vagyok ma:) a hulye gdf az oka!butitanak. -
#7115 3000rugoert cd key?ez komoly? -
Gabor_(HSF) #7114 hát ez izgalmas... én is leszedtem uazt a no cd cracket , és nekem nem megy vele,úgyhogy csináltam egy bin.-t a 2 es cd ről és deamonnal használom,ja és másik exe file miatt pedig nem fog felmenni az 1.2 sem -
#7113 Nálam format:C volt!
szal' tök szűz a gép!!!!
UK-s 1.1 felment! hiába akarom még1szer kiírja, hogy csak az 1.0-ra lehet feltenni... -
Barnus #7112 Wwarlord: Megvan még régi RvS-ed? azt mondtad elmentetted. Próbáld ki azt, hogy megy e. Ha van ICQ-d adj számot és küldöm azt a 3-4 eredeti filet ami módosult anno crack miatt és próbáld azzal hátha... -
Barnus #7111 Gábor nem hiszem hogy az lehet a gond :( Én a régi US verziómra raktam fel 1.1-et és gamecopyworldről leszedtem NOCD patchet, hogy ne kelljen eredeti cd-met koptatni, meg folyton betetnni meghajtóba. Egyszer kérte cdkeyt és elfogadta, megy azóta is. Vagy elgépelés lesz a dologból vagy vmi verzióbeli probléma. Mondjuk eleve érdemes a Tecxh filterben beállitani a SAME VERSION ONLY-t mert minek jelenjenek meg 1.0-ás serverek is.
Gondolom nem gépelhettétek el a cd keyt mindketten:( Nem lehet hogy télleg a cd key-el van vmi? Automexnél kéne reklamálni.
Ja és kis/nagybetű szerintem nem számit. Én csupa kisbetükkel irtam be, kötőjeleket viszont én is irtam. Szóval elfogadta kicsi betükkel is.
Hülye kérdés:
Úgy kezdődik a key, hogy RVS- ugye az rvs-t is beirtátok, nem csak az utána levő részt?:) -
Gabor_(HSF) #7109 és ezt a patchet tedd fel ez tuti jo,, ha ekkor sem menne akko gáz van,és nem fing -
Barnus #7108 Teljesen letöröltétek régi gamét? Én mondjuk nem. Nekem megvoltak eredeti fileok, amiket módosított crack. Arra raktam fel, nem irt invalid cd keyt. Nem lehet hogy ha a régire pakoltátok, akkor vmi szemét maradt még benne?
Warlord: Mondj egy server ahova tutira Invalid cdkeyt ir neked. Megnézem, hogy engem felenged-e. -
Gabor_(HSF) #7107 ha mossem megy kitartás (éljen szála...)törölj le mindent, a mentéseket is,a könyvtárat is,meg a regedit-ből is takaritsd ki..
aztán telepitsd újra, és ne használj semmien no cd cracket pl..
Patch -
Gabor_(HSF) #7105 patch felment rendesen? -
Gabor_(HSF) #7102 juj!!! má fáradok... na akkor ovi sorakozó:)ami fehér az megeggyezik a te patcheddel ,ami szürke az nem,most megne kérdezd milyen szin a szürke -
#7099 Nem akarok beleszolni, de van megoldás erre. Ha a patch telepítésénél kicsit elolvasnátok a dolgokat, akkor ott le van írva, hogy tudnak a dologról. A megoldás a következő: nem a ravenshield.exe-vel indítjátok el, hanem a system könyvtárban lévő "bat" fájllal. A pontos nevét nem tudom. Ebben szerpel egy olyan utasítás, ami megakadályozza a fagyást. Tudom, mert kipróbáltam. -
Gabor_(HSF) #7098 nagybetü, -jel, minden meg vot?és 1.1 only, 1.0 ra nemvot jo nekem se, egyik key sem -
#7096 Megint 1 cigi... -
zozo12 #7095 sziasztok !!
mi a leguljabb patch????
lécci mondjátok meg. -
#7094 Na ez fasza!:D
AUTOMEX-nél meg 3000ft-ért csak CD kulcsot árulnak 1 hét mulva!:D -
#7092 EMBEREK!!!!
INVALID CD KEY!!!!!
Mi a F@SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.1 fent van! Mi a gondja? -
#7090 Gyertek inkább holnap Globalozni :) ott megvárjuk a karácsonyi árleszállítást ;))) -
#7089 no meg azért hogy eliten gyapassam magam,hm..