R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt meg se hallottuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Andrey\"
"The trees move. Do you not see it?"
Nemtom mitõl van, de folyton password incorrect-et kapok ezért nem láttok mostanában a szerveren. 😞
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A hgs.servegame.com -on a letöltések menü alatt.
Jelezze majd valaki ha vége a coop-nak. Na és persze kezdõdik az "igazi" játék.
Addig megyek és rombolom a kedélyeket a BF-ben...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
megvan a törés a játékhoz, letöltöttem a "nocdkeyt is a játékhoz, de ahogy inditaná a játékot multiban, szerver belépés után kiirja hogy invalid cdkey! mi a fenét kéne csinálnom?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ha nem fértek be 2-3-an akkor szoljatok mert visszaállítom.
Én is megveszem ha kell de nem errõl van szó.
Arról van szó, hogy amenyien megveszik azt 1szerver lazán kiszolgálja.
Igazából mindig azoknak próbálok segíteni akiknek nincs pénzük megvenni.
Közöttünk nagyon sok a még nem keresõ ember...
Az a véleményem, hogy ne erõlködj rajta!
Nemsokára megjelenik és ha páran úgy gondolják, hogy megéri nekik akkor küldünk neked egy kis $ ,hogy megvedd eredetiben!
De ezt majd priviben.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És utánna loggolj be.
Tom Clancy's Rainbow Six 3 Athena Sword: Looks like the PC is getting a new expansion for the latest in the series. Fun all around!
Ezt még pachelni sem kell.
Feltelepíted a játékot.A hgs-rõl letöltöd a törést és csinálsz egy accountot az ubi-n.
Amikor kijön az 1.2-es pach és nem lehet feltörni akkor a H.G.S. pályafutásának végét jelenti a Raven Shieldben.Természetesen sokat fogok vele dolgozni, hogy ne így legy.Ez azt jelenti, hogy programozó cimbit idehívom és rászánunk 2-3napot a feltörésére.
Ha nem megy akkor..... 😞((((
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nekem nagyon teccik. Minden elismerésem a készítõjé!
Bár még érzésem szerint lehet rajta finomítani, de összképét tekintve jó.
Szvsz a cigisdobozok kicsit viccesek, majdnem akkorák, mint a gyümölcslevek. Valamikor pedig annyira belassult a pálya...
Ez nem tudom mitõl lehet.
ping hgs.serveftp.com
Ott megkapod!

Beköszönök, erre kifagyok!😞
Vissza se tudok menni!😞((((((((

Ez egy bug, a belsõ browser túl sok szervert talál akkor kifagy. Alul van a szûrõ, mondjuk a coop szervereket kiveszed akkor nem fog kifagyni.