R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan melyik kell?
Egy elérési utat adj.
Aztán küldöm.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Úgyhogy halljuk...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ja és sorry a laggér de muszály vagyok a szerveren dogzani egy 30percet.
Sorry fiuk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De egy kicsit kellemetlen,hogy valaki miatt 15mp ig tart egy map, mert végigfutva eltalál mindenkit!
A több éves rutinról meg az a véleményem, hogy az említett személyt még guggolva, elhajolva nem is láttam... Valószínû azt se tudja melyik gomb!
Más: Próbáld ki futás közben egy adott pont eltalálását (én az alakos figurán probáltam) 200 lövésbõl 2DB talált!!!!!! Az se fejbe...
A te profi játékosod meg menetenként 7-8 at csinál, ugyanis ennyien vagyunk ellene.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nos ujra telepitettem a RS-t bemásoltam a crack-et, a hgs-röl letöltöttem a 1.1nocdpatch-et de a játék nem indul továbra is : your video card is not supported, erre van valami ötlet hogy mi lehet a baj, vagy valamit nem tettem fel? Segitséged elöre köszönöm

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont igy meg majd mennek a találgatások meg az állando gyanakvás, a teljesitmény csökkenés napok alatt kiderülhet, meg az is kik nem látogatják már a servert.
Kellemes ünnepeket!
Üdv
off
adsl SOKKAL jobb mint chello, no korlát zum beispiel, és most vitték fel a sávot ingyen és bérmentve 384/64-rõl 512/128-ra! szóval szerintem jobb mint az chello és az ügyfélszolgálatosok is néha értenek a dologhoz és teszik a dolgukat (bár sokan szidják az axelero ügyfélszolgálatot, de ha vmi hülye pinát fogsz ki, akkor vagy elkezdesz vele üvölteni vagy kerek perec megmondod, hogy egy HOZZÁÉRTÕ kollégával szeretnél beszélni. nekem eddig mindkettõ bevált😊))
ON
Mint ahogy megbeszéltük reggeltõl amíg igény van rá coop.
Coopban van most a szerver?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Felhívás: aki Axelero ADSL-rõl csítel és emiatt bannolja Life a tartományt az számíthat az általam felbérelt viperával felszerelt gyorsreagálású ugróosztag rövid (de annál emlékezetesebb) látogatására!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ugyanis a 2-es tartományok havi a 3-as tartományok évi forgásban vannak.
Lehet, hogy csak 1 hónapra banolom ki de addig is igy járt.
Hát csak ezzel az a gáz, hogy más embereket is kizársz ha abban a tart.ban vannak. Nem?
Mert NEM akarok flamet 😊))
Nézzétek el reggel van.
A neveket azért nem teszem közzé mert elég ha én csalódtam de nagyot.
A másik kettõt azért nem teszem közzé mert akarok flamet. Úgy is letagadnák.....
Nincs semmi értelme.
Én azért mondtam, hogy utolsó eset és banlista.
Ja azért közlöm, hogy én mindig tartományt banolok igy adsl-es sem ussza meg.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hogy nem tetted õket banra az felemás mert aki egy ilyen új játéknál képes cheat-eket írni/alkalmazni az szvsz megtalálja a módját lésõbb hogy olyan csalása legyen ami átmegy a rostán + elõbb-utóbb megjelenkik a játék, megveszik és letojják a magyar szervert.
Mindenesetre elég nulla bizonyítványt állít ki magáról az az ember aki csal. Az ilyen köpjön fel és álljon alá.
Fluga lepihen és kicsit lógatja a lábát, karma engine rulez!
És Pet-R lebegni tanul, még a Shop hõskorából! (0.72)
Az ajtó kinyilt a tag ottmaradt, lol
Vicces dolog ha megzavarnak zoomolás közben!
Pár poénosnak szánt screenshot amit imitt-amott összeszedtem...

"The trees move. Do you not see it?"
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy javaslom egy szégyentábla bevezetését 😄D

Hamarosan kiderül kik voltak

Akinek nagyon laggzik játék közben az ne csodálkozzon mert a szerver scannekli a játék system mappályát és ha talál valamit ami nem odavaló akkor a dátumot és a játékos nevét beloggolja.
Ekkor jövökén és összevetem az abban a pontos idõben készült szerver loggal az eredményét és ne tudjátok meg az eredményt.
Abbol 3 ember fent akadt a rostán.
Abból 1 ismeretlen banlistába került.
És van 2ismerõsünk akivel elég sûrûn játszunk.
LooL ez legyen az utolsó eset mert keményen banolom mint állat.
(Kinek nem inge nem veszi magára.)