R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Hi !

Pontosan melyik kell?
Egy elérési utat adj.
Aztán küldöm.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
servegamén nem lelem.

zoli80
küldjön nekem valaki jó dll-t,init meg cracket kérem szépen.már vagy egy hete password incorrect😞(

Petyus_
Pellengérre állítást akarunk!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

schoma
Szvsz jogunk lenne megtudni, hogy kik azok, akik a csalássukkal megkeserítik a mindennapi játékunkat, és a kezdõket "elüldözik" a szerverrõl.
Úgyhogy halljuk...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Nem.
Ja és sorry a laggér de muszály vagyok a szerveren dogzani egy 30percet.
Sorry fiuk.
Tikal
Akkor már van sejtésem, de konkrétabban nem lehetne?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Crem
Ezt csak azért írtam, mert az illetõ szinte mindig más névvel jön...

Crem
Ja... Ha egy oldalon harcoltok akkor "annyira" talán nem zavar téged...
De egy kicsit kellemetlen,hogy valaki miatt 15mp ig tart egy map, mert végigfutva eltalál mindenkit!
A több éves rutinról meg az a véleményem, hogy az említett személyt még guggolva, elhajolva nem is láttam... Valószínû azt se tudja melyik gomb!

Más: Próbáld ki futás közben egy adott pont eltalálását (én az alakos figurán probáltam) 200 lövésbõl 2DB talált!!!!!! Az se fejbe...
A te profi játékosod meg menetenként 7-8 at csinál, ugyanis ennyien vagyunk ellene.

perszehogynem, ha csak név alapján lenne a ban akor megbaszta a lo 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Crem
Akkor ezek szerint ha más névvel jön be a játékba nem számít semmit???

Vagy a hgs-röl az rsnocdkey_karma.zip ami kell nekem a patch helyett?
zoli80
hgs-en hol találom ezeket?(pedig körülnéztem)

Helloka mindenkinek
Nos ujra telepitettem a RS-t bemásoltam a crack-et, a hgs-röl letöltöttem a 1.1nocdpatch-et de a játék nem indul továbra is : your video card is not supported, erre van valami ötlet hogy mi lehet a baj, vagy valamit nem tettem fel? Segitséged elöre köszönöm
Kell egy exe,dll és az ini csere.
Azon van
Tikal
Cserélje le mindenki a chelloját adsl-re és akkor nekem több sávszél jut mint a régi szép idõkben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoli80
na most adok egy kis okot lol-ozásra😊.mi az a törés?inicsere vagy mi megvolt,mi van még????

fluga
át kéne rakni elitere a koopszervert plz! köszi

Tikal
Szerintem meg kéne mondanod a cheatelõk nevét, legalább jol leégnek, flame ugysem lesz mert szerintem nem lesz pofájuk ide beirni...
Viszont igy meg majd mennek a találgatások meg az állando gyanakvás, a teljesitmény csökkenés napok alatt kiderülhet, meg az is kik nem látogatják már a servert.

Kellemes ünnepeket!
Üdv

fluga
tegyed. nyugodtan. mellesleg remélem én sem kapok bant (nem csaltam) de axeleros vagyok, remélem nem esem bele a tartományba.
off
adsl SOKKAL jobb mint chello, no korlát zum beispiel, és most vitték fel a sávot ingyen és bérmentve 384/64-rõl 512/128-ra! szóval szerintem jobb mint az chello és az ügyfélszolgálatosok is néha értenek a dologhoz és teszik a dolgukat (bár sokan szidják az axelero ügyfélszolgálatot, de ha vmi hülye pinát fogsz ki, akkor vagy elkezdesz vele üvölteni vagy kerek perec megmondod, hogy egy HOZZÁÉRTÕ kollégával szeretnél beszélni. nekem eddig mindkettõ bevált😊))
ON

schoma
THX

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Igen.
Mint ahogy megbeszéltük reggeltõl amíg igény van rá coop.
Ilyenkor úgy izgulok 😊 Nem mintha életemben csaltam volna, sõt 1 hónapja nem is Raven Shieldeztem, de azért izgulok 😊)

schoma
Egyébként neked is.

Coopban van most a szerver?

Petyus_
Csak vicc vót. 😊

Felhívás: aki Axelero ADSL-rõl csítel és emiatt bannolja Life a tartományt az számíthat az általam felbérelt viperával felszerelt gyorsreagálású ugróosztag rövid (de annál emlékezetesebb) látogatására!

Nem.
Ugyanis a 2-es tartományok havi a 3-as tartományok évi forgásban vannak.
Lehet, hogy csak 1 hónapra banolom ki de addig is igy járt.
Forrest Tomee
Egyébként Kellemes Húsvétot!

Forrest Tomee
"Ja azért közlöm, hogy én mindig tartományt banolok igy adsl-es sem ussza meg."

Hát csak ezzel az a gáz, hogy más embereket is kizársz ha abban a tart.ban vannak. Nem?

"A másik kettõt azért nem teszem közzé mert akarok flamet"
Mert NEM akarok flamet 😊))
Nézzétek el reggel van.
Tévedsz.
A neveket azért nem teszem közzé mert elég ha én csalódtam de nagyot.
A másik kettõt azért nem teszem közzé mert akarok flamet. Úgy is letagadnák.....
Nincs semmi értelme.
Én azért mondtam, hogy utolsó eset és banlista.
Ja azért közlöm, hogy én mindig tartományt banolok igy adsl-es sem ussza meg.
Petyus_
Life biztos csak blöfföl hogy ne merjenek az emberek csítelni. 😊)

Forrest Tomee
Én is kíváncsi lennék rá, de megértem ha nem mondod meg. Egyébként ha az a két illetõ bejön játszani és most nem fognak úgy teljesíteni mint szoktak úgy is kiderül. (bár ez majd találgatásokra + anyázásra ad okot mert lehet valakinek rossz napja is.)

Hogy nem tetted õket banra az felemás mert aki egy ilyen új játéknál képes cheat-eket írni/alkalmazni az szvsz megtalálja a módját lésõbb hogy olyan csalása legyen ami átmegy a rostán + elõbb-utóbb megjelenkik a játék, megveszik és letojják a magyar szervert.
Mindenesetre elég nulla bizonyítványt állít ki magáról az az ember aki csal. Az ilyen köpjön fel és álljon alá.

Calver

Fluga lepihen és kicsit lógatja a lábát, karma engine rulez!

És Pet-R lebegni tanul, még a Shop hõskorából! (0.72)

Az ajtó kinyilt a tag ottmaradt, lol

Vicces dolog ha megzavarnak zoomolás közben!
Pár poénosnak szánt screenshot amit imitt-amott összeszedtem...

"The trees move. Do you not see it?"

R@in
Ha biztos vagy benne, hogy valaki csal, azt mért nem banolod elsõre...?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

hivd fel most life-ot..., szeretni fog 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fluga
neee máááá, hogy nem lehet coopba tennii...

fluga
na mivan most?

ha ujraindul coopban akor ideis legyen beirva mert ako lehet visszamászok 😄

amugy javaslom egy szégyentábla bevezetését 😄D

már szedem is le a mappack-ot ,ami szégyenszemre eddig nem volt meg nekem

fluga
mellesleg a csalás dolog: szerintem jogunk van megtudni, hogy ki az, mert a csalás azért nagyon geci kényes egy dolog és mindenki alergiás rá.

fluga
ja és ha van itt egy cb-s akkor ugyanmá legyen restartolva coop módban a szerver amint lehet!

fluga
nem halt meg
csak olyna map van ami ritka.

halljuk kik azok ,és azonnali kivégzést kérünk

meghótt a server?

Tikal
Huhuuuu, ha ez igaz MGabby, akkor a több éves gyakorlatukat a cheat csinálásban hasznositották egyesek, és nem volt lehet alaptalan a mai csalás elmélet sem
Hamarosan kiderül kik voltak

Taptarap
LOL már itt is???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Na ja akkor mostmár elárulok valamit.
Akinek nagyon laggzik játék közben az ne csodálkozzon mert a szerver scannekli a játék system mappályát és ha talál valamit ami nem odavaló akkor a dátumot és a játékos nevét beloggolja.
Ekkor jövökén és összevetem az abban a pontos idõben készült szerver loggal az eredményét és ne tudjátok meg az eredményt.
Abbol 3 ember fent akadt a rostán.
Abból 1 ismeretlen banlistába került.
És van 2ismerõsünk akivel elég sûrûn játszunk.
LooL ez legyen az utolsó eset mert keményen banolom mint állat.
(Kinek nem inge nem veszi magára.)
Hozzászólásom a ma esti játékhoz ezzel a csalás-elmélettel kapcsolatban(az tudja mirõl van szó,aki emlegette...),hogy inkább tanuljatok meg játszani, és ha kikaptok egy másik játékostól(emlegetett név a szerzõnél...)ne csalásra gondoljatok,hanem inkább a megszerzett több éves rutinra!!!Ne magadból indulj ki!!! csa.