R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Te inkább oszd a szeretetett a szerveren!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

csak ugy árad a szeretet mindenfelõl, király! 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
Vajon kire? Te ugy látod ti vagytok az egyedüli jo játékosok?( ujabb nagyképüség , sõt még gyanut is ébresztesz😊)))

Miért ne válaszolhatnék neked? Mindegy hogy kinek szolt, én erre akartam reagálni.

Mit is sütöttem el?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tény ,hogy nagyképü vagyok de most nem voltam az nemtum mire gondoltál, meg azt sem,hogyha most tényleg nem ránk gondolltál akkor vajon kire,és miért válaszolsz nekem ,mivel azt irtam ,hogy azoknak szól az üzenet akik ránk gondoltak..de úgy emlékszem ezt már egyszer elsütötted,de mind1..
más inditottam egy pistol coopot 2 hely van még ..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Tikal
Nem rád gondoltam, de a nagyképû dumát mellõzhetnéd, szoval veled no problem.

Nem nevezném meg kire gondolok, mert talán tévedek, és megbántok valakit.

Elõ a cheaterek nevét, vesszenek!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

próbáld meg egy emberrel végig vinni,utánna tényleg jöhet a "Huhh"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bakker létezik hogy még mindig tele van a server?

JAH!! és sztem jáccunk "nyilt-sisakkal"..nyugodtan vegyetek példát rólam ,és nevezzétek meg éppen kire gondoltok,vagy az illetöben miaz ami nem tettszik.. én rögtön beszólok ha valami bajom van.. tegyétek tiis ezt

Na de szépeket látok.. egy napig nem vagyok már dörzsölik kezüket a lázadók..elõre elárulok egy titkot azoknak a fatököeknek akik reménykednek abban ,hogy a 2 hsf es, azaz ocsi és én csalunk..nos nem a csit az oka ha hullotok mint a legyek ezt garantálhatom,meg azt is hogy nekem nemigen kell magyarázkodnom ,fõleg azoknak akik valami féle csitet vélnek felfedezni játékunkban..ez a kis beiráska természetesen nem azoknak szól akik nem reánk gondoltak.......

schoma
Kár volt megemlíteni, ha nem mondasz neveket. Sokal rosszab így bizonytalanságban lenni. Az már biztos, hogy nálunk is volt cheat. De ki az? Megint csak megy a találgatás a szerveren is. Nem jó ez így. Vagy mond meg, hogy ki volt az, vagy mond meg. Ez a két választás. A többség érdeke is ezt kivánja...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
remélem nem azért mert (remélem hogy nem), CB-s az egyik? mert nagyon véded az anonimitást!

fluga
Ha ilyet feltételezel, akkor naiv vagy. Szerintem igenis meg kell tudni a kilétét. Tudnunk kell hogy ki az,mert ez a Raven Shield közösség túl kicsi és törékeny egyelõre ahhoz, hogy ilyen kríziseket komoly törés nélkül túléljen. szerintem a közösség JAVÁT szolgálja, ha kiderül minden. és ezzel nem bántasz meg senkit, mert a cheater rosszabbat is érdemel annál, hogy kitudódjon a neve.

Tikal
Kiprobálták? lol
Valamiért nem akarsz elbánni velük...

fluga
szerintem TUTI hogy nem fog menni. ha ESETLEG elindul valahogy, akkor is max 640*480-ban minimum grafikával, ami sajna igen trágya. 800*600-ban is határeset a játszahtóság

TNT2-PRO
fluga
nehehheheeeeeeee, tedd át adversarialre KÉRLEeEEK! jáccanánk sokan és jók is leszünk! semmi cheat, tiszta gééém!

Igen még mindíg coop a szerver.
Ma már nem állítom vissza majd holnap.
Guces: milyen VGA-d van?
Aha, már ujra telepitettem +crack+rsnocdkey_karma.zip de nem indul az istenek sem, mi a gond, vagy ezzel a vid kártyával nem is fog menni?
hát tul nagy a jóindulatod, mert reálisan nézve erre a teoriádra amit mondtál vajmi kevés esély van... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem tod most akor visszaállitani?

Törölt felhasználó
Life még mindíg coop módba megy a szerver?
Na akkor írom a dolgokat.
Bocsi de sokat dolgoztam ma és elfelejtkeztem a szerverrõl.
A 2 Magyar csalóról pedig anyit és utoljára, hogy jóindulatból feltételezem azt, hogy kipróbálták csak azért, hogy felismerjék a csalókat.
Vitának vége de még egyszer meglátom akkor biztos banlistában végzi.
Ja és elírtam mert egy ismeretlen és egy ismert játékosról van szó.Tehát 2 játékosról.
Guces: Könyörgöm 1.0-ás játékra ne tedd már rá az 1.1-es nocd-s törést mert persze, hogy nem fog mûködni.
köszi
zoli80
oda!

A hsg- röl töltött törést a systembe kell másolni?
télleg királyos dolog lenne 😄D

TNT2 pro tudom nem a legjobb de ez van, miért, tudsz valamit, valami ötlet?
fluga
CB-sek! át kéne tenni adversarialra a játékoot!

ezért kell tartományt bannolni, olvass vissza!! 😄DD (jó azért a *.hu banolása nem célszerû... 😄DDD)

fluga
milyen vidkártyád van?

kéne csinálni a serverre egy olyan progit ami ha van hely auto kiirja mongyuk egy irc csatornára, és igy eccerübb lene tudni mikor van hely 😄D

mellesleg most nekem valamiért nem mutatta a listában, mért lehetett??

zoli80
lehet hogy nem is kell törölni?mittuom én már most ugy is siker.f*** tudja

ohh tele a server

nem lesz véletlenül egy hsf?

zoli80
Petyus megvan amegoldás!!!log ubinál,gsrouters nevü fájl vissza system könyvtárba,multiplayer log in,gsrouters töröl.nekem igy megy.énekem mindig azt irta ki hogy could not logged in... ha vissza rakom a gsrouterst logol de kéri a cd key viszont ha kitörlöm akkor kéri de utána továbbenged.de hülyén hangzik😊))

Ok kezdem elöröl a telepitést, megprobálom köszi.
a törés az amit irtál a végén, hgy az segite nemtom

Hello mindenkinek
Segitsetek már léci léci léci léci
Még mindig nem indul a játék, a gond ugyan az, game telepit, crack, de semmi csak azt irja: your video card is not supported, ennyi. Lifeforce azt irta még patch-elni sem kell csak a törés kell a hsg-röl,az melyik? A rsnocdkey_karma.zip ez az ami kell? Segitséget elöre köszi
amugy ha nincs ban ajvaslom a rögtönitélõ biroságot: akirõl kiderül hogy cheater minden alkalomal kiszavazuk a serverõl ha bejön 😄DD

szerintem is de az eddigi hozzáálásbol erre ugysemlkesz szerintem hajlandóság 😄D

Tikal
Pár hét??? Végleges ban a cheatelõknek, nincs kegyelem

szerintem is elgalább egy idõleges bant (pár hét) megérdemelnének 😄

énis ezért montam... 😄

Lassan vissza lehet rakni coop-ról mert, nehéz bejutni, televan...

zoli80
ha benthagyom a gsrouters nevü fájlt akkor kéri a kulcsot ha kiveszem nem logol be.akurvaannyát

zoli80
kéri a cd keyt basszus!miért?

zoli80
sikerült belogolnom bakkeerrr😊))))))))))))))))))))))))) csak nem találom a hgst😊 megy most a server?

zoli80
köszi warlord!!!!!csak be kell másolni öket?

fluga
pontosan. ott a pont.

R@in
Life, most jól értem, hogy van 2 magyar csaló akiket nem banoltál és a nevüket is titokban tartod?
Ez elég komolytalannak tünik így.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Petyus_
Ha sikerül megoldani a problémát oszd meg velem a mikéntjét plz mert ugyanebben a cipõben járok. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com