R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyenlöre én life töl még megvárom ,hogy bocsánatot kérjen Öcsitöl ,erre a részére majd akkor térünk vissza,.. ja a LAN nálam évek ota majdnem minden honapban van lan,ugy hogy ez rossz duma ,hogy ugysem jönnenek el...nézzük már meg kinek mekkora az "arca"egyenlõre ti kötöszköttök én csak reagálok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fluga
hagyjad. össze van zavarodva szegény

nem tünt fel hogy az a beirás kivételesen nem neked szolt??
láccik má ekkora az arcod asziszed hogy körülötted forog a világ 😄DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
És még nem is figyel!

"The trees move. Do you not see it?"

tikal emlitette,hogy nagyképü vagyok azért irtam a neked szolo üzenetbe a nevét

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Elöször egy baratomnak válaszolok te volnál barnuska .. nos amirõl én beszelek ?aki warozot RS ben az tudja, bár itt senki nincs olyan, az a ladder legyen az bármelyik

Server nincs most?😞

fluga
neeeem távolról sem. Fluga NEM=Tikal😊
te még alapító vagy, a többiek már csak 500 Ft tagsági díj ellenében, a befolyt pénzböl programozóknak fogjuk adni hogy cheatet fejlesszenek!

Calver
Ennek valszeg az az oka hogy alszik...

nem jos, ezt jozan esszel barki elore latya... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fluga
lol

Calver
Tikal=Fluga Fáradok...

Calver
"Azért nem írom ide a nevét mert úgy is letagadja.
Ráfogná arra, hogy áááá ez a tudás meg tapasztalat." - by Lifeforce, #4702, tapsot kérnék a jósnak!
Tikal csatlakozhatok?

"a világ 10 legjobb játékosai között van " 😊)))))))))))
És ezt egy felnõtt "érett" férfi tök kurvára komolyan ki meri jelenteni, hogy igy lenne?😊 De mekkora egy számalmas szar duma már 😊 Egyáltalán mire alapozod ezt az idióta kijelentésedet? Ismered tán az egséz világ RvS scene-jét, tudod, ki hol hogy játszik ?😊 Ejj baszki kurva nagy no comment 😊

fluga

a másikfele meg az hogy legyetek bármenyire büszkék arcocskábol kicsit visszavenni..

fluga
ez igaz, veled semmi bajom. kérdem én, hogy akkor hogy került egyáltalán gyanúba? mert sajna a gyanúnak alapja van. nem hiszem hogy lifeforce heccbõl csinálta volna a dolgot. nagyon egyszerûen tisztázható a dolog, ha rusher és öcsi tartománya azonos, (kvázi öcsi nem tud fellépni,mert asszem bannolva van), akkor kész, ennyi, nincs miröl tárgyalnunk.
Tikal
Elhiszem hogy jol játszol, cheat nelkul is, de ocsirol már nem hiszem ugyanezt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kurvára nem arol van szo hogy egyátalán nem tudtok jáccani, ha még jokvagytok is ezt akorse mosa le rolatok senki..., és lehet bizonygatni, ha még megis vernétek 8 embeert akkors, másikfele hogy nagyon jol tudod hogy senki nem venne ebben részt, ezért ilyen nagy az arcocskád...

Fluga ..mi már kibékültünk azt hiszem és semmi bajom veled,de na most "tikal"nagyképü leszek,soha nem mondtam , hogy a világ legjobbjai vagyunk,csak ott vagyunk az élmezönyben és ha megkérdezel 1-2 old neves clant tudni fogja ki az a hsf és erre csak szimplán büszkék vagyunk ennyi..
És akkor van egy felajánlásom..szedjetek össze 8 embert és gyertek el LAN ra hozzám mi 4 en leszünk,jácchatunk tétbe is, és csak team survival mert a többi az csak a cemp lessz.. elönyben akik szerint a hsf bõl csitel valaki,és akinek van vér a pucájában eljöhet megnézheti ,hogyan is csalunk mi..na most lehet nyilatkozni ki szeretne szerencsét próbálni

nem kell szomorkodni mivel nem történt semmi ... mondjuk life is nagyon halgat ...
az hát de mit lehet ilyenekel csinálni?

fluga
MONDJUK LESZÁMÍTVA a poénkodást szomorú dolog ez..

schoma

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
hoppá úgy látom pofa lapos lett háesef.

mellesleg még hackolásban sincs tapasztalat mert az aimbotjukat is tuti valahonét nyulták 😄D

schoma

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

ja igaz
ako legyen a neve:
Best of world: HSF! (ui.: aimbot/wallhack rulz)

Tikal
Továbbra is várom, mikor gyanusitottalak meg?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fluga
ez a minimum- a klub neve: wallhack:aimbot HSF klán😊)

jó de ako én majd vétójogot is kérek hogy kibanolhasam a nemcheatelõket 😄

fluga
Bazeg lifeforce, hogy képzeled hogy ezt teszed? ki merted deríteni? rohadt geci vagy, azonnal add ide a szerver gépet, a sávot is a HSF*nek, hisz a hsf a VILÁG LEGJOBB Klánja!
Alakítsuk meg a hsf fun clubot! Ki tart velem! az még ma lehet igazgatósági tag😊)

télleg nem kéne ezt a "me' én jóvagyok" dumát nyomatni, bebuktad és kész...

fluga
LOL a végén lifeforce lesz a hunyó. NANE RÖHÖGTESSETEK!

fluga
Asszem felejtsd el supergamezt egy életre,rendben?

rusher néven én játszotam .. cheat nélkül ... ezek után viszont én várok magyarázatot .... köszi
Nos meg kell ,hogy keményen cáfoljalak,finoman fogalmazok mert a barátság fontos,mondjuk ugy,hogy elnézted life,mivelhogy rusher = ocsi, és elárulum a világ 10 legjobb játékosai között van minden szinten az r6 sorozat barmelyikében 5 éve jaccom vele soha nem csitelt meg cs ben sem nem ugy mint itt sokan masok..Tehát 2 dolog lehet, vagy elnézted a nevet ,vagy rossz a csitfogod

jaja rusher = ocsi...
és mint másik topicban elhangzott egy ember minõsiti az egész klánt...

fluga
akkor a un_ubservernek igaza volt asszem. tapasztalat a hackben? szomorú.

schoma
FEJEZZÜK BE VÉGRE, HA EGY MÓD VAN RÁ!
MEGTUDTUK AZ EGYIK NEVET. PONT!!!

(a másikra is kiváncsi lennék azért...)

Tikal
Nem méltatsz rá? Na ez a nagyképüség, és még jössz itt a koroddal, hát nem ugy viselkedsz.

schoma
Gyilkolnánk, ha nem lenne tele a coop...

Tikal
Ezt a részt vissza keresnéd nekem, mert nem emlékszem rá.
Apropo a rusher név nem ismerõs Gábor?

És nem a Gáborról van szó.
De ezt a témát fejezzük be és gyilkoljuk egymást a szerveren.😊
schoma
A másikat is meg lehet tudni?

Lényegtelen.
Tudja, hogy kirõl van szó és kész.
Azért nem írom ide a nevét mert úgy is letagadja.
Ráfogná arra, hogy áááá ez a tudás meg tapasztalat.
Ja csak engem nem néz hülyének és a mapscánt sem...
Az egyik az Rusher néven jött be.
A másik nem CB-s mert nemhogy rugnánk picsán a klánból de még a kezeit is eltörnénk.
schoma
Senkinek nem hiányzik ez...

schoma
Errõl beszélek!

Megy a találgatás. Mondd meg Life, hogy kik voltak, és akkor lehet, hogy béke lenne itt...

Csak a legútolsó kérdésedre válaszolok...egyszer már meggyanusitottal ,hogy csitelek, a többire nem reagálok, nem méltatlak rá