R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Tudodmit? Lifeforce ha bennevan holnap leteszteljük csítfogóját a szerveren!

"The trees move. Do you not see it?"

csak azért mert már emlitettem nagyon jól ismerem öcsit,és tudom hogy sohasem csitel

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hát ha te vagy a "nemláma" kategória akkor szeretnék egész életemben minnél nagyobb láma maradni..., amugy leirtam elöbbis egy példát...
amugy meg itt nem nekünk kell magyarázni perpillanat a bizonyitványt hanem nektek, szal ez nem jött be istencsászárszuperjóRvSmesternagyúr

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
barni makker!!!7en varunk rád!!!

fluga
LOL

ez te se mondod komolyan hogy egy screenshot amin 25:1 csinálok bizonyiték (ami egyébként tegnap este volt és 20:1 volt miután az ST6 osok leléptek) no meg a sohanemlátot szuperjókis csitfogod . Valamit kézzelfoghatot azért prezentálni kéne mert enyi erövel bárki mondhatja a másikra hogy csitel valszeg azlesz mint cs ben... Az igaza csiter meg játszik tovább...
fluga
BARNUS READY

Strahd_
BARNUS READY!!!

az biztos hogy lehet látni aki csitel, rengeteg árulkodo jel van, de egy ilyen lama mint te, meséld el ,te hogyan veszed észre?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Calver
Ott a pont.

állj csak ki öcsivel együt mondjuk a sarokra 😄D
de jobb lene inkább ha kiálnál vele együt a errõl a forumrol meg a magyar RvS-ezõk közül... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
És nem figyel! Szted miért írta Life hogy a system könyvtárat scanneli? Ha init piszkálja soha büdös életben nem akad fent semmilyen rostán...

fluga
FBI KGB CIA BSA CBA ABC Közért MÁV MATÁV. azé ezek sem semmik....

Fluga csak beszélgetünk nem kötöszködünk

1. hiddel lehet látni hogy valaki télleg jo vagy valami kamu van a dologban... (amugy meg nem csak a 15:1 -es arányon bukot ki ha nem tünt fel...)
2.akkor menyetek csítelni a szuper klánjaitokhoz, és legyetek velükboldogok, az egyetlen magyar RvS servere , meg eleve a magyar RvS közöségbe szerintem kurvára nemhiányoznátok senkinekse (egy idevaló mondás a sok sok szuper klánhoz akik szerint királyok vagytok: "messzirõl jött ember azt mond amit )akar..."

Strahd_
én is tudok sorolni ghf dez hsz nxz sht most jobb? 😊

egyenlõre számomra még nem világos az a rosta miis az?a 25:1?vagy valami más is?keményen kiállok Öcsi mellett mert nagyon jól ismeremés tudom ö maximum az nvdi beaállitásokba nyult bele az ini ben az fps miatt

Calver
Meglásd, az lesz a vége hogy emelt fõvel és a köcsög magyar Raven Shield közösséget szidva távoznak, nem csíterfogos szerverekre...

fluga
óóó tudjuk, hogy te mindig minent különbül csinálsz bárkinél, de EZ nem az a hely. menjetek méshova gizdázni.

Strahd_
BARNUS READY!!!

fluga
barnus ready

a csíterfogodal semi baj teljesen normális logikán alapul, és mint tugyuk véletlenek nincsenek (meg anyira profik se akik futásból 500méterõl kapásból ejbelõnek valakit 😄D)
tehát be kéne ezt fejezni hogy nincsenek tények, meg mi profik vagyunk meg stb...
én a helyetekben inkább behuznám fülem farkam bocsánatotkérnék és probálnám valahogy kibulizni hogy ne kapjak egy örökös ban-t (bár life helyében már rég akkora bant kapot volna csíter barátunk mint a ház)
szal talán be kéne fejezni a mentegetõzést...

Én is csináltam már ilyet söt külömbet is pl. mikor kijött a demo az elsõ napokban folyamatosan 25-30:1-4 eket mégsem kiálltották rám hogy csiter vagyok igaz nem magyar szerveren, és nem ilyen komoly játékosok ellen mint amiket felsoroltál,csak ilyen amatõr klánokból mint pl... broz, tsaf, tsa ,saint snaps,nes,gfa,fug,fu stb..

fluga
túl sok azért az egybeesés ahhoz, hogy ez mindössze a véletlen mûve lenne. tehát az ismeretlen név rusher, az ismert pedig öcsi. és még te is beismered, hogy a kettõ ugyanaz és PONT ez a két ember akadt fenn a rostán...khm khm

Strahd_
Öregszel 😄 Hu meg van a Csiterre az uj kifejezés 😊))

Tévedésben vagy.
A #4765-ös hozzászólásomban közöltem mind két nevet ami egy és ugyan az az ember.
Talán mégsem olyan szar ez a csíterfogóm lool.
Na tényleg mentem aludni.
Calver
neked=nekem... télleg fáradok!

fluga
DE IGEN! Abszolúte konkrét dolgot osztott meg velünk cimbi. Mégpedig, hogy van némi havoc (kvázi nem setril) a programodban, nem teljesen stimmel a dolog

Calver
Én Balázs vagyok, szerintem nem neked akartad...

Tikal
A cheater nevét osztotta meg velünk, ennyi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Calver
Meg azon kívül hogy a nevet viselõ illetõ mit is csinál...

fluga
gábor csak azt nem értem, hogy miért TE kardoskodsz itt, miért nem Öcsi védi meg magát?

zoli80
a csiter vicc volt,volt utána kisarc.

"life talált valamit, és TELJESEN JOGOSAN megosztotta ezt velünk. mi lenne a rossz ebben? szvsz semmi" life semmi konkrétat nem osztot meg velünk eddig egy neven kivül ennyi...
Calver
Nem vagyok homofob de az akkor is... ejj, lol!

fluga
NYOMJÁ MÁ EGY READYT VÁZÉÉÉÉÉÉ

Strahd_
Egy 40 éves ember értelemsebben is hozzászolhatna nem?

LooL
Bocs még ilyenkor is dogzom és most fejeztem be.
Nem halhgatok de ez elég kellemetlen.
Ezekszerint a két név egy és ugyan az 😞
Most elszomorodtam.
Mostmár így tudjátok mind a két nevet.
Hát ez elég szomorú.
Azért nem akartam közzétenni mert nem chet fogo, hanem egy fájl sheringbõl kioperált könyvtár scenner.
Kedves programozó barátom volt olyan kedves, hogy átoperálta nekem.
Én kipróbáltam és mûködik.
De mint ahocs a csítfogo sem tökéletes ez sem az.
De ez szomorú, hogy egybevágnak a dolgok.
Az én csítfogom a szerverlog és az 1perce megkapott screenshot ami egy 25 gyilok 1halál áll benne olyanok ellenfelek mellett mint Rayn skiper és még a hozzá régóta játszó (nagyon jól játszó)emberek-ellenfelek ellen. 😞
Aszem ez magáért beszél.
Na mentem csicsikálni.
Jóéjt mindenkinek.
schoma
Jah...
Hozzál nekem is!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mire én leanyáztalak azelött te kikkiaáltottál a cseh szerveren csiternek, ezt miért nem irod be?

Tikal
Amikor rusher néven játszott öcsi, akkor éppen mi is játszottunk, emlékszem a névváltásra, még találgattuk is ki lehet, és Rush (ST-6-os Rush 😊 ) jol is gondolta.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fluga
buzi is vagy?

zoli80
Amugy nincs vele semmi bajom,csak ha már mindenki kiönti a lelkét....😊 bocs a parasztért,télleg.

Ja még egy "kislányom"addig ugrálsz az idegeimen mig elöbb utóbb megkurlak a szó legszorosabb értelmében

Strahd_

😊 ez kéne a 40. körre

zoli80
Csatlakozva az elottem szolokhoz azt kell mondanom, hogy a Gabor nevu srácnak még igy neten keresztul is vacak a kisugárzása.Amikor eloszor "találkoztam" vele már akkor éreztem hogy valami nem ok nala pedig meg sem szolalt.Amikor masodszorra jatszottunk már anyázott nekem,stb.fura vagy gabor,meg paraszt!

fluga
az neked reagálás, hú mi mennyire isszonyat jól játszunk? ez NEM mentesít semmi alól. life talált valamit, és TELJESEN JOGOSAN megosztotta ezt velünk. mi lenne a rossz ebben? szvsz semmi. nem hiszem hogy vki azzal szórakozik, hogy rusher néven jáccana, arra bazírozva, hogy lebukik majd és jól megszopattya öcsit ezzel.

Calver
3. Nem nem! Azon ügyködik pontosabban hogy visszalapátolja a szart a lóba!

Calver
"egyenlöre én life töl még megvárom ,hogy bocsánatot kérjen Öcsitöl ,erre a részére majd akkor térünk vissza,.."
Na azt lesheted!

1. life ha bocsánatot kérne akkor nem lene különb mint a cheatermester...
2.számold meg hányan jöttek el ezzel a célal és majd akor mond hogy elmentek
3.maragyunk anyiban hogy te megprobálsz szarból várat épiteni (vagy kimenteni öcsit, ahogy teccik, a kettõ ugyanaz 😄D), nem pedig reagálsz... 😄D