R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"The trees move. Do you not see it?"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
amugy meg itt nem nekünk kell magyarázni perpillanat a bizonyitványt hanem nektek, szal ez nem jött be istencsászárszuperjóRvSmesternagyúr
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
de jobb lene inkább ha kiálnál vele együt a errõl a forumrol meg a magyar RvS-ezõk közül... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2.akkor menyetek csítelni a szuper klánjaitokhoz, és legyetek velükboldogok, az egyetlen magyar RvS servere , meg eleve a magyar RvS közöségbe szerintem kurvára nemhiányoznátok senkinekse (egy idevaló mondás a sok sok szuper klánhoz akik szerint királyok vagytok: "messzirõl jött ember azt mond amit )akar..."
tehát be kéne ezt fejezni hogy nincsenek tények, meg mi profik vagyunk meg stb...
én a helyetekben inkább behuznám fülem farkam bocsánatotkérnék és probálnám valahogy kibulizni hogy ne kapjak egy örökös ban-t (bár life helyében már rég akkora bant kapot volna csíter barátunk mint a ház)
szal talán be kéne fejezni a mentegetõzést...
A #4765-ös hozzászólásomban közöltem mind két nevet ami egy és ugyan az az ember.
Talán mégsem olyan szar ez a csíterfogóm lool.
Na tényleg mentem aludni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bocs még ilyenkor is dogzom és most fejeztem be.
Nem halhgatok de ez elég kellemetlen.
Ezekszerint a két név egy és ugyan az 😞
Most elszomorodtam.
Mostmár így tudjátok mind a két nevet.
Hát ez elég szomorú.
Azért nem akartam közzétenni mert nem chet fogo, hanem egy fájl sheringbõl kioperált könyvtár scenner.
Kedves programozó barátom volt olyan kedves, hogy átoperálta nekem.
Én kipróbáltam és mûködik.
De mint ahocs a csítfogo sem tökéletes ez sem az.
De ez szomorú, hogy egybevágnak a dolgok.
Az én csítfogom a szerverlog és az 1perce megkapott screenshot ami egy 25 gyilok 1halál áll benne olyanok ellenfelek mellett mint Rayn skiper és még a hozzá régóta játszó (nagyon jól játszó)emberek-ellenfelek ellen. 😞
Aszem ez magáért beszél.
Na mentem csicsikálni.
Jóéjt mindenkinek.
Hozzál nekem is!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na azt lesheted! 
2.számold meg hányan jöttek el ezzel a célal és majd akor mond hogy elmentek
3.maragyunk anyiban hogy te megprobálsz szarból várat épiteni (vagy kimenteni öcsit, ahogy teccik, a kettõ ugyanaz 😄D), nem pedig reagálsz... 😄D