R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ini fájlok ez alapján lettek modositva : http://www.ualberta.ca/~rshannon/rvstweaks/ na ha ez csit akkor benyalok lifenak
Ezeket a sablon szar dumákat lecserélhetnéd vmi eredetibbre is igazán😊

Mielött lefeküdnél , nefeljts el pisikélni, nehogy bevizelj megint

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

"messzirõl jött ember azt mond amit akar"...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fluga
van olyan amit te nem tudsz? Úristen! alulmaradnál Havassal szemben, pedig ezt nem gondoltam volna!

most kicsit mellétrafáltál de ezen télleg ne vitzunk mert se cáfolni se bizonyitani nem lehet... 😄D
mellesleg ha már itt tartunk nem kéne ilyen pontos személyleirást adnod magadról.... 😄DD
a viccrõl meg anyit hogy az ilyen csíter pöcsökbõl és haverjaikból még ki is nézem amiket irsz... 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

2 okot mondok amiért se ö se én nem ismerjük az ilyen progikat..1, egyikünk se tud angolul,és fingunk sincs a programozashoz,2,soha nem volt szükség ,hogy ilyesmi után kajtassunk

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Strahd_
Fogad meg antijedi gábor már megjárta ezt az utat 😊

fluga
tudod mit? mondd meg hogy mi van módosítva én megcsinálom, és ha ennyi a probléma ez jelentette a bajt, akkor mindenki szépen bocsánatot kér, de ha nem...

fluga
neem 50! csak 40! Hisz' még gyerek!

Igen már látlak is magam elött. szemüveges vagy jó vastag, pupos és sánta , természetesen anyuci virágszála, csak éppen az élet az nem ez, és persze ha megérsz egy jelentösebb kort is ( bár az orvosok nem ezt mondták ) érteni fogod mia vicc mi nem, és minek miköze van a homo hoz

nekem 2 ini van modositva hogy az fps növeljem egyik a user.ini de az nem is a systemben van a másik a ravenshield.ini az ott van ... amugy a csiteknek semmi köze nem lehet ehez a 2 fájlhoz szerintem..
fluga
ott a pont! spanba meglesz, nem barnus?😊)

télleg 50 éves?? ez aztán a LOL vagy inkább ROTFL!!!
egy aberrált vénember kitöréseivel van elfoglalva az sg forum, ez nagyonlol, na én inkább megyek is alukáli...

Strahd_
Öcsi létezik elég sok ilyen progi... bár gondolom ha sokat játszottál találkoztál már ilyennekkel. Föként a világ elsõ 10 emberének ismernie kéne.

fluga
pont tegnap regisztráltál te kis gyökér,mi? pont tegnap? bruhaha. azt hiszed sokat fogsz ezen a szerveren játszani? ahogy elnézem nem nagyon...

schoma
Csak ismételni tudom önmagam:

MOSTMÁR TÉNYLEG FEJEZZÉTEK BE, VAGY SZVSZ MEGYÜNK A GUMISZOBÁBA!!!!!!!!!!!
Fenyegetõzéssel meg nem hiszem, hogy megyünk valamire...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
mit pörögsz te kis húgyagyú? hát igy viselkedik egy felnött ember? üveltesz mi,amikor süllyed a hajó? nem ajánlom hogy találkozzunk bármikor is a életben, de tudod megvan rá az esély, mert a végén ellátogatok egy kis lanpartyra és eltörömn azokat a cheater kezeidet te kis nyamvadt féreg.

Gabor basszus a 12 eves kis pocsok szoktak kb ezt a fenyegetes dumat nyomni a neten, akik azt hiszik ovek a vilag. Te 50 evesen akarsz ezzel bevagodni?😊 Majd ha nem leszel primitiv es nem jatszod a fejed, akkor majd esetleg szamon kerhetsz, hogy en kit vegyek vagy ne vegyek a szamra, jo? Addig meg keresgelj. Mondjam hol talalsz? Mig egesz nap a gep elott ulsz, addig a halodba a feleseged mellett😊

ja és nehogy aztmond csak amiat nem mondják rá mert övé a server, kérdezd a bf forumban, ott sokan nem kedvelik, semmi szervere nincs ott, és mégse fogja ottse senki mondani hogy csíter...

NA IDEFIGYUZ TE KIS FASZOPÓ GECI ANYÁD HÁTÁN FOGLAK MEGBASZNI HOGY HA MÉGEGYSZER BESZÓLSZ...
viszatérve a témához min akadtam fenn? szerintem egy nem létezõ programon ami ha létezik is szart se ér ezek szerint ..
fluga
igaz a systemben is van ini

hehe, pont te adtad meg erre a választ:
"Valamit kézzelfoghatot azért prezentálni kéne mert enyi erövel bárki mondhatja a másikra hogy csitel valszeg azlesz mint cs ben... Az igaza csiter meg játszik tovább... "
szal life-nak több dolog van a kezében mint neked, arról nem is beszélve hogy life-ot és a cb-t elég sokan ismerik (és itt most nem magamról beszélek) és bármit lehet rájuk mondani de azt hogy csíterek nem..., szal ha itt a forumon megkérdezel bárkit hogy szerinte csíter-e senkisem fogja azt mondani hogy az, még az se aki esetleg nem kedvelte tulzottan..., mig téeged masz az aberrált barátaid védenek meg akik mindenkit segbe akarnak kurni 😄 (lehet az ilyen tipusu viszonyotok miatt ilyen szoros a kapcsolatotok?? 😄DD)😄D

Strahd_
van az RS ben is System könyvtár 😊

fluga
õ egy ini-t módosított...life pedig a system könnytárat scanneli.

fluga
te kezdted a vulgáris dolgokat, nyeld a faszt le. itt senki sem homózott, te kezdted el, úgyhogy ne pofázz.

Strahd_
Öcsi mond meg melyik filet modositottad és megnézzünk life progija mit hozott ki. Ennyi. és nicsn több vita. Se kétkedés

fluga
azzal te farok hogy fenn akadtál.

schoma
MOSTMÁR TÉNYLEG FEJEZZÉTEK BE, VAGY SZVSZ MEGYÜNK A GUMISZOBÁBA!!!!!!!!!!!
Fenyegetõzéssel meg nem hiszem, hogy megyünk valamire...

(De remélem ezt nem egy te korabeli embernek kell magyarázni Gábor!)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Strahd_
Látató, nem korral növekszik a kulturáltság szintje. No Comment!

joggal vonom kérdõre mivel tudom hogy hibás mert nem használtam semmilyen csitet bár már kezd kicsit olyan érzésem lenni hogy valójában itt nem is ez a probléma és nem is érdekel senkit hogy mi is történt ...
Calver
Pontosítok: Szánalmas egy társulat vagytok.

"The trees move. Do you not see it?"

Nos ha a fiaimat is szádra veszed igérem megkereslek és apádat meg anyádat is letesztelem

Calver
ROFL

Szép válasz és igen érdekes felvetés...beszélgessünk arról honnan lehet csiteket beszerezni,vagy kitud esetleg csiteket irni

Calver
Lol mondjuk ugy hogy megkért egy CB-st hogy rakja már fel a csítet és menjen már fel szerverre, és a progi kiszurta! Fárasztó egy társulat vagytok!

szuper most bizonyitcsd be hogy valojában life a csíter, komojan mondom öreg te szánalmas vagy...

De az, hogy te kit ismersz nem jelent semmit és a te szavad nem sokat ér...😊
A seggbekurás meg maradjon csak családon belül, próbálkozz a kicsi tamáskádnál, én nem vagyok vevõ rá köszi😊

Hát nem jobb akikrõl én beszélek azok valós ,leginkább swéd, norvég többszörös ladder gyöztes klánok

schoma
És LEgyen PONT!

najo igazadvan én befejeztem, csak rohadtul basza a csöröm hogy valakinek ezekután még ekkora arca van...

A kérdés az hogy honnan lesz csit a végén még kiderül hogy a szervergazda a csiter idézem:Azért nem akartam közzétenni mert nem chet fogo, hanem egy fájl sheringbõl kioperált könyvtár scenner.
Kedves programozó barátom volt olyan kedves, hogy átoperálta nekem.
Én kipróbáltam és mûködik.
LOL és mivel próbáltad ki ? no comment
Strahd_
csak a hangulat folg elbaszodni... hiába tagad valaki hiába bizonygat valaki nem fog kiderülni az igazság. mindenki FUNbol játszik nem komoly eggyik game se. De nyirjuk már ki a kurva terrorokat mert unom ez a hajós mapet 😊

kimondta hogy te csítervagy? szerintem senki, csak ne probálnád enyire magyarázni a bizonyitványt..., szal én még mindig aztjavaslom hogy huzatok innét a francba, mindenkinek jobb lesz, minekünk nyugtunklesz, téged meg megtanithat öcsi a csítelés müvészetére 😄DD

Strahd_
na legyen már kulturáltabb a társalgás...

jajdejó most erre is kivered? szuper! 😄D

Öcsém addig védelek ,hogy már én is csiter leszek,vagy már vagyok is

reggelre meglessz az 5k

és még te vonod kérdõre life csiterfogoját??? (jó hát tudom hogy fáj ha egy program jobb a szupercsítednél 😄D)
kezgyük ott hogy az õ szervere szal nem hiszem jogodbanáll kérdõrevonni, másodszor meg tényleg inkább menyetek a szuper klánjaitokhoz és õk nemfognak titeket lebuktatni olyan 5letel ami beválik véletlen és az nektek nagyon fáj...

Calver
Sztem ha nem jön nyomjatok egy votekick-et...