R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy a te tiszeletlenségednek és stilusodnak sincs határa. Nyilván, ha olyan stilusban irnál, mint most tetted, nem lenne nekem sem kifogásom veled. Párszor láttam már, hogy 40 éves korod ellenére milyen a stilusod, illetve mennyire nagyképü tudsz lenni. Próbálj már meg visszaemlekezni ki küldött el kit az anyjába. Röhögve újságoltad, hogy téged mindenki utál a forumon. Erre megjegyeztem annyit, hogy nem csodálom. Erre én lettem a kis szarnyaló láma gyerek, aki milyen alapon mer neked beszólni, meg valóságshowra élvezõ stb stb. Nem én voltam primitiv veled, illetve rá két napra se, mikor kb minden mapon 0-ra vertetek minket, és 8-an voltatok 4 ellen, mikor teljesen normálisan megkértelek állj át a mi csapatunkba, hogy kiegyelnitõdjön, amire szintén nem az én primitiv válaszom volt az, hogy dehogy megyek, nem fogok én veled egy levegõt szivni. Mielõtt valakit te szemtelennek tartaz, gondolkozz el azon, hoghy te miket irkálsz. Szégyen, hogy 40 éves családapaként ilyen szintre képes vagy lesüllyedni és ennyire el vagy szállva magadtól. De ha ilyen a stilusod hát ilyen. Csak akkor mástól se várj el mást és ne csodálkozz, ha mindneki kiutál téged. Nézz már körül. Felejtsd el a Cheat témát. Mint mondtam, nem hiszem, hogy tényleg cheatrõl lenne szó, de úgyis kiderül hamarosan. A Cheattõl függetlenül is elég sok emberrel összebalhéztál már, és nem hiszem, hogy mindneki másban lennne a hiba és nem benned. Szerinted nem jelent semmit az, hogy egyre kevesebb ember lát szivesen téged?

fluga
he?

"nincs köztük semmi benne aminek bármi cheathez köze lenne. Ha viszont nem kerülök be a logba, akkor nem ezek a módosítások okozták a dolgot" akkor viszont látni szeretném azt a logot itt a fórumon
Strahd_

ez valami régi topic ez még a demóra vonatkozott és ezt mindenki tudta hogy a god mod müködött a 1.0 demoban de ezt fixálták 1.1 esben amint a tsaf os gyerek le is irja alul...
Life: Öcsi által irt link alapján elvégeztem minden módosítást mind a Detonator Driverben, mind pedig az ini fileokban. Tulképp csak a system dirben lévõ ini file lehet hatással a detektálóra, ha télleg abban van a hiba. Benézek most serverre picit, majd holnap légyszi nézz utána, hogy mit mutat a cheatfogó, Barnus nevet elkapja-e. Ha igen, akkor télleg nem tökéletes a dolog, mert ezek elég egyszerû mezei beállytások, nincs köztük semmi benne aminek bármi cheathez köze lenne. Ha viszont nem kerülök be a logba, akkor nem ezek a módosítások okozták a dolgot.

Nos akkor elmondom mégegyszer ,hogy érzem én a történteket.. elsõnek fluga szólt be nekem amire reagáltam hevesen, nálam ha leparasztpoznak az annyi mintha elküldenének a q anyámba, ez lehet nálatok tizenhuszon évesen modi , nálam meg az ilyen reakcio a modi, aztán zoli gyerek szolt be nekem amire elõszõr finoman reagáltam , majd csak a 3.4 visszaszólása után borult el az agyam , és itt vagy te én nem kötöttem beléd ,nem is értem miért kezdtél ki velem,és hogymivan? nos én teljesen másképpen nevelem a gyerekeimet,mert a szemtelenségnek tisztelettlenségnek nincs határa a ti korosztályotokban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fluga
na

fluga

lepihentem coop módban😊)

a hivatalalos álláspont az hogy :NYALD KI...
Calver
Innen SG-rõl, általános, képek&festmények. De ha megvan lökd már át icq-n aláírás nélkülit!

"The trees move. Do you not see it?"

zoli80
jo éjt mindenkinek és béke!!!!

zoli80
holnap estére fel is megy az osszes😞(((

Strahd_
Elég csak a ranvenshield Init modositani...

http://www.rsoceania.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52

"egyikünk se tud angolul"
"én tudok anyira angolul hogy megértem nagyjából"
Próbáljátok már meg eldönteni, hogy most akkor melyik a HSF hivatalos álláspontja 😊

zoli80
sector uploadba toltok par érdekes képet,akit érdekel....

Strahd_
Szerintem legyen vége a harcnak.

Jó éjt mindenkinek.

Life a 6 perc kevés a Hajós pályához

Égetem magam? ez jó...én olyat nemtudok,nincs is annyi benzin ami kárt okozhat bennem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem perfekt, csak ha el tud vki olvasni egy angol szöveget videókártya beállitásokról, akkor annyit is be tud irni keresõbe, hogy ravenshield cheat és rákattint a downloadra. Kurva nagy angol tudás kell hozzá télleg. Én egyetlen szóval nem állytottam, hogy akár te, akár öcsi használna cheatet, öszintén szólva nem vagyok egyáltalán biztos benne, hogy valóban cheatet fogott-e az a progi, nekem szimplán csak a faragatlan primitiv stilusoddal van bajom tata😊 És ez az angolul nem tudunk kifogás nagyon gyenge. Csak mondjuk ahhoz képest, hogy akinek nem inge nem veszi magára, ahhoz képest elég sok magyarázat összegyûlt már, hogy miért nem cheatelt Öcsi. Most magadnak bizonygatod ezt, vagy azoknak, akiket a fenyegetéseiddel, beképzelt stilusoddal, fellengzõz dumáiddal ugyse gyõzöl meg? Egyáltalán kinek képzeled te magad, hogy mindenkit leugatsz, mindnekinek beszólsz, de hozzád ne merjen senki szólni? Nagyon el vagy te tévedve, ha télleg igy gondolod a dolgokat

fluga
azért ahhoz a szöveghez nem 10-20 szót kell tunni.
nemtom hogy megtudom-e csinálni,mert ATI kártyám van, most nem fogok nekiállni, de holnap megnézem, hogy nálam is mûködhet-e esetleg.
calver: honnan van ez a kép? és mijaza képaláirás? hogy 2003 lol. fasza kis plágium, nekem ez a kép úgy 5-6 éve megvan😊)

Strahd_
végül már 2 en nyomtuk hogy kereken hagyjuk abba 😊

zoli80
nekem már jojozott a szemem

zoli80
ideje volt😊

Strahd_
60. nál feladtuk 😊

1.nem idézni akartam te... 2.én tudok anyira angolul hogy megértem nagyjából amit leirnak ezt gab irta nem én úgyhogy ne nekem ird vissza...
zoli80
nem unod bmeg,40évesen ezt tolodx.menj már és ne égesd magad.

Mi érdekes benne, mi ruszkit tanultunk anno, az volt a modi, és ha temár ismersz 10-20 szót egy nyelvbõl akkor már perfect vagy?

Calver
Például: nexus, extra, freeweb, vagy pedig tar
Pont ma okítottam vki ugyanerrõl a témáról...

zoli80
hova a nyavalyába toltsem???????

Calver
Fel kell tölteni vmi webtárhelyre...

ugy sehogy csak feltöltött képet tudsz berakni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
"2 okot mondok amiért se ö se én nem ismerjük az ilyen progikat..1, egyikünk se tud angolul,és fingunk sincs a programozashoz,2,soha nem volt szükség ,hogy ilyesmi után kajtassunk"
#4846, és amúgy is ugyvan hogy: "mert hülye azért nem vagyok!"

zoli80
készulteket

zoli80
raven shieldben készuléteket

dehogynem 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
és ha a gépemrol akarok?

zoli80
a picsába már veleltek😊hogy lehet képet berakni?

Calver
Képet berakni kérlekszépen így lehet hogy:
< img src="http://a kép címe" >
Kiszeded a szóközöket és figyelni kell http://-re meg a vesszõkre!
Pl ha beírod < img src="http://kep.tar.hu/ayden/midsize/pic2222232.jpg"> akkor kapod

ezt a remek képet melyet egy másik topicban találtam és éppen a hátterem is...

azért hülye nem vagyok ....
Én nem vagyok egy müvelt ember , szimpla kis éretségim van még a LENIN korszokból ami nem sokat ér,(és egyetemre is csak azért jártam,persze nem tanulni, mert sok jo kis " debi"punci járt oda) ezzel nem is villogtam soha, de elég sok dolog van amit igen jól csinálok sztem

"tudod mit? mondd meg hogy mi van módosítva én megcsinálom, és ha ennyi a probléma ez jelentette a bajt, akkor mindenki szépen bocsánatot kér" ÚGY LEGYEN...
zoli80
hogy lehet képet berakni?

jaj késtem lasu vagyok hát ez van öregszem 😄D
bár anyira nem mint bölcs barátunk szerencsére 😄D

érdekes ha nemtutok angolul ako ezt hogy érted meg?? na ezis LOL 😄D

zoli80

Calver
Türelem és elmondom!

Calver
Érdekes hogy egyikõtök se tud angolul...

zoli80

jólenne..., télleg kárvolt megveni a "milyen szövegel szojunk be másoknak" címû szöveggyüjteményt, nem sok eredeti 5let van benne...
pisálni meg max a te fejedre fogok.., bár mégse mert te még arra is elélvezel... 😄

zoli80