R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
folyt.köv.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Life: fájlnevet nem tudsz írni? Vagy esetleg méretet is ellenõriz mi volt meghackelve? Ha van benne plusz exe vagy dll, txd kiterjesztésû fájl, vagy olyan fájlnév ami dat-tal kezdõdik
-> örökös ban.
Amit írtatok srácok hogy rohannak és mindig headshot.. VAN ilyen cheat.
Na sajnos itt is kezdõdik a csítelés (bár erre nem vennék mérget azért), meg az anyázás (ez viszont tuti).. 😞
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ray és én az ominozus napon nem foglalkoztunk mással, csak 2 emberrel.
Az egyik Gábor a másik rusher volt.
NOs...
Gáborrol az a véleményünk, hogy kellemetlen stílusú ám de JÓ játékos! (mint anno KOKO volt)
Viszont ha "fáradt" könnyen kiszámítható.
Rusher, már más tészta !😄 Komoly vidámságokat okozott nekünk, hogy mennyire "királyprofirambó" a srác!
Képes 3 lövést leadni 1mp-bellûl 3 180° eltérõ célpontokra! A karneválos pályán, kilövi a nyíló ajtónál az 1, embert (ez vagyok én) a tetõn Ray-t és a másik kijáratnál egy harmadikat!!!! Mindezt futva...
Volt még 1-2 "látványos" megmozdulás de ez volt az egyik legszebb gyöngyszem...
Összegezve, lehet hogy nem csal és LIfe-nak van igaza, csak egyszer kiprobálta tesztelés szempontjából...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hát nem semmi hozzászólások!
Szerencsére még soká lesz az...
Ez a nap örökre megmarad szép emlékek között, ennyit esküszöm még nem röhögtem flémen!
Na, várom a holnapi napot!

"The trees move. Do you not see it?"

És Flugának azért nem szólok vissza mer' mintha feltünt mintha egy állásponton lennénk... Megint nem figyelsz! 
lol te kis homofób! csak nem te vagy Papamaci, zsoltikat baráttya a vv2-bõl?😊)
ezentúl csak kismocsoknak hívlak oks? LOL

akció:
"Gabor_(HSF) - Hungary Entry 122
This entry was entered on 10.03.2003 - 12:59 :
!WARNING! "gg" clan fucking cheaters clan!!!!
cheat type:WALLHACK and...
god luck guys in ladders "
a reakció:
"gg-buu - Location not entered. Entry 126
This entry was entered on 14.03.2003 - 01:19 :
gabor, not everyone that is better than you is a cheater. I have often played with you and thought you were a cool guy but you just outed yourself as a noob.
gg-gren - germany Entry 125
This entry was entered on 13.03.2003 - 23:29 :
hm... we r fucking cheater? i think we will show you on the next cpl whats up, but dont tell our hands they r cheaters
and be cool plz
peace gren "
Ne röhögtess már. Az internetrõl beszélsz. Itt nincs kor. Ezt fogadd el. Itt egy stilus van a néb mellett. Az ha bunkó, akkor teljesen mindegy hányéves. Nehogymár azért húzzuk meg magunkat mert õ adott esetben 40 éves. Hozzá teszem van nála idõsebb játékos magyar RvS serveren, és érdekes akármikor akármi vita volt egyetlen egyszer nem jutott eszébe az életkorával elõjönni és kikérni magának. Na de persze neki nem is olyan a stilusa, hogy bárkinek oka lenne neki visszaszólni. Õ valójában úgy is viselkedik mint egy 40 éves, nem pedig mint egy 12 éves kisgyerekként fenyegetõzik.
"Nos ha a fiaimat is szádra veszed igérem megkereslek és apádat meg anyádat is letesztelem"
By gábor
"NA IDEFIGYUZ TE KIS FASZOPÓ GECI ANYÁD HÁTÁN FOGLAK MEGBASZNI HOGY HA MÉGEGYSZER BESZÓLSZ..."
By Öcsisajt
Azt hiszem, ennyi elég is e két intelligens úriemberbõl. Van egy ötletem. ELhúztok a francba, békénhagytok minket és elfelejtitek a HGS szervert egy életre. Van SAJÁT szerveretek is, mehettek oda játszani. Nem fogjuk egymás idegeit borzolni, nektek meg nem kell ilyen kis lúzerekkel játszanotok, mint mi.
Máskülönben meg a határtalan beképzeltséggel szerintem nem csak elõttem járattad le magad(függetlenül attól, hogy nem adsz snekinek a véleményére és leszarod azt, hogy mit gondolnak rólad azok, akikkel nap mint nap több órát töltesz el egy serveren, hisz te vagy A Gábor aki mindenkinél több, mindenki felett áll), szerintem teljesen felesleges ezekután pont neked azzal jönnöd, hogy "a szemtelenségnek tisztelettlenségnek nincs határa a ti korosztályotokban". Elég fura ezt épp a te szádból hallani.