R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
köszi a segitséget!
Most azon gondolkodom hogy megint be vagy-e kávézva,vagy mi mert nem szoktál te ilyen hülyeségen megsértõdni.Különben meg csak azért mentem be hogy segítsek a gondodon,mert én is tudom milyen nagy a lagg ha magasak a pingek.De ha Te úgy érzed hogy cinikus voltam akkor bocs,nem volt szándékos.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Beirom at ipet: 193.202.83.39:7777
user not id-t ir ki
kell valamiféle pass és usernév a hsf-nek? És melyik verzió a jó usa vagy uk-s, megvallom az uk-s eredeti csak kölcsön kell kérnem... Mé valami az ubi-t is telepíteni kell???

különben meg úgysem értik,aki meg érti az meg tudja hogy mi a dörgés

ok,megprobálok,csak gyengécskék az idegeim manapság.
azért te sem vagy semmi daddy,bejössz kirugod a magaspingueket és 100szor megkérdezed hogy:"igy jó ZOLI?"
amugy kezd ugy kinézni a dolog h inkább 1.56 mint ami a serveren folyik,persze önhibátokon kivül,nem lehet mindig figyelni és rugdosni a marhákat.
szokott látszani a szerver keresõbe,csak a szûrõknél pipáld ki hogy csak a megfelelõ verziót mutassa

Aki ugy dönt mégis az szóljon itt ezsgén vagy msnen!
Node nem lehetek ott mindegyik csapat élén, hogy vigyázzak rájuk.
Azt tudom, hogy az ajtót ki lehet nyittatni velük, meg még valami "stance"-t is lehet náluk állitani? A bal felsö sarokban mutatja. Assault, cover, infiltrate asszem a 3 állás.
Söt, tegnap arra is rájöttem, hogy a létrán lemászni is le lehet, nem csak leesni (le kell guggolni).
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
tulajdonképpen mindent tudsz. A "csomópontok" szinkronizációra szolgálnak. Várd meg, míg az összes csapatod mondjuk az A-nál áll, akkor indítsd õket. Így egyszerre törtök rá az ellenre, aki jobban leterhelõdik.
A társaidnak tudsz parancsot adni, pl. kinyitják neked az ajtót, néha pedig az életed is megmentik.
Én csak az RS-t játszottam végig, de a lopakodós pályákkal nem nagyon bírtam.
Tegnap nekiestem, elkezdtem játszani vele. Nagyon feelinges, nagy Thief rajongó vagyok, és igy bejön ez a lopakodós, bújkálos, lesböl támadós dolog. Egy valamit viszont nem tudtam elérni. 3 pályát nyomtam végig, átlagosan 5x -i újrakezdéssel, amiknek fö oka az volt, hogy elfogytunk.
Leginkább az zavar, hogy sokan vagyunk. Tudom, ennek a játéknak ez a lényege, aki egyedül akar gyakni, jáccon doomot vagy HL-t. Node hogy tudtok figyelni 2-3 csapatra, összesen 10-15 emberre?
Tudok csapatok és emberek között váltogatni, de a többieket akkor is lelövik. Ha megállitom öket, akkor ott kuporognak egy sarokban, és a végén mégis 1személyes akció lesz az egészböl.
Láttam, hogy vannak ilyen A, B, C, stb csomópontok. Itt bevárják egymást a csapatok. Gondolom ez a stratégia fö része. Ott nyomnom kellett egy csapatinditó gombot, "go, go!", aztán mentek tovább. Aztán nagy lövöldözés, és látom, hogy a zöldek elfogytak.
Márpedig gondolom nem ez lenne a játék lényege 😊
Fel tud valaki világitani, hogyan kell jáccani ezt a gammát ? 😊
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
No, eljutottam énis eddig a játékig, ne nevessetek, nálam ez elég rapszódikus 😊 Eddig a Thief3 magyarositásával voltam elfogalva (még most sem 100%)
Tegnap este lejött a RavenShield, de már késö volt, szal nem kezdtem bele. Majd ma. (egyébként hüje ésszel az Athena-t már 3 hónapja letöltöttem, és install után jöttem rá, hogy a RavenShield nélkül nemmegy. Ezt meg sehol nem találtam 😞
Szóval a kérdésem az lenne, hogy megy-e Gef3Ti200-on? Mert egy honlapon csak az 500-ast irták. (mondjuk most jövök rá hogy ez hüje kérdés, mert ott van a gef2 is, söt, sima gef is. Na mindegy, mostmár nem törlöm 😊
A másik kérdésem, hogy magyarositás van a game-hez? NEmmintha nem menne az angol, de ha már van, élnék vele 😊
Köszi!

Ghost ! Állítsd be a belsõ keresõbe, hogy csak azokat a servereket lássa ami aktuális...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Belépek a gémbe, éskb 1 perc után ledob asztalra a következõvel:

Tugggya valaki mi a paj?

RE

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu