R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Big Daddy
Csak vicceltem.Nem veszekszünk csak beszélgetünk.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Te meg ne szólj bele!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ghost cb
Vesszetek össze!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Big Daddy
A köszönésrõl még annyit hogy bent volt Gábor is a szerveren,megkérdezheted tõle nyugodtan hogy köszöntem-e.

zoli80
nem láttam h köszöntél és nem vagyok bekávézva csak sok a problem és kicsit érzékeny vagyok dolgokra😊
köszi a segitséget!

Big Daddy
Az hogy uk vagy us az mindegy,a lényeg az hogy legyen az ubinál loginod

Big Daddy
Az ubinál kell loginolni utánna tudsz csak a szerverhez csalakozni.

Big Daddy
Köszöntem amikor bementem,köszöntem amikor kijöttem.
Most azon gondolkodom hogy megint be vagy-e kávézva,vagy mi mert nem szoktál te ilyen hülyeségen megsértõdni.Különben meg csak azért mentem be hogy segítsek a gondodon,mert én is tudom milyen nagy a lagg ha magasak a pingek.De ha Te úgy érzed hogy cinikus voltam akkor bocs,nem volt szándékos.

zoli80
bocs ha félreértettem és csak jóindulatból tetted,érzékeny vagyok manapság😊

zoli80
nekem inkább cinikusnak tünt a kérdés meg a kérdésfeltevés módja is nomeg köszönni sem köszöntél,de mindegy😊

ghost cb
Nemtudom mi az a 3 mosolygó smile! Én nem szoktam.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hali!
Beirom at ipet: 193.202.83.39:7777
user not id-t ir ki
kell valamiféle pass és usernév a hsf-nek? És melyik verzió a jó usa vagy uk-s, megvallom az uk-s eredeti csak kölcsön kell kérnem... Mé valami az ubi-t is telepíteni kell???
Big Daddy

Big Daddy
azért kérdeztem mert nem válaszoltál
különben meg úgysem értik,aki meg érti az meg tudja hogy mi a dörgés

Törölt felhasználó
Meg kempelnek, igaz?
zoli80
ne?
ok,megprobálok,csak gyengécskék az idegeim manapság.
azért te sem vagy semmi daddy,bejössz kirugod a magaspingueket és 100szor megkérdezed hogy:"igy jó ZOLI?"

amugy kezd ugy kinézni a dolog h inkább 1.56 mint ami a serveren folyik,persze önhibátokon kivül,nem lehet mindig figyelni és rugdosni a marhákat.

Big Daddy
Ne legyél agresszív.

Big Daddy
Egymás ellen szoktuk nyomni.a HSF ip:193.202.83.39:7777
szokott látszani a szerver keresõbe,csak a szûrõknél pipáld ki hogy csak a megfelelõ verziót mutassa

zoli80
még jo hogy megvaltoztattatok az adminpasst különben üres lenne a server,kibasznék mindenkit az pi*ába!

ghost cb
Mi Adversialt nyomunk (egymás ellen), és ugy lehet látni, hogy beállitod filternek a "Same version only"-t akkor (ha nincs fönt peccs) csak az az 1.0-ás szervereket mutatja, és ott lesz a HSF szerver is! És miután látod hogy nincs teli a szerver vagy belsö szerverkeresõvel, vagy join ip-vel bejösz. De általában tele van, és a játékosok 80 %-a biztosan AIM botozik, és Wall hack-el.

zoli80
FÉL ÓRÁJA PROBÁLOM KIRUGNI A 600AS PINGUEKET DE BASZNAK SZAVAZNI TISZTA VICC AZ EGÉSZ.VAN AKI NO-VAL SZAVAZ SZÁZSZOR DE MIÉÉÉÉÉRRRTTT?

Még nem próbáltam ki a Ravent neten, ezért arra volnék kíváncsi hogy ilyesmit hogy csináljátok, egymás ellen vagy corporative? És mibõl lehet látni hogy nem teli a server join ip-n. Hova lehet felmenni 1.0-as versionnal? Próbáltam a HSF tört serverére felmenni de nem találja meg. Ventrit még nem próbáltam ki.
Big Daddy
Ha nagyon bénák,csinálj nekik Te útvonalat.1 kis gyakorlással klafa terveket lehet készíteni.Az viszont biztos hogy elõször nagyon gáz.

Big Daddy
Megy az,csak töbször meg kell próbálni.Legalábbis én úgy nyomtam végig.

Big Daddy
az sem rossz.Tegnap volt ATZE nevû csávó végig russolt a pályákon,29:2-t csinált és 92%-ot lõt.(ezután megkértem hogy ne játszon)

Big Daddy
Hát nem nagyon.De minek neked az 1.56?A neten csak az 1.0-val tudsz játszani,mert nincs cd kulcsod,a singlebe meg sztem fölösleges.

ghost cb
Nos mi van emberek? Senki nem jáccik?
Aki ugy dönt mégis az szóljon itt ezsgén vagy msnen!

ghost cb
De utálom az ilyeneket.

Nem tudja valaki hol találok olyan cracket ami müködik 1.56os patchel?
zoli80
tau-joselion nevu krapekot ha megláttok rugjatok is ki,állitása szerint eloszor játszik de nem akar meghalni,20/3hozott ossze elsore,hmmm nem rossz.ja meg atlat a falakon szegény.

Andie
Node akkor elveszti a játék a fö specialitását. Itt az volna a lényeg, hogy faszájul, kooperativan a csapatokkal együtt old(d?) meg a problémát.
Node nem lehetek ott mindegyik csapat élén, hogy vigyázzak rájuk.
Azt tudom, hogy az ajtót ki lehet nyittatni velük, meg még valami "stance"-t is lehet náluk állitani? A bal felsö sarokban mutatja. Assault, cover, infiltrate asszem a 3 állás.
Söt, tegnap arra is rájöttem, hogy a létrán lemászni is le lehet, nem csak leesni (le kell guggolni).

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hi,

tulajdonképpen mindent tudsz. A "csomópontok" szinkronizációra szolgálnak. Várd meg, míg az összes csapatod mondjuk az A-nál áll, akkor indítsd õket. Így egyszerre törtök rá az ellenre, aki jobban leterhelõdik.

A társaidnak tudsz parancsot adni, pl. kinyitják neked az ajtót, néha pedig az életed is megmentik.

Én csak az RS-t játszottam végig, de a lopakodós pályákkal nem nagyon bírtam.

zoli80
egyedül irtsd végig,csapattal nekem sem nagyon ment,kicsit agyatlan az ai.

Andie
Hü, köszi a linket!

Tegnap nekiestem, elkezdtem játszani vele. Nagyon feelinges, nagy Thief rajongó vagyok, és igy bejön ez a lopakodós, bújkálos, lesböl támadós dolog. Egy valamit viszont nem tudtam elérni. 3 pályát nyomtam végig, átlagosan 5x -i újrakezdéssel, amiknek fö oka az volt, hogy elfogytunk.
Leginkább az zavar, hogy sokan vagyunk. Tudom, ennek a játéknak ez a lényege, aki egyedül akar gyakni, jáccon doomot vagy HL-t. Node hogy tudtok figyelni 2-3 csapatra, összesen 10-15 emberre?
Tudok csapatok és emberek között váltogatni, de a többieket akkor is lelövik. Ha megállitom öket, akkor ott kuporognak egy sarokban, és a végén mégis 1személyes akció lesz az egészböl.
Láttam, hogy vannak ilyen A, B, C, stb csomópontok. Itt bevárják egymást a csapatok. Gondolom ez a stratégia fö része. Ott nyomnom kellett egy csapatinditó gombot, "go, go!", aztán mentek tovább. Aztán nagy lövöldözés, és látom, hogy a zöldek elfogytak.
Márpedig gondolom nem ez lenne a játék lényege 😊
Fel tud valaki világitani, hogyan kell jáccani ezt a gammát ? 😊

A cd-n lévõt, nem tudod hol lehet 1.56os cracket találni?
Big Daddy
ITT találsz honosítást

Big Daddy
az 1.56-os crackot raktad,vagy a cd-n lévõt?

Szevasztok! Feltelepítettem a R6 3-at, felraktam az 1.56os patchet, crackeltem, de nem akar elindulni, mert a raven shield.exe hibát észlelt, tud valaki segíteni?
Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Nagyon durva😊 ez azé komoly gépigényes game

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Andie
Sziasztok!

No, eljutottam énis eddig a játékig, ne nevessetek, nálam ez elég rapszódikus 😊 Eddig a Thief3 magyarositásával voltam elfogalva (még most sem 100%)
Tegnap este lejött a RavenShield, de már késö volt, szal nem kezdtem bele. Majd ma. (egyébként hüje ésszel az Athena-t már 3 hónapja letöltöttem, és install után jöttem rá, hogy a RavenShield nélkül nemmegy. Ezt meg sehol nem találtam 😞

Szóval a kérdésem az lenne, hogy megy-e Gef3Ti200-on? Mert egy honlapon csak az 500-ast irták. (mondjuk most jövök rá hogy ez hüje kérdés, mert ott van a gef2 is, söt, sima gef is. Na mindegy, mostmár nem törlöm 😊

A másik kérdésem, hogy magyarositás van a game-hez? NEmmintha nem menne az angol, de ha már van, élnék vele 😊

Köszi!

Ezek a taktikai megoldások hasonlítanak a mieinkhez.

Battlefield_IV

KM
Na, majd meglátom, hogy milyen döcögõs lesz az új karid a dúm alatt!

ghost cb
Thx, ha ez volt a baj : D

Crem
-Radeon 9600Xt No Comment...

Ghost ! Állítsd be a belsõ keresõbe, hogy csak azokat a servereket lássa ami aktuális...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ghost cb
pÁÁÁÁÁzzzzE
Belépek a gémbe, éskb 1 perc után ledob asztalra a következõvel:

Tugggya valaki mi a paj?

Törölt felhasználó
Ez most fenyegetés vagy igéret? Mit tettünk, hogy ezt teszed velünk?
ghost cb
Visszatérek közétek játszani emberek!!!
RE

Állandoan megy, van amikor egyszerre kettõ is,egyébbként meg csak az ubi saját keresõével tudsz csatlakozni...de azt is hozzáteszem szinte mindig fullon a szerver,igy elég nehéz bejutni..viszont elég sok admin van aki tud helyet csinálni, de ehez el kell látogatnod a HSF fórumra, ahol is megtalálod a linket a ventrilo(teamspeak) letöltésérõl,ahol megtalálhatsz minket,ezáltal tudunk helyet biztosita minden magyar számára

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

KM
tELJES SIKER!