R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben gyanut igen.
És ha bárki erre gyanus akkor minden bizonyiték nélkül és kérdés nélkül kibanolhatom ha az a többi játékos játékélményét megzavarja.
És talán ha nem lenne nagy orcád és nem hiszed magad verhetetlennek a játékban és nem állsz le vitázni mint ahogy azt tetted akkor lehet, hogy elgondolkodtam, volna rajta, hogy valóban csalsz-e.
A tiszta részeg alkoholista is letagadja, hogy egyáltalán ivott volna egy kortyot is az életében.
Játékra (és igazán semmire) viszont nem ajánlanám a cordless egeret.. mondjuk erre is van ellenpélda.. pl. egyik legjobb MOH:AA player Trance.. meglepõdtem amikor LANon láttam hogy cordless egérrel tolja. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha tudod az egér típusát keres rá google-ön és lehet ott találsz olyan fórumot ahol tudnak okosat mondani.
A saját driverét használod?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
más téma. van egy Trust márkájú szimmetrikus egerem (balkezes vagyok) optikai cordless. Ezt az egeret már láttam matrox és még jó pár márkanévvel fémjelezve (egész jó kis fogású puha egér). A gond az, ha rántok egy nagyot rajta (mondjuk fordulni akarok ravenben), akkor nemhogy megfordulna, de hirtelen leblokkol és az ellentétes irányba is megy egy kicsit. Tehát mintha egy láthatatlan erõ visszafordítaná a karaketeremet. Ezt tapasztaltam a desktopon is, akkor a mutatót rántom egy irányba, kb 5 centit megy a képernyõn, aztán mintha egy képzeletbeli falról pattanna vissza az egér leblokkol és egy kicsit az ellentétes iránybe is megy. Van valakinek ötlete, hogy mi a rákot lehetne ez ellen csinálni? Most kipróbáltam itt a suliban egy igen tré compaq egeret és az nem cisnálta. ötlet?
30perc és én is megyek.
Egész ünnepek alatt melóztam.Most bepótolom 😊
A fegyvered úgy szór ahogy te akarod 😞
A kurva anyád meg biztos bindelve van neki. 😄
Ugye ilyenkor összevvissza szórni kell a fegyvernek.. ha ehelyett egy függõleges "csík" van az a célkereszt hack, ha meg egy kis átmérõjû kör akkor célkereszt hack + no recoil (így még vissza sem rúg a fegyver..).
LSC amit írt hogy ki lehet kapcsolni: nos ezt nem igazán lehet(bár egy profi hacker meg tudná oldani).
Szóval Gabor ötlete tökéletes, csak annyi kell hogy beszéljük meg hogy a szerveren lehet ilyen teszt és akkor ne legyen csíterezés hanem teszt legyen. Akit meg tesztelnek az meg ne sértõdjön meg.. és fõleg ne lépjen ki mert azért pl. ban járna.
Errõk mi a véleményetek?
Az egyéb lehetséges csalások wallhack (igen könnyû kiszúrni a használóját) vagy esetleg aimbot (méginkább, ott a Gabor módszere) szerintem nem olyan veszélyesek.
És éppen, hogy fordítva.
"hogy lehet talált vmit(de valószinûbb hogy nem)"
Találtam valamit és nagyon valószínû, hogy cheat volt. Mint azt az eredménye egy régóta játszó, nagyon jól játszó csapat-ellenfél ellen is mutatja.
Na de ezt a témát lezártnak tekintem és mint említettem, nem fogok erölködni, hogy bebizonyítsam bárkinek is hanem fogom és ráteszek egy bant ha a többség játékélményét tönkreteszi.
Ha valaki látja eredetiben kérem szépen dobjon
ide egy sort! Ne kelljen feleslegesen
felkocsikáznom Pestre!
Elõre is köszönöm!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha nálad a mod=univerzum, hát legyen...........

hTTp://ror.hu/
A csalás téma meg a Life faszsága, hogy beírja ilyen félinfókkal, hogy lehet talált vmit(de valószinûbb hogy nem). Átgondoltabban kéne ilyesmit bejelenteni.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
a.jedi se nagy pedagogus...loool
na télleg alvás
ne spammoljatok sokat...😉
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és tényleg nem érdemes azzal meni hogy "jaj de hát mért baj a 15-1, mi csak jokvoltunk" pont ma este amikor slow prisonon kb 6szor darált be egy csapatot ugy hogy már a csapattársainak volt baja hogy mértnem hagy nekik semmit , érdekes senkiben fel sem merült hogy bármi gyanuslenne...
errõl enyit...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

)
de Gab, te olyan jó játékos vagy, kár, hogy nem tuccc emberekkel együtt játszani (tom, van kivétel)... akkor mégjobb lennél, én azt tudom, azt én azt tudom én azt... 😉
nem nyúzlak, bocs
meg most alvás is van mindjárt
jóét
és remélem békére ébredünk

"The trees move. Do you not see it?"
ja ademokit az jo volt, nos egyszerü a válasz, téged ismernek sztem még tisztelnek is ,megfogadjak amit mondassz,nos az én helyzetem... folytassam?mint anno a mohha,betévedtunk egy magyar szerverre(mi akkra már 1-2 honapja játszottunk mre megjelentek a magyar szerverek)és shotival bedaráltuk a mezönyt , na ott is igy örültek nekünk mint itt ahogy tiVerseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
hanem ha nincs ST6ból más...
én még soha nem kaptam olyan választ senkitõl, hogy ne szóljak bele, amikor valami taktikára ötletem volt... maximum nem jött össze... ilyenkor mondjtuk, hogy "green map"...😉)
mé' nézzek magamba?
nem akarok magamba nézni, most beléd akarok nézni, mert a problémás gyermek te vagy, nem én... 😉 (meg ne sértõdj, me' megdoblak egy demokittel!!)
futás közben, vagy oldalazva, simán lehet lõni, mázlival fejest is lehet adni...
sõt, ha mozogsz, nehezebben találnak el...
ez majd' minden játékban így van, itt is...
hirtlen megfordulni meglehet (nekem pl fel van pakolva egér-gyorsaság magasra, hogy egy kicsi mozdulatra is meg tudjak perdülni<--- ez külsõ nézetbõl durván nézhet ki) és ha jók a reflexeid, akár le is lõheted a mögötted felbukkanót...
ilyen elõfordulhat...
onnatól lehet gyanus, ha mindig bejön a dolog valakinek... de az se biztos, hogy csalás, egyszerûen lehet ügyesség (sok ilyet láttam)
a sérülés-modell RvSben igen silány, teljesen kiszámíthatatlan, fõleg mázli kérdése sztem (ennél szarabbal csak AAban találkoztam a napokban, de lehet, hogy ott a lagg miatt volt, nemtom)
az a véleményem, hogy most ne legyen mindenki önjelölt csíterszakértõ, ezt bízzuk lifera, õ a gazdi, ez felelõsséggel jár, én bízom benne, gondolom nem egyedül...
gábor te meg ne duzzogjál kérlek, mert annyi mocskot kellett végigolvasnom itt amit leírtatok, hogy mehetek gyónni, pedig nem voltam 20 éve...:/
már csak pár napot kell kibirni egy szerveren, jön a full, lehet szétszéledni, meg bizonyítani a nagyvilágban, ki a jobb... ez szomorú lenne...
de remélem marad egy kedves, egymást kölcsönösen tisztelõ társaság... ez meg vidám...
másik dolog, hogy ez csapatjáték, és ha csak rohansz és tarolsz, az kicsit olyan, mintha botok ellen mennél... persze néha jó az...
Gab, felmerült már benned, hogy pl egy gyengébb csapattársadat kövess, és megvédjed, ha bénázik? nem rossz érzés az se... majdnem olyan jó mit 15 kill fölé menni... meg még van egy csomó kis öröm (pl fedezed a másikat amíd az betuszkolja a tuszt egy szobába 😊)... nem kötekedek, próbálok rámutatni, mi lehet a baj, és talán velem beszélsz rendesen...
3 mappon kellett megyegyezés szerint, 2öt vagy 3mat nyerni,ha ez megvolt mielõtt bárki kilépett volna a játékból,kikellett menni a map közepére és az ellenfelek felváltva löttek ki egy egész tárat a másik feje fölé fékörivben,nos ezt ott és akkar kötelezõ AA test nek hivták ,enélkül vagy ha valaki kilépett a test elõtt érvénytelen volt a meccs.. az egyik mit mondani szeretnék , a másik,ha valaki aimbotot használ az nagyon nehéz nem észre venni és nem abból ,hogy hányat lõtt le, vagy hányszor hallt meg,hanem egyszerüen csak a TAB gomb segitségével nézni kell a "gyanús" egyén stat-ját,szerintem ez ilyen egyszerû..
De az is célszerû lehet ,hogy amikor valakinek nagyon"érdekesen"megy milõtt villámgyorsan kikiáltanánk ( a legjobb magyar csiter)pl.meglehetne kérni egy AA testre,vagy akár egy falra kilõtt tár mennyire szór... ugyebár ,mert szóba került a nemhúz szét a célkereszt is..
ezzel én itt most leis zártam ezt a csiter témát

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
1. látványosabb
2. ha vki egy pillanat alatt 180°ban megfordul és leoszt egy fejest a tõle 200m-re lévõ célpontnak desert eaglevel azt igen könnyen ki lehet szúrni!
"The trees move. Do you not see it?"
LIFE! LIFE! LIFE! LIFE! LIFE! LIFE! LIFE! LIFE!
Remélem olvasod ...
Ha jópár embernek lesz eredeti Ravenje, akkor milyen lesz a server? Azért kérdezem, mert elvileg holnaptól már be lehet majd szerezni a Raven Shieldet ...

A medve nem játék.
A medve nem játék.

A medve nem játék.
1-2 hónapon belül el fog dõlni a játék sorsa attól tartok. Ha nem lesz anticheat az Ubi részérõl vagy egy külsõ partnertõl (PunkBuster-re gondolok természetesen) akkor kb. olyan szinten fogják ellepni a cheaterek mint a MOH:AA-t. Szomorú lenne. 😞