R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy mentem el, hogy valami olyasmit írtam, hogy beérjük a "ps3 - a pc gyilkos" topicot. Ez bejött, sõt az AA-t is lassan ...
Ez mind szép lenne, ha nem így lett volna beérve. Tehét nem voltam itthon, de hazaérve végigolvastam az elmúlt három nap termését. Ez tulajdonképpen nem állt másból, mint miután Life felvetette, hogy cheater van a HGS-en, beindult a flame. Ha visszaemlékeztek, amikor beindult a hgs server, Life kezdetkor kijelentette, hogy ha cheaterre akad, akkor vsz meg is fogja írni, hogy ki is az. (Akár barát, haver, a pápa stb.)
Nekem az utóbbi három hónapban, ha valaki felhozta a cheater témát - akrva, akaratlanul is - a "VIETCONG MULTIPLAYER DEMO" jutott eszembe ... Azt a gamét eleinte nagyon vártam fullban, és meg is vettem volna szívesen, de csak kb. december környékén. Aztán egyre több cheaterrel találkoztam - lebegés, skinek, godmode stb. - és bár kijavították a fullra, elment tõle a kedvem (emellett ultra szarok lettek a multi pályái ...).
De nem csináltam belõle problémát, mert kijött a Raven, ami a demoban még nem tetszett, de fullban és a hgs serveren nagyon kedvemre valóvá vált. Annyira, hogy vsz (holnap) originálban is megveszem - elvileg holnaptól lehet kapni a Media Marktban - és nagyon várom a "mappackeket" is. Itt a topicban nagyon jó fej emberkéket ismertem meg, és ugyanaez történt a "raven-multik" során ide nem sûrûn beirogatókkal is. Igyekeztem senkit sem lenézni, kerültem a cikizést és a magamutogatást. A játék során és itt ritkán - de - reklamáltam, viszont sohasem cheat miatt. Általában amiatt, hogy a havas-alagutas pályán próbáljunk meg végre lemenni a létrán greenként, amit végül "Dr. Linkmannal" sikerült is kétszer egymás után véghezvinnünk (KÉT alkalommal).
Problémám volt még - amellett, hogy akartam a reptéren egy m1 benelli párbajt, a havas pályán csak pisztollyal mindenkit stb. 😊 - a "paradén" greenként, hogy ha bevédem a billiárd asztal mögött az ajtót, akkor az elsõ ajtón ne menjen ki és oda senki. Csak azért könyörögtem, hogy vki védje be a hátam és csak a külsõ bombával törõdjetek, mert a belsõt - természetesen, ha bevédik a hátam - simán be lehet egy embernek is védenie. Nos ez tulajdonképpen többé-kevésbé meg is valósult, így egyszer vki megkért, hogy cseréljek vele redben, hogy õ átjöhessen greenbe, amit szívesen meg is tettem, mert szeretem a kihívásokat, ráadásul ez teamben kb. egy 50-50 % sanszú pálya, így nem vészes (az alagút hsr része viszont alapból redes + a svájci falu hsr-je is stb.). Szóval megtettem. Miért is említem ezt? Aznap - múlt hét pénteken - írtam elõször le játék során azt, hogy vmi "kicsit érdekes" ... Ezt kétszer tettem meg: az elsõt akkor, amikor még greenként az asztal mögött görnyedve, vki kintrõl - asszem egy g36-tal (ez nem bizti, mert nem boncoltam fel magam) - éppen futás közben egyszerûen elsõre fejbelõtt ... Ekkor írtam azt, hogy "ez érdekes volt", de aztán a következõ körben - igéret szépszó - red lettem, így a dolog nem foglalkoztatott a továbbiakban.
Aztán - még aznap este - legközelebb a börtönös (esti) pályán írtam le ugyanúgy, hogy "ez érdekes", miután vki olyan szinten lõtt le, hogy az fizikai képtelenség, ráadásul korábban is volt olyan, hogy közvetlen közelrõl rálõttem, vérzett és semmi baja sem volt a tabra elõhozva ... Ez az emberke - és az elõzõ - egy rusher nevû "fazon" volt, akirõl csak most utdtam meg ki ...
Szóval ekkor rákérdeztem: "Nincs vmi csalásotok a Ravenhez?" Szóval "érdekes volt". Miért írtam ezt mind le? Természetesen azért is, hogy beérjük az AA topicot
, de fõleg a három nap "termése" miatt. Sosem mondtam, hogy vki cheatel! Sõt, amikor ez a téma elõször elõjött - Life ominózus kijelentése: megírja ki az, és majd bannolja a jövõben -, ha jól emlékszem Rain, Rush, Gábor stb. és még egy-két ember lett meggyanúsítva (olvasson vissza 1000 oldalt vki, ha érdekli). Akkor ezt a témát - hála Istennek - gyorsan lezártuk. Én senkirõl sem feltételeztem akkor sem, hogy csal, sõt akkor került szóba elõször Öcsi, akit Gábor említett meg, hogy majd hozza ide is - szól neki - és õ képes pisztollyal bárkit leszedni ...
Egy ideig semmi "extra" nem történt, majd miután Tikallal elkezdtünk "pár" képet betenni, egy elég nem "diplomatikus" lámázást kaptam Gábortól - amit Petyus is említett a mai (v. tegnapi) nap során. Ekkor írtam le, hogy mindenkit le lehet ölni, és nem mindenki jó minden pályán, tehát nem csal senki. Egyébként mindig meg lehetett ölni Gábort is. Egy "action"-re jól emlékszem: volt egy "Garage"-os (HosRsc) kezdés, ahol én megöltem Gábort, aztán engem is rögtön megölt egy társa. Ez így ment 4 körig, aztán másfelé mentem, de egy gránát elszállt, ami ismételten megölte Gábort ... (Ha jól emlékszem ez múlt hét pénteken volt.) De sok ehhez hasonlót tudnátok írni ... Viszont Öcsi belépõjére is emlékszem: nem igazán ment neki elsõre (sõt másodikra sem igazán), de természetesen õ elõtte talán még soha nem játszott a gaméval, így "kezdõként" ez nem volt kérdés nála. Késõbb belejött. Tényleg jó volt nézni pl. a múlt héten egy nap, hogy Gábor és Öcsi egymás ellen milyen nagy meneteket vívtak. Jók voltak. Szóval fel se merült semmi csalás bennem. Ez máig áll! Life szombaton (?) felvetette, hogy egy-két ember csalhat ... A neveket akkor még nem rögtön közölte le, csak késõbb az egyiket - rusher - és megírta, hogy a másik egy ismerõse vkinek, akit mi is ismerünk. Nos én pl. nem tudtam ki az a rusher - ha jól emlékszem pénteken írtam azt játék alatt "poénból", hogy "biztos rush testvére vagy talán névrokona" ... Erre Rushtól - aki szintén éppen játszott - erre akkor egy ": )" volt a válasz.
Ezek után elutaztam "húsvétolni" és ma hazajöttem. Erre itt kell olvasom, hogy rusher=öcsi + a flame-t ...
Ha úgy-ahogy félreteszem a stílust, amiben ezt a témát bõvebben kielemeztétek (ami "kicsit" undorító stílusú volt), akkor szintén emellett meg kell állapítanom pár dolgot:
1. Öcsi - ha ezen a néven játszik - nem csal! Ez bizti! Mindig simán le lehetett lõni. (Stb. Nem mennék bele ...)
2. Rusher néven azonban ebben már nem lennék olyan biztos!!! Ha csal is, vsz csak kipróbálta. Ha vissza lenne téve a "külsõ" illetve a "free" nézet - TS, RW, Ventrillo stb. ide vagy oda - akkor sokkal jobb képet lehetne kapni a játékról és fõleg a célzásról. Amikor a "cheaterkedés" elõször szóba került, én két dolgot írtam (a lényegük): "aim cheat" és "megeditált sérülés modell". Más olyan dolgot ami ebben a játékban nem üti ki a szemünket és nem is gyanús, egyelõre nem tudok komolyan venni. Ez a kettõ viszont már régebben is lehetséges volt ...
3. Gábor stílusa: ez olyan-amilyen. Néha beszól, estleg pökkhendinek látszik, irritáló vagy irritál egyeseket, de hát ki nem irogat néha civilizált embertõl eltérõ stílusban?! Minimális nagyképûség pedig minden emberben van. A lecsalózás, egymás anyjának szidása + nem igazán nyerõ dolog, mégha esetleg vki úgy is érzi. Idegesen sohasem szabad írni olyan helyre, amit utána nem tudsz visszavonni, de sokszor meglátogatsz, mert elõbb vagy utóbb utálkozás lesz belõle, ill. "flame". Amiként egy jó újságíró sem ír indulatból, úgy szerintem ti is számoljatok legközelebb 10-ig, vagy olvassatok egy könyvet, újságot stb. mielõtt máskor is így eldurvulna a fórum vagy a topic! Elég jók vagyunk, nem kéne a "Gumiszobában" kikötni ...
4. Life! Én csak azt szeretném megtudni tõled, hogy végül is milyen fajta cheatet "mértél" be? Azt írtad, hogy a systemje nem stimmelt. De konkrétabban?! Melyik fájlokat írhatta át a cheater? Nem láttam a screenshotot, de nem tudsz konkrét infot vagy statot nyújtani? (Pl. 1111 töltény eltalálta, de csak 111 "sebezte" meg -> stb. Vagy: Minden lövése talált! Úgy lõtt futás közben, hogy egybõl fejbe, tudta hol az ellen stb.) Pl. nincs errõl valami statisztikai kimutatás, mint "servergazda"? Igazából az eredményeket lenne jó tudni! Ezt nem tudod véletlenül megnézni? (Arra gondolok, amire az elõbb rámutattam, miszerint felvázoltam, hogy szerintem mi lehet fõleg gyanús. Néha ha "halottként" nézem egy csapitársam játékát, nem igazán látom, hogy miként lõ le egyeseket. Ez pl. baj. Néha csak annyit látok, hogy a falon a "dot" és csak azt látom, hogy ölt, de azt nem, hogy miként célzott (hipp hopp és kopp, vagy odaemelte a dotot és úgy lõtt ) ...
Ezt nem idulatosan kérdezem, csak érdeklõdve! 😊 Szóval ha a hangsúlyozás nem lenne az igazi, félre ne érts! Azért írom e megjegyzést, mert ennek az olvasata - szerintem - pl. indulatosnak tûnhet, de nem az!
5. Az én "system" könyvtáram mérete is nagyobb.
😞 1
Van benne pár kép és egy-két olyan térkép, ami pl. a hgs-en nincs fent ... 😞 Ez baj lehet?
😞 2
A medve nem játék.
hát kellett 2 óra mire átolvastam...
szomorú vagyok, hogy így alakult és nagyon sajnálom...
nem a csít-gyanu a gond, hanem a társalgási stílus...
nem szabad így beszélni egymással...
elszaródnak a dolgok...
én úgy szeretném, ha kibékülne mindenki!
egyébként megijedtem, hogy én leszek a csíterjelölt, mert piszkáltam az rs.ini-t, de én a hivatalos fórum alapján, ami ide volt belinkelve...
meg volt nekem is 25 killám =)
bah, legyünk má' kedvesek, az jól esik mindenkinek!
peace!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A honor szám növekszik minél többet játszol, vagyis minél több pontot szedsz össze a játékban, amik különbözö dolgokért járnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A múltkor Pipeline-on az Assault indulásnál ahogy menni kell az Exterior Valve felé.. na ott leguggoltam szépen.. M-16A1 burston.. várom az ellenséget hogy felbukkanjon a saroknál, tudom hogy onnan fog jönni.. meg is érkezik menetrend szerint.. lövöm, rajta a pont, két sorozat belé erre ÉN HALTAM MEG! 😞
Mondjuk ha azért van mert nekem 10 a honorom neki meg 46 akkor bekaphatják a készítõk. (PL nem volt a szerveren, mindkettõnk pingje olyan 140 körül)
És hogy miért ide írom ezt? Mert az AAO fórum hozzászólásszámát nem növelem! 😄
Nekünk meg jön az uj patch bibibiiii

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Splinter Cell: Shadow Strike
(BluesNews) A Rainbow Six News épp az Ubi Soft negyedéves pénzügyi eredményeirõl beszámoló jelentést bújta, amikor a jövõbeli projekt listában egy érdekes játéknévre bukkantak: Splinter Cell: Shadow Strike. Evidens a nagysikerû játék folytatása, kérdés, hogy kiegészítõt, netán folytatást tervez az Ubi Soft Montreal...
..meg az is kérdéses hogy emellett mennyi energiájuk jut a Raven Shieldre.

Petyus: Re mail

Na ez fordul elõ néha, egy flush általában segít:
Ez mi?
Strahd, akit rossz helyen találtak kel😊)

Na ez fordul elõ néha, egy flush általában segít:
Ez mi?
Strahd, akit rossz helyen találtak kel😊)

Aki meg konzolon játszik annak jó a 4 éves gép is netezni meg CD-t írni. \"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
(Egyébként nem csak 1 csillióért lehet jó tévét venni, bratyóm pl. most vett 220k-ért olyan 72 centis Grundig TV-t ami teljesen flat, 100Hz, PIP két tunerrel, VGA bemenet stb. ja és nem lopott hanem MediaMarkt-ban garanciával mindennel.)
Szal én befejeztem és kész.
LSC ha én ezt úgy gondolnám ahogy te itt beírtad akkor senki nem lenne aki játszana.
Sem ST-6 sem Rai sem Rayn (bocs ha összekevertem 😊))) de még Zoli80 sem.
Õk akik nagyon jól játszanak.
S jön egy kira ember és mindannyiukat minden körben 1 halállal legyûri. 😄D
Kinéztél az utcára?Merthogy a hülyék a túloldalon 😊 (Ezzel nem Tylerre gondoltam 😊)))
De félretéve a témát a fent leírt emberek és még egy páran jól játszanak cskhogy a különbség az, hogy nem minden körben és nem 1 halállal.

zoli80: ez SG-n az egyik legprominensebb fórumtéma (ld. 100k hozzászólás) elõbb-utóbb mindenki ír oda valamit. 😄 Ha emlékszel azért PS2 XBox GC is megjelenéskor fel tudott mutatni olyan játékokat hogy mindenki csak lesett. Ha kijönnek az új konzolok tuti hogy a PC-nél többet fognak nyújtani grafikában a megjelenésükkor és még utána is egy ideig.